﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 4  » Response font style as capitals</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Tue, 25 Aug 2026 22:50:29 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>Response font style as capitals</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic26099.aspx</link><description>Hi all,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;i would like to make a surveypage with textboxes where people are only able to use upper cases but not have to press the shift button on their computer first.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;It it possible via response font style?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thanks in advance!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 20 Nov 2018 10:57:58 GMT</pubDate><dc:creator>Nachtara</dc:creator></item><item><title>RE: Response font style as capitals</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic26100.aspx</link><description>&lt;div data-id="26099" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1542739840073"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="26099" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="26099" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="26099" title=" "&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Nachtara - Tuesday, November 20, 2018&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-26099"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin"&gt;Hi all,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;i would like to make a surveypage with textboxes where people are only able to use upper cases but not have to press the shift button on their computer first.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;It it possible via response font style?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thanks in advance!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="26099"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;br/&gt;No, but what you can do is have people type in whatever way they want, and then use the toupper() function to capitalize the entire response, e.g. if you want to use it as item later in the task. Example:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block myblock&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1=mypage; 2-4 = mytrial]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;surveypage mypage&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;item.myitems.setitem(toupper(textbox.q1.response),1);&lt;br/&gt;item.myitems.setitem(toupper(textbox.q2.response),2);&lt;br/&gt;item.myitems.setitem(toupper(textbox.q3.response),3);&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ questions = [1=q1; 2=q2; 3=q3]&lt;br/&gt;/ showpagenumbers = false&lt;br/&gt;/ showquestionnumbers = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/surveypage&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;textbox q1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption = "Your favorite color?"&lt;br/&gt;&amp;lt;/textbox&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;textbox q2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption = "Your favorite food?"&lt;br/&gt;&amp;lt;/textbox&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;textbox q3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption = "Your favorite animal?"&lt;br/&gt;&amp;lt;/textbox&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial mytrial&amp;gt;&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=mytext]&lt;br/&gt;/ validresponse = (57)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text mytext&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = myitems&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item myitems&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = ""&lt;br/&gt;/ 2 = ""&lt;br/&gt;/ 3 = ""&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 20 Nov 2018 10:57:58 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>