﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 5  » Randomly assing   to /items property of pictures</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Sun, 21 Jun 2026 12:41:27 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>Randomly assing   to /items property of pictures</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic18863.aspx</link><description>&lt;span&gt;Dear Users,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I am trying to assign randomly an &amp;lt;item&amp;gt; element&amp;nbsp;&lt;/span&gt;&lt;span&gt;&lt;span&gt; I defined&lt;/span&gt; to the pictures /items elemend. The idea is that there are 4 different picture sets (PicsTwentyFour_1 etc.) and those sets should be presented randomly (noreplace) in each of the 4 trials. I thought about creating an &amp;lt;item&amp;gt; element and define the &amp;lt;item&amp;gt; pictures in there (see &amp;lt;item sets&amp;gt;), but I get the error: &lt;br/&gt;"missing double quotes". Is there any way to randomly assign an &amp;lt;item&amp;gt; element to the /items property of the pictures? &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;The full code is below&lt;br/&gt;[code]&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ current_trial = 0&lt;br/&gt;/ answer_filename = ""&lt;br/&gt;/ condition = 0&lt;br/&gt;/ current_set = 0&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;data&amp;gt;&lt;br/&gt;/ columns = (script.subjectid, script.groupid, values.condition, values.answer_filename, values.current_trial, trial.TrialSix.latency, trial.TrialTwentyFour.latency)&lt;br/&gt;&amp;lt;/data&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;expt assignment&amp;gt;&lt;br/&gt;/ subjects = (1 of 1)&lt;br/&gt;/ blocks = [1=assignment]&lt;br/&gt;&amp;lt;/expt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;instruct&amp;gt;&lt;br/&gt;/ windowsize = (70%,70%) &lt;br/&gt;/ prevlabel = (" ")&lt;br/&gt;/ nextkey = (" ")&lt;br/&gt;/ lastlabel = "Klicken Sie hier, um fortzufahren"&lt;br/&gt;/ nextlabel = "Klicken Sie hier, um fortzufahren"&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 2.5%, false, false, false, false, 5, 0)&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;&amp;lt;/instruct&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block assignment&amp;gt;&lt;br/&gt;/ preinstructions = (page.pre_page)&lt;br/&gt;/ branch = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; if (script.groupid == 1) block.BlSix&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ branch = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; if (script.groupid == 2) block.BlTwentyFour&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block BlSix&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onblockbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.condition = 1;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ trials = [1 = trial.TrClick; 2 = trial.TrialSix;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;3 = trial.TrClick; 4 = trial.TrialSix; 5 = trial.TrClick; 6 = trial.TrialSix; 7 = trial.TrClick; 8 = trial.TrialSix]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block BlTwentyFour&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onblockbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.condition = 2;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ trials = [1 = trial.TrClick; 2 = trial.TrialTwentyFour; 3 = trial.TrClick; 4 = trial.TrialTwentyFour; 5 = trial.TrClick; 6 = trial.TrialTwentyFour; 7 = trial.TrClick; 8 = trial.TrialTwentyFour]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial TrialSix&amp;gt;&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = picture.PSix_1, picture.PSix_2, picture.PSix_3, picture.PSix_4, picture.PSix_5, picture.PSix_6]&lt;br/&gt;/ validresponse = (picture.PSix_1, picture.PSix_2, picture.PSix_3, picture.PSix_4, picture.PSix_5, picture.PSix_6)&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; if(trial.TrialSix.response == "PSix_1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PSix_1.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; } &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialSix.response == "PSix_2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PSix_2.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialSix.response == "PSix_3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PSix_3.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialSix.response == "PSix_4") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PSix_4.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialSix.response == "PSix_5") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PSix_5.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialSix.response == "PSix_6") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PSix_6.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial TrialTwentyFour&amp;gt;&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_1, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_2, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_3, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_4, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_5, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_6, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_7, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_8, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_9, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_10, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_11, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_12, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_13, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_14, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_15, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_16, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_17, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_18, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_19, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_20, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_21, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_22, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_23, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_24]&lt;br/&gt;/ validresponse = (&lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_1, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_2, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_3, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_4, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_5, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_6, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_7, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_8, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_9, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_10, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_11, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_12, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_13, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_14, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_15, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_16, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_17, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_18, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_19, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_20, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_21, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_22, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_23, &lt;br/&gt;picture.PTwentyFour_24)&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_1.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; } &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_2.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_3.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_4") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_4.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_5") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_5.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_6") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_6.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_7") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_7.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_8") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_8.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_9") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_9.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_10") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_10.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_11") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_11.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_12") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_12.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_13") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_13.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_14") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_14.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_15") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_15.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_16") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_16.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_17") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_17.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_18") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_18.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_19") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_19.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_20") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_20.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_21") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_21.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_22") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_22.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_23") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_23.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; else if(trial.TrialTwentyFour.response == "PTwentyFour_24") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = picture.PTwentyFour_24.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial TrClick&amp;gt;&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = shape.ShClick, text.TeClickOnShape]&lt;br/&gt;/ validresponse = (shape.ShClick)&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.current_trial += 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; values.answer_filename = "";&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;###########################################&lt;br/&gt;Picture Sets for Condition with 6 Pictures&lt;br/&gt;###########################################&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PSix_1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsSix&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorSix.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (20%,25%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PSix_2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsSix&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorSix.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (40%,25%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PSix_3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsSix&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorSix.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (60%,25%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PSix_4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsSix&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorSix.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (20%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PSix_5&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsSix&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorSix.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (40%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PSix_6&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsSix&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorSix.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (60%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;###########################################&lt;br/&gt;Picture Sets for Condition with 24 Pictures&lt;br/&gt;###########################################&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = counter.selectSet.selectedvalue&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_2&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (25%,10%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_3&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (40%,10%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (55%,10%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_5&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (70%,10%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_6&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_4&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (85%,10%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_7&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (10%,30%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_8&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_3&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (25%,30%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_9&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_2&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (40%,30%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_10&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (55%,30%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_11&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (70%,30%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_12&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (85%,30%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_13&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (10%,50%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_14&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (25%,50%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_15&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (40%,50%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_16&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (55%,50%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_17&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (70%,50%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_18&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (85%,50%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_19&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (10%,70%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_20&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (25%,70%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_21&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (40%,70%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_22&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (55%,70%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_23&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (70%,70%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_24&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ select = counter.PicSelectorTwentyFour.selectedvalue&lt;br/&gt;/ position = (85%,70%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;counter selectSet&amp;gt;&lt;br/&gt;/ select = noreplace&lt;br/&gt;/ items = item.sets&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/counter&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;counter PicSelectorSix&amp;gt;&lt;br/&gt;/ select = noreplace&lt;br/&gt;/ items = (1,2,3,4,5,6)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/counter&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;counter PicSelectorTwentyFour&amp;gt;&lt;br/&gt;/ select = noreplace&lt;br/&gt;/ items = (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/counter&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item PicsSix&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "1.png"&lt;br/&gt;/ 2 = "2.png"&lt;br/&gt;/ 3 = "3.png"&lt;br/&gt;/ 4 = "4.png"&lt;br/&gt;/ 5 = "5.png"&lt;br/&gt;/ 6 = "6.png"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item PicsTwentyFour_1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Schokolade/Set_1/3bit_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 2 = "Schokolade/Set_1/bananko_2.jpg"&lt;br/&gt;/ 3 = "Schokolade/Set_1/bobby-caramel.jpg"&lt;br/&gt;/ 4 = "Schokolade/Set_1/crunchie_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 5 = "Schokolade/Set_1/flake_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 6 = "Schokolade/Set_1/gematogen.jpg"&lt;br/&gt;/ 7 = "Schokolade/Set_1/gofret.jpg"&lt;br/&gt;/ 8 = "Schokolade/Set_1/huesitos.jpg"&lt;br/&gt;/ 9 = "Schokolade/Set_1/ion_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 10 = "Schokolade/Set_1/japp_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 11 = "Schokolade/Set_1/kiss_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 12 = "Schokolade/Set_1/lotto_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 13 = "Schokolade/Set_1/margot_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 14 = "Schokolade/Set_1/milk-duds.jpg"&lt;br/&gt;/ 15 = "Schokolade/Set_1/mrgoodbar.jpg"&lt;br/&gt;/ 16 = "Schokolade/Set_1/munchies_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 17 = "Schokolade/Set_1/prince-polo_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 18 = "Schokolade/Set_1/reeses.jpg"&lt;br/&gt;/ 19 = "Schokolade/Set_1/space_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 20 = "Schokolade/Set_1/sport.jpg"&lt;br/&gt;/ 21 = "Schokolade/Set_1/szamba.jpg"&lt;br/&gt;/ 22 = "Schokolade/Set_1/vegan.jpg"&lt;br/&gt;/ 23 = "Schokolade/Set_1/whatchamacallit.jpg"&lt;br/&gt;/ 24 = "Schokolade/Set_1/yorkie_2.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item PicsTwentyFour_2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Schokolade/Set_2/babyruth_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 2 = "Schokolade/Set_2/boost.jpg"&lt;br/&gt;/ 3 = "Schokolade/Set_2/broderick-belgy_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 4 = "Schokolade/Set_2/caramellokoala.jpg"&lt;br/&gt;/ 5 = "Schokolade/Set_2/chocolatefish.jpg"&lt;br/&gt;/ 6 = "Schokolade/Set_2/choc-ovo.jpg"&lt;br/&gt;/ 7 = "Schokolade/Set_2/cookiesandcream_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 8 = "Schokolade/Set_2/curly-wurly_2.jpg"&lt;br/&gt;/ 9 = "Schokolade/Set_2/dairy-milk_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 10 = "Schokolade/Set_2/derby_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 11 = "Schokolade/Set_2/moro-gold.jpg"&lt;br/&gt;/ 12 = "Schokolade/Set_2/nutrageous_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 13 = "Schokolade/Set_2/palle.jpg"&lt;br/&gt;/ 14 = "Schokolade/Set_2/pawelek-toffi.jpg"&lt;br/&gt;/ 15 = "Schokolade/Set_2/peppy-chews.jpg"&lt;br/&gt;/ 16 = "Schokolade/Set_2/pinapple-lumps.jpg"&lt;br/&gt;/ 17 = "Schokolade/Set_2/primola-cremita_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 18 = "Schokolade/Set_2/princessa-kokos.jpg"&lt;br/&gt;/ 19 = "Schokolade/Set_2/sweet-marie_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 20 = "Schokolade/Set_2/tupla_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 21 = "Schokolade/Set_2/vegan.jpg"&lt;br/&gt;/ 22 = "Schokolade/Set_2/white-knight_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 23 = "Schokolade/Set_2/wispa_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 24 = "Schokolade/Set_2/zero_1.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item PicsTwentyFour_3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Schokolade/Set_3/100grand.jpg"&lt;br/&gt;/ 2 = "Schokolade/Set_3/charleston-chew-mini.jpg"&lt;br/&gt;/ 3 = "Schokolade/Set_3/cherry-ripe_1.jpg"&lt;br/&gt;/ 4 = "Schokolade/Set_3/dairy-milk-caramel.jpg"&lt;br/&gt;/ 5 = "Schokolade/Set_3/galaxy.jpg"&lt;br/&gt;/ 6 = "Schokolade/Set_3/insidestory.jpg"&lt;br/&gt;/ 7 = "Schokolade/Set_3/karl-fazer-yoghurt.jpg"&lt;br/&gt;/ 8 = "Schokolade/Set_3/kesten-dessert.jpg"&lt;br/&gt;/ 9 = "Schokolade/Set_3/lunch-bar.jpg"&lt;br/&gt;/ 10 = "Schokolade/Set_3/mrtom.jpg"&lt;br/&gt;/ 11 = "Schokolade/Set_3/nougatti.jpg"&lt;br/&gt;/ 12 = "Schokolade/Set_3/perky-nana.jpg"&lt;br/&gt;/ 13 = "Schokolade/Set_3/princessa-hasselnuss.jpg"&lt;br/&gt;/ 14 = "Schokolade/Set_3/reeses-big-cup.jpg"&lt;br/&gt;/ 15 = "Schokolade/Set_3/sugar-babies.jpg"&lt;br/&gt;/ 16 = "Schokolade/Set_3/take-five.jpg"&lt;br/&gt;/ 17 = "Schokolade/Set_3/tempo.jpg"&lt;br/&gt;/ 18 = "Schokolade/Set_3/tex.jpg"&lt;br/&gt;/ 19 = "Schokolade/Set_3/tim-tam-chewy-caramel.jpg"&lt;br/&gt;/ 20 = "Schokolade/Set_3/tokke.jpg"&lt;br/&gt;/ 21 = "Schokolade/Set_3/tootsie-roll.jpg"&lt;br/&gt;/ 22 = "Schokolade/Set_3/tv-bar-white.jpg"&lt;br/&gt;/ 23 = "Schokolade/Set_3/vegan_.jpg"&lt;br/&gt;/ 24 = "Schokolade/Set_3/yankie.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;Im Ordner ist ein Bild zu viel, auf Email von Christina warten!&lt;br/&gt;&amp;lt;item PicsTwentyFour_4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Schokolade/Set_4/corny-big-schoko.jpg"&lt;br/&gt;/ 2 = "Schokolade/Set_4/debron-lifestyle-candy-milk-chocolate.jpg"&lt;br/&gt;/ 3 = "Schokolade/Set_4/duplo-big-pack.jpg"&lt;br/&gt;/ 4 = "Schokolade/Set_4/lindt-edel-nougat-pur.jpg"&lt;br/&gt;/ 5 = "Schokolade/Set_4/lindt-hello-caramel-brownie-stick.jpg"&lt;br/&gt;/ 6 = "Schokolade/Set_4/lindt-hello-sundae-choco.jpg"&lt;br/&gt;/ 7 = "Schokolade/Set_4/magnum-chocolate-almond.jpg"&lt;br/&gt;/ 8 = "Schokolade/Set_4/maltesers-teasers.jpg"&lt;br/&gt;/ 9 = "Schokolade/Set_4/mars-2er.jpg"&lt;br/&gt;/ 10 = "Schokolade/Set_4/merci-finest-selection-400g.jpg"&lt;br/&gt;/ 11 = "Schokolade/Set_4/milka-milketten-haselnuss.jpg"&lt;br/&gt;/ 12 = "Schokolade/Set_4/milky-way-multipack.jpg"&lt;br/&gt;/ 13 = "Schokolade/Set_4/nestl--crunch-white(1).jpg"&lt;br/&gt;/ 14 = "Schokolade/Set_4/nippon-haeppchen-200g.jpg"&lt;br/&gt;/ 15 = "Schokolade/Set_4/pick-up--black--amp--white-5er.jpg"&lt;br/&gt;/ 16 = "Schokolade/Set_4/Raw-Bite_Protein-500x500.jpg"&lt;br/&gt;/ 17 = "Schokolade/Set_4/ritter-sport-voll-nuss.jpg"&lt;br/&gt;/ 18 = "Schokolade/Set_4/ROOBAR-Protein-Chia-und-Chocolate-30g.jpg"&lt;br/&gt;/ 19 = "Schokolade/Set_4/schogetten-alpenvollmilch.jpg"&lt;br/&gt;/ 20 = "Schokolade/Set_4/schwartau-clever-snack-maracuja.jpg"&lt;br/&gt;/ 21 = "Schokolade/Set_4/shokomonk-wei-e-schokolade-cookies.jpg"&lt;br/&gt;/ 22 = "Schokolade/Set_4/Toblerone-100g.jpg"&lt;br/&gt;/ 23 = "Schokolade/Set_4/viba-schicht-nougat-riegel-40g.jpg"&lt;br/&gt;/ 24 = "Schokolade/Set_4/yogurette-300g.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item sets&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = item.PicsTwentyFour_1&lt;br/&gt;/ 2 = item.PicsTwentyFour_2&lt;br/&gt;/ 3 = item.PicsTwentyFour_3&lt;br/&gt;/ 4 = item.PicsTwentyFour_4&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text TeClickOnShape&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Bitte auf das schwarze Viereck klicken.")&lt;br/&gt;/ select = replace&lt;br/&gt;/ position = (50%,20%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;shape ShClick&amp;gt;&lt;br/&gt;/ color = black&lt;br/&gt;/ size = (10px,10px)&lt;br/&gt;/ position = (50%,90%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/shape&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;page pre_page&amp;gt;&lt;br/&gt;Danke für Ihre Teilnahme an unserer Studie...&lt;br/&gt;&amp;lt;/page&amp;gt;&lt;br/&gt;[/code]&lt;/span&gt;</description><pubDate>Mon, 11 Apr 2016 07:16:35 GMT</pubDate><dc:creator>Chris-AT</dc:creator></item><item><title>RE: Randomly assing   to /items property of pictures</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic18868.aspx</link><description>Thank you so much, Dave. It didn't occur to me that selectionmode can also evaluate in an integer to be chosen.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thanks again,&lt;br/&gt;Chris&lt;br/&gt;</description><pubDate>Mon, 11 Apr 2016 07:16:35 GMT</pubDate><dc:creator>Chris-AT</dc:creator></item><item><title>RE: Randomly assing   to /items property of pictures</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic18866.aspx</link><description>No, you cannot assing &amp;lt;item&amp;gt; elements randomly to &amp;lt;picture&amp;gt; elements. What you need to do is work with *item numbers*.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;All your items should be in a *single* &amp;lt;item&amp;gt; element. The respective item *numbers* are what make up a set as in&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item PicsTwentyFour&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Schokolade/Set_1/3bit_1.jpg"&lt;br/&gt;...&lt;br/&gt;/ 24 = "Schokolade/Set_1/yorkie_2.jpg"&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ 25 = "Schokolade/Set_2/babyruth_1.jpg"&lt;br/&gt;...&lt;br/&gt;/ 48 = "Schokolade/Set_2/zero_1.jpg"&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ 49 = "Schokolade/Set_3/100grand.jpg"&lt;br/&gt;...&lt;br/&gt;/ 72 = "Schokolade/Set_3/yankie.jpg"&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ 73 = "Schokolade/Set_4/corny-big-schoko.jpg"&lt;br/&gt;...&lt;br/&gt;/ 96 = "Schokolade/Set_4/yogurette-300g.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list PicSelectorTwentyFour_1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list PicSelectorTwentyFour_2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list PicSelectorTwentyFour_3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (49,...,72)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list PicSelectorTwentyFour_4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (73,...,96)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;You can then draw the applicable item numbers from the respective set according to the set chosen:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture PTwentyFour_1&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;strong&gt;/ items = PicsTwentyFour&lt;br/&gt;/ select = list.chosenset.nextvalue&lt;/strong&gt;&lt;br/&gt;/ position = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ height = 20%&lt;br/&gt;/ width = 20%&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;...&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;with&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list chosenset&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (list.PicSelectorTwentyFour_1.nextvalue, list.PicSelectorTwentyFour_2.nextvalue, list.PicSelectorTwentyFour_3.nextvalue, list.PicSelectorTwentyFour_4.nextvalue)&lt;br/&gt;...&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Here's a minimal example to illustrate:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block myblock&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-2 = mytrial]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ setnumber = 0&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial mytrial&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [values.setnumber = list.setnumber.nextvalue; ]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=s1,s2,s3,s4]&lt;br/&gt;/ validresponse = (57)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text s1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = allitems&lt;br/&gt;/ select = list.chosenset.nextvalue&lt;br/&gt;/ position = (20%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text s2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = allitems&lt;br/&gt;/ select = list.chosenset.nextvalue&lt;br/&gt;/ position = (40%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text s3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = allitems&lt;br/&gt;/ select = list.chosenset.nextvalue&lt;br/&gt;/ position = (60%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text s4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = allitems&lt;br/&gt;/ select = list.chosenset.nextvalue&lt;br/&gt;/ position = (80%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item allitems&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "A1"&lt;br/&gt;/ 2 = "A2"&lt;br/&gt;/ 3 = "A3"&lt;br/&gt;/ 4 = "A4"&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ 5 = "B1"&lt;br/&gt;/ 6 = "B2"&lt;br/&gt;/ 7 = "B3"&lt;br/&gt;/ 8 = "B4"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list set1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (1,2,3,4)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list set2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (5,6,7,8)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list setnumber&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (1,2)&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list chosenset&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (list.set1.nextvalue, list.set2.nextvalue)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = values.setnumber&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Mon, 11 Apr 2016 06:28:37 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>