﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 4  » setitem picture</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Thu, 10 Sep 2026 02:24:01 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>setitem picture</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic17754.aspx</link><description>Hello,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;in a dot-probe experiment I want to present horizontally and vertically aligned dots. I have the problem that horizontal and vertical dots are not equally often presented.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;So I first define the pictures &lt;br/&gt;&amp;lt;picture dot.pic&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("DotHor.png", "DotVer.png")&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;then I try to assign the pictures depending on some list-value (see attached files):&lt;br/&gt;if (list.pos.tar.neg.right.nextvalue == 1)&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {picture.dot.pic.setitem("DotHor.png", 1); values.file.name = "DotHor.png";}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if (list.pos.tar.neg.right.nextvalue == 2) {picture.dot.pic.setitem("DotHor.png", 1); values.file.name = "DotHor.png";}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if (list.pos.tar.neg.right.nextvalue == 3) {picture.dot.pic.setitem("DotVer.png", 1); values.file.name = "DotVer.png";}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if (list.pos.tar.neg.right.nextvalue == 4) {picture.dot.pic.setitem("DotVer.png", 1); values.file.name = "DotVer.png";}]&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;However, a frequency table shows that DotVer.png is presented more often than DotHor.png. &lt;br/&gt;&lt;span class="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; color: rgb(0, 0, 0); font-family: 'Lucida Console'; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 14px; orphans: 2; text-align: -webkit-left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: pre-wrap; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; -webkit-text-decorations-in-effect: none; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(225, 226, 229); "&gt;&lt;pre tabindex="0" class="GEWYW5YBFEB" id="rstudio_console_output" style="font-family: 'Lucida Console'; font-size: 10pt !important; outline-style: none; outline-width: initial; outline-color: initial; border-top-style: none; border-right-style: none; border-bottom-style: none; border-left-style: none; border-width: initial; border-color: initial; white-space: pre-wrap !important; word-break: break-all; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; -webkit-user-select: text; line-height: 1.2; "&gt;                             soa166 soa32 soa83                                               DotHor.png target.neg.left        0     0     0           target.neg.right       6     6     6           target.neu.left        6     6     6           target.neu.right       0     0     0           target.pos.left        0     0     0           target.pos.right       0     0     0DotVer.png target.neg.left       12    12    12           target.neg.right       6     6     6           target.neu.left        6     6     6           target.neu.right      12    12    12           target.pos.left       12    12    12           target.pos.right      12    12    12&lt;br/&gt;&lt;/pre&gt;&lt;/span&gt;Running the experiment several times gives always the same frequency table. I can not find the programming error. Suggestions are heartily welcome.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Best wishes Jens&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Thu, 19 Nov 2015 01:38:40 GMT</pubDate><dc:creator>jens</dc:creator></item><item><title>RE: setitem picture</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic17758.aspx</link><description>Thanks a lot. Jens&lt;br/&gt;</description><pubDate>Thu, 19 Nov 2015 01:38:40 GMT</pubDate><dc:creator>jens</dc:creator></item><item><title>RE: setitem picture</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic17755.aspx</link><description>You have subtle syntax mistakes in the majority of your &amp;lt;trial&amp;gt; elements. If you examine your data closely, you'll notice that the *only* two &amp;lt;trial&amp;gt; elements that function properly are &amp;lt;trial target.neu.left&amp;gt; and &amp;lt;trial target.neg.right&amp;gt;.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;In all the other &amp;lt;trial&amp;gt; elements, your /ontrialbegin if-else if logic is broken due to missing closing braces.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Contrast the correct&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial target.neg.right&amp;gt;&lt;br/&gt;/ontrialbegin = [if (list.pos.tar.neg.right.nextvalue == 1)&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {picture.dot.pic.hposition = values.left; values.pos = values.left; picture.dot.pic.setitem("DotHor.png", 1); values.file.name = "DotHor.png";}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if (list.pos.tar.neg.right.nextvalue == 2) {picture.dot.pic.hposition = values.right; values.pos = values.right; picture.dot.pic.setitem("DotHor.png", 1); values.file.name = "DotHor.png";}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if (list.pos.tar.neg.right.nextvalue == 3) {picture.dot.pic.hposition = values.left; values.pos = values.left; picture.dot.pic.setitem("DotVer.png", 1); values.file.name = "DotVer.png";}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if (list.pos.tar.neg.right.nextvalue == 4) {picture.dot.pic.hposition = values.right; values.pos = values.right; picture.dot.pic.setitem("DotVer.png", 1); values.file.name = "DotVer.png&lt;strong&gt;&lt;span style="text-decoration: underline;"&gt;";}&lt;/span&gt;&lt;/strong&gt;] &lt;span style="font-style: italic;"&gt;&lt;strong&gt;&amp;lt;- CORRECT } HERE&lt;/strong&gt;&lt;/span&gt;&lt;br/&gt;...&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;versus the broken&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial target.neu.right&amp;gt;&lt;br/&gt;/ontrialbegin = [if (list.pos.tar.neu.right.nextvalue == 1)&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; {picture.dot.pic.hposition = values.left; values.pos = values.left; picture.dot.pic.setitem("DotHor.png", 1); values.file.name = "DotHor.png";}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if (list.pos.tar.neu.right.nextvalue == 2) {picture.dot.pic.hposition = values.right; values.pos = values.right; picture.dot.pic.setitem("DotHor.png", 1); values.file.name = "DotHor.png";}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if (list.pos.tar.neu.right.nextvalue == 3) {picture.dot.pic.hposition = values.left; values.pos = values.left; picture.dot.pic.setitem("DotVer.png", 1); values.file.name = "DotVer.png";}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if (list.pos.tar.neu.right.nextvalue == 4) {picture.dot.pic.hposition = values.right; values.pos = values.right; picture.dot.pic.setitem("DotVer.png", 1)}; values.file.name = "DotVer.png&lt;span style="text-decoration: underline;"&gt;&lt;strong&gt;";]&lt;/strong&gt;&lt;/span&gt; &lt;span style="font-style: italic;"&gt;&lt;strong&gt;&amp;lt;- MISSING } HERE&lt;/strong&gt;&lt;/span&gt;&lt;br/&gt;...&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Wed, 18 Nov 2015 09:54:45 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>