﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 5  » trials repeating</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Fri, 29 May 2026 17:20:06 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>trials repeating</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic28997.aspx</link><description>Hi,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Some of my trials repeat when they shouldn't. I think it might have to do with the way I'm selecting items- using lists and values.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;a href="https://mili2nd.co/5brb"&gt;https://mili2nd.co/5brb&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ testitem = 1&lt;br/&gt;/ controlitem = 1&lt;br/&gt;/ intro_hf_mis_item = 1&lt;br/&gt;/ intro_hf_match_item = 1&lt;br/&gt;/ intro_lf_mis_item = 1&lt;br/&gt;/ intro_lf_match_item = 1&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_hf_mis_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_hf_match_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_lf_mis_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_lf_match_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list testitem&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 66&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list controlitem&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 66&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture blank&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("blank.png")&lt;br/&gt;/ size = (600,600)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_hf_pictures_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("hand_back.jpeg",&lt;br/&gt;"office_police.jpeg",&lt;br/&gt;"list_fire.jpeg",&lt;br/&gt;"sister_river.jpeg",&lt;br/&gt;"mouth_bag.jpeg",&lt;br/&gt;"judge_crowd.jpeg",&lt;br/&gt;"literature_neck.jpeg",&lt;br/&gt;"forest_basketball.jpeg",&lt;br/&gt;"circle_books.jpeg",&lt;br/&gt;"farmers_climbing.jpeg",&lt;br/&gt;"pepper_photographs.jpeg",&lt;br/&gt;"stadium_muscle.jpeg",&lt;br/&gt;"aircraft_furniture.jpeg",&lt;br/&gt;"soccer_giants.jpeg",&lt;br/&gt;"roll_cents.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_mis_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_hf_audio_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("hand.mp3",&lt;br/&gt;"office.mp3",&lt;br/&gt;"list.mp3",&lt;br/&gt;"sister.mp3",&lt;br/&gt;"mouth.mp3",&lt;br/&gt;"judge.mp3",&lt;br/&gt;"literature.mp3",&lt;br/&gt;"forest.mp3",&lt;br/&gt;"circle.mp3",&lt;br/&gt;"farmers.mp3",&lt;br/&gt;"pepper.mp3",&lt;br/&gt;"stadium.mp3",&lt;br/&gt;"aircraft.mp3",&lt;br/&gt;"soccer.mp3",&lt;br/&gt;"roll.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_mis_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_lf_pictures_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("handkercheif_chais.jpeg",&lt;br/&gt;"mineworker_jawline.jpeg",&lt;br/&gt;"woodchips_halfdollar.jpeg",&lt;br/&gt;"figureeight_gumdrop.jpeg",&lt;br/&gt;"onionskin_bechamel.jpeg",&lt;br/&gt;"venus_dreamcatcher.jpeg",&lt;br/&gt;"creamers_wicker.jpeg",&lt;br/&gt;"mousehole_soundwave.jpeg",&lt;br/&gt;"aardvark_eightball.jpeg",&lt;br/&gt;"pitbull_chainlink.jpeg",&lt;br/&gt;"cornrows_nickle.jpeg",&lt;br/&gt;"gimlet_buttonhole.jpeg",&lt;br/&gt;"ganache_biking.jpeg",&lt;br/&gt;"snakeskin_fettucine.jpeg",&lt;br/&gt;"mastiff_bulgur.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_mis_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_lf_audio_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("handkercheif.mp3",&lt;br/&gt;"mineworker.mp3",&lt;br/&gt;"woodchips.mp3",&lt;br/&gt;"figureeight.mp3",&lt;br/&gt;"onionskin.mp3",&lt;br/&gt;"venus.mp3",&lt;br/&gt;"creamers.mp3",&lt;br/&gt;"mousehole.mp3",&lt;br/&gt;"aardvark.mp3",&lt;br/&gt;"pitbull.mp3",&lt;br/&gt;"cornrows.mp3",&lt;br/&gt;"gimlet.mp3",&lt;br/&gt;"ganache.mp3",&lt;br/&gt;"snakeskin.mp3",&lt;br/&gt;"mastiff.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_mis_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_hf_pictures_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("man.jpeg",&lt;br/&gt;"car.jpeg",&lt;br/&gt;"movie.jpeg",&lt;br/&gt;"heat.jpeg",&lt;br/&gt;"meeting.jpeg",&lt;br/&gt;"lake.jpeg",&lt;br/&gt;"wine.jpeg",&lt;br/&gt;"hill.jpeg",&lt;br/&gt;"teeth.jpeg",&lt;br/&gt;"twitter.jpeg",&lt;br/&gt;"knife.jpeg",&lt;br/&gt;"grandmother.jpeg",&lt;br/&gt;"stream.jpeg",&lt;br/&gt;"garage.jpeg",&lt;br/&gt;"hardware.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_match_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_hf_audio_match&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("man.mp3",&lt;br/&gt;"car.mp3",&lt;br/&gt;"movie.mp3",&lt;br/&gt;"heat.mp3",&lt;br/&gt;"meeting.mp3",&lt;br/&gt;"lake.mp3",&lt;br/&gt;"wine.mp3",&lt;br/&gt;"hill.mp3",&lt;br/&gt;"teeth.mp3",&lt;br/&gt;"twitter.mp3",&lt;br/&gt;"knife.mp3",&lt;br/&gt;"grandmother.mp3",&lt;br/&gt;"stream.mp3",&lt;br/&gt;"garage.mp3",&lt;br/&gt;"hardware.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_match_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_lf_pictures_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("blowpipes.jpeg",&lt;br/&gt;"medallists.jpeg",&lt;br/&gt;"applecart.jpeg",&lt;br/&gt;"womenswear.jpeg",&lt;br/&gt;"cookiecutter.jpeg",&lt;br/&gt;"unibrow.jpeg",&lt;br/&gt;"skydive.jpeg",&lt;br/&gt;"dressingroom.jpeg",&lt;br/&gt;"earwig.jpeg",&lt;br/&gt;"gouda.jpeg",&lt;br/&gt;"subscript.jpeg",&lt;br/&gt;"kebab.jpeg",&lt;br/&gt;"beanstalk.jpeg",&lt;br/&gt;"superwoman.jpeg",&lt;br/&gt;"paperboy.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_match_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_lf_audio_match&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("blowpipes.mp3",&lt;br/&gt;"medallists.mp3",&lt;br/&gt;"applecart.mp3",&lt;br/&gt;"womenswear.mp3",&lt;br/&gt;"cookiecutter.mp3",&lt;br/&gt;"unibrow.mp3",&lt;br/&gt;"skydive.mp3",&lt;br/&gt;"dressingroom.mp3",&lt;br/&gt;"earwig.mp3",&lt;br/&gt;"gouda.mp3",&lt;br/&gt;"subscript.mp3",&lt;br/&gt;"kebab.mp3",&lt;br/&gt;"beanstalk.mp3",&lt;br/&gt;"superwoman.mp3",&lt;br/&gt;"paperboy.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_match_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture pictures&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("skirt_slope.jpeg",&lt;br/&gt;"cap_lid.jpeg",&lt;br/&gt;"leaf_sheet.jpeg",&lt;br/&gt;"croissant_horn.jpeg",&lt;br/&gt;"goggles_glasses.jpeg",&lt;br/&gt;"watch_clock.jpeg",&lt;br/&gt;"golfclub_stick.jpeg",&lt;br/&gt;"cashregister_box.jpeg",&lt;br/&gt;"wrench_key.jpeg",&lt;br/&gt;"tent_shop.jpeg",&lt;br/&gt;"feather_pen.jpeg",&lt;br/&gt;"toe_finger.jpeg",&lt;br/&gt;"conduct_drive.jpeg",&lt;br/&gt;"bullet_bale.jpeg",&lt;br/&gt;"saw_mountainrange.jpeg",&lt;br/&gt;"note_point.jpeg",&lt;br/&gt;"dresser_closet.jpeg",&lt;br/&gt;"card_letter.jpeg",&lt;br/&gt;"ceiling_roof.jpeg",&lt;br/&gt;"cup_treecrown.jpeg",&lt;br/&gt;"clue_path.jpeg",&lt;br/&gt;"auditorium_livingroom.jpeg",&lt;br/&gt;"globe_balloon.jpeg",&lt;br/&gt;"collar_necklace.jpeg",&lt;br/&gt;"soapopera_novel.jpeg",&lt;br/&gt;"hallway_runner.jpeg",&lt;br/&gt;"toilet_shower.jpeg",&lt;br/&gt;"balloon_ball.jpeg",&lt;br/&gt;"container_smallboat.jpeg",&lt;br/&gt;"slap_cheek.jpeg",&lt;br/&gt;"cafe_coffee.jpeg",&lt;br/&gt;"bus_truck.jpeg",&lt;br/&gt;"motorcade_fashionshow.jpeg",&lt;br/&gt;"fireplace_stove.jpeg",&lt;br/&gt;"pitcher_jar.jpeg",&lt;br/&gt;"lime_lemon.jpeg",&lt;br/&gt;"icecream_snow.jpeg",&lt;br/&gt;"landform_accident.jpeg",&lt;br/&gt;"pew_bench.jpeg",&lt;br/&gt;"baguette_block.jpeg",&lt;br/&gt;"reed_fishingrod.jpeg",&lt;br/&gt;"cape_onionlayer.jpeg",&lt;br/&gt;"headset_helmet.jpeg",&lt;br/&gt;"board_periodictable.jpeg",&lt;br/&gt;"driver_pilot.jpeg",&lt;br/&gt;"goalkeeper_doorman.jpeg",&lt;br/&gt;"kite_comet.jpeg",&lt;br/&gt;"tooth_cloveofgarlic.jpeg",&lt;br/&gt;"mask_mascara.jpeg",&lt;br/&gt;"envelope_package.jpeg",&lt;br/&gt;"herb_grass.jpeg",&lt;br/&gt;"sandwich_cake.jpeg",&lt;br/&gt;"floor_soilpile.jpeg",&lt;br/&gt;"jackhammer_drill.jpeg",&lt;br/&gt;"time_weather.jpeg",&lt;br/&gt;"beaker_vase.jpeg",&lt;br/&gt;"suit_dress.jpeg",&lt;br/&gt;"parade_stationstop.jpeg",&lt;br/&gt;"tip_breath.jpeg",&lt;br/&gt;"signpost_wave.jpeg",&lt;br/&gt;"vault_waterfall.jpeg",&lt;br/&gt;"reel_rolloftp.jpeg",&lt;br/&gt;"bud_root.jpeg",&lt;br/&gt;"beak_peak.jpeg",&lt;br/&gt;"dam_jail.jpeg",&lt;br/&gt;"clap_palm.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.testitem&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video audio&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("skirt.mp3",&lt;br/&gt;"cap.mp3",&lt;br/&gt;"leaf.mp3",&lt;br/&gt;"croissant.mp3",&lt;br/&gt;"goggles.mp3",&lt;br/&gt;"watch.mp3",&lt;br/&gt;"golfclub.mp3",&lt;br/&gt;"cashregister.mp3",&lt;br/&gt;"wrench.mp3",&lt;br/&gt;"tent.mp3",&lt;br/&gt;"feather.mp3",&lt;br/&gt;"toe.mp3",&lt;br/&gt;"conduct.mp3",&lt;br/&gt;"bullet.mp3",&lt;br/&gt;"saw.mp3",&lt;br/&gt;"note.mp3",&lt;br/&gt;"dresser.mp3",&lt;br/&gt;"card.mp3",&lt;br/&gt;"ceiling.mp3",&lt;br/&gt;"cup.mp3",&lt;br/&gt;"clue.mp3",&lt;br/&gt;"auditorium.mp3",&lt;br/&gt;"globe.mp3",&lt;br/&gt;"collar.mp3",&lt;br/&gt;"soapopera.mp3",&lt;br/&gt;"hallway.mp3",&lt;br/&gt;"toilet.mp3",&lt;br/&gt;"balloon.mp3",&lt;br/&gt;"container.mp3",&lt;br/&gt;"slap.mp3",&lt;br/&gt;"cafe.mp3",&lt;br/&gt;"bus.mp3",&lt;br/&gt;"motorcade.mp3",&lt;br/&gt;"fireplace.mp3",&lt;br/&gt;"pitcher.mp3",&lt;br/&gt;"lime.mp3",&lt;br/&gt;"icecream.mp3",&lt;br/&gt;"landform.mp3",&lt;br/&gt;"pew.mp3",&lt;br/&gt;"baguette.mp3",&lt;br/&gt;"reed.mp3",&lt;br/&gt;"cape.mp3",&lt;br/&gt;"headset.mp3",&lt;br/&gt;"board.mp3",&lt;br/&gt;"driver.mp3",&lt;br/&gt;"goalkeeper.mp3",&lt;br/&gt;"kite.mp3",&lt;br/&gt;"tooth.mp3",&lt;br/&gt;"mask.mp3",&lt;br/&gt;"envelope.mp3",&lt;br/&gt;"herb.mp3",&lt;br/&gt;"sandwich.mp3",&lt;br/&gt;"floor.mp3",&lt;br/&gt;"jackhammer.mp3",&lt;br/&gt;"time.mp3",&lt;br/&gt;"beaker.mp3",&lt;br/&gt;"suit.mp3",&lt;br/&gt;"parade.mp3",&lt;br/&gt;"tip.mp3",&lt;br/&gt;"signpost.mp3",&lt;br/&gt;"vault.mp3",&lt;br/&gt;"reel.mp3",&lt;br/&gt;"bud.mp3",&lt;br/&gt;"beak.mp3",&lt;br/&gt;"dam.mp3",&lt;br/&gt;"clap.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.testitem&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture pictures_control&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("limb.jpeg",&lt;br/&gt;"juice.jpeg",&lt;br/&gt;"pool.jpeg",&lt;br/&gt;"washcloth.jpeg",&lt;br/&gt;"cucumber.jpeg",&lt;br/&gt;"flag.jpeg",&lt;br/&gt;"tack.jpeg",&lt;br/&gt;"saber.jpeg",&lt;br/&gt;"artichoke.jpeg",&lt;br/&gt;"cow.jpeg",&lt;br/&gt;"robot.jpeg",&lt;br/&gt;"fabric.jpeg",&lt;br/&gt;"touch.jpeg",&lt;br/&gt;"rice.jpeg",&lt;br/&gt;"rainbow.jpeg",&lt;br/&gt;"rock.jpeg",&lt;br/&gt;"referee.jpeg",&lt;br/&gt;"seat.jpeg",&lt;br/&gt;"button.jpeg",&lt;br/&gt;"dog.jpeg",&lt;br/&gt;"coal.jpeg",&lt;br/&gt;"monarchy.jpeg",&lt;br/&gt;"straw.jpeg",&lt;br/&gt;"monkey.jpeg",&lt;br/&gt;"firefly.jpeg",&lt;br/&gt;"anchor.jpeg",&lt;br/&gt;"duck.jpeg",&lt;br/&gt;"bicycle.jpeg",&lt;br/&gt;"garbage.jpeg",&lt;br/&gt;"fang.jpeg",&lt;br/&gt;"canvas.jpeg",&lt;br/&gt;"ticket.jpeg",&lt;br/&gt;"caveman.jpeg",&lt;br/&gt;"vest.jpeg",&lt;br/&gt;"insect.jpeg",&lt;br/&gt;"troll.jpeg",&lt;br/&gt;"brush.jpeg",&lt;br/&gt;"hubcap.jpeg",&lt;br/&gt;"clove.jpeg",&lt;br/&gt;"pliers.jpeg",&lt;br/&gt;"stroller.jpeg",&lt;br/&gt;"salsa.jpeg",&lt;br/&gt;"skyscraper.jpeg",&lt;br/&gt;"dollar.jpeg",&lt;br/&gt;"apple.jpeg",&lt;br/&gt;"shoestring.jpeg",&lt;br/&gt;"calculator.jpeg",&lt;br/&gt;"wedding.jpeg",&lt;br/&gt;"salad.jpeg",&lt;br/&gt;"pirate.jpeg",&lt;br/&gt;"painter.jpeg",&lt;br/&gt;"couch.jpeg",&lt;br/&gt;"tv.jpeg",&lt;br/&gt;"dalmatian.jpeg",&lt;br/&gt;"people.jpeg",&lt;br/&gt;"armadillo.jpeg",&lt;br/&gt;"smile.jpeg",&lt;br/&gt;"SOCK.jpeg",&lt;br/&gt;"fruit.jpeg",&lt;br/&gt;"ladybug.jpeg",&lt;br/&gt;"earring.jpeg",&lt;br/&gt;"donkey.jpeg",&lt;br/&gt;"triangle.jpeg",&lt;br/&gt;"shin.jpeg",&lt;br/&gt;"worm.jpeg",&lt;br/&gt;"khakis.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.controlitem&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video audio_control&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("limb.mp3",&lt;br/&gt;"juice.mp3",&lt;br/&gt;"pool.mp3",&lt;br/&gt;"washcloth.mp3",&lt;br/&gt;"cucumber.mp3",&lt;br/&gt;"flag.mp3",&lt;br/&gt;"tack.mp3",&lt;br/&gt;"saber.mp3",&lt;br/&gt;"artichoke.mp3",&lt;br/&gt;"cow.mp3",&lt;br/&gt;"robot.mp3",&lt;br/&gt;"fabric.mp3",&lt;br/&gt;"touch.mp3",&lt;br/&gt;"rice.mp3",&lt;br/&gt;"rainbow.mp3",&lt;br/&gt;"rock.mp3",&lt;br/&gt;"referee.mp3",&lt;br/&gt;"seat.mp3",&lt;br/&gt;"button.mp3",&lt;br/&gt;"dog.mp3",&lt;br/&gt;"coal.mp3",&lt;br/&gt;"monarchy.mp3",&lt;br/&gt;"straw.mp3",&lt;br/&gt;"monkey.mp3",&lt;br/&gt;"firefly.mp3",&lt;br/&gt;"anchor.mp3",&lt;br/&gt;"duck.mp3",&lt;br/&gt;"bicycle.mp3",&lt;br/&gt;"garbage.mp3",&lt;br/&gt;"fang.mp3",&lt;br/&gt;"canvas.mp3",&lt;br/&gt;"ticket.mp3",&lt;br/&gt;"caveman.mp3",&lt;br/&gt;"vest.mp3",&lt;br/&gt;"insect.mp3",&lt;br/&gt;"troll.mp3",&lt;br/&gt;"brush.mp3",&lt;br/&gt;"hubcap.mp3",&lt;br/&gt;"clove.mp3",&lt;br/&gt;"pliers.mp3",&lt;br/&gt;"stroller.mp3",&lt;br/&gt;"salsa.mp3",&lt;br/&gt;"skyscraper.mp3",&lt;br/&gt;"dollar.mp3",&lt;br/&gt;"apple.mp3",&lt;br/&gt;"shoestring.mp3",&lt;br/&gt;"calculator.mp3",&lt;br/&gt;"wedding.mp3",&lt;br/&gt;"salad.mp3",&lt;br/&gt;"pirate.mp3",&lt;br/&gt;"painter.mp3",&lt;br/&gt;"couch.mp3",&lt;br/&gt;"tv.mp3",&lt;br/&gt;"dalmatian.mp3",&lt;br/&gt;"people.mp3",&lt;br/&gt;"armadillo.mp3",&lt;br/&gt;"smile.mp3",&lt;br/&gt;"SOCK.mp3",&lt;br/&gt;"fruit.mp3",&lt;br/&gt;"ladybug.mp3",&lt;br/&gt;"earring.mp3",&lt;br/&gt;"donkey.mp3",&lt;br/&gt;"triangle.mp3",&lt;br/&gt;"shin.mp3",&lt;br/&gt;"worm.mp3",&lt;br/&gt;"khakis.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.controlitem&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Intro&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Please make sure your audio is turned up so that you can hear me. In this task, you will decide whether the image you are shown matches the word you hear. Press p if they match, and press q if they don't match. Try to answer as quickly and accurately as you can.")&lt;br/&gt;/position = (50, 50)&lt;br/&gt;/erase = false&lt;br/&gt;/txcolor = black&lt;br/&gt;/ size = (500,200)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video introduction&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("Intro.mov")&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video error&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items= ("wrong.mov")&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text pressq&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Press q to reject")&lt;br/&gt;/position = (20, 80)&lt;br/&gt;/erase = false&lt;br/&gt;/txcolor = crimson&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("30pt")&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text pressp&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Press p to accept")&lt;br/&gt;/position = (80, 80)&lt;br/&gt;/erase = false&lt;br/&gt;/txcolor = crimson&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("30pt")&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial test&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.testitem = list.testitem.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=pictures, pressp, pressq; 700=audio]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (16)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial control&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.controlitem = list.controlitem.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=pictures_control, pressp, pressq; 700=audio_control]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (25)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_hf_mis&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_hf_mis_item = list.intro_hf_mis_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_hf_pictures_mismatch, pressp, pressq; 700=intro_hf_audio_mismatch]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (16)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_hf_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_hf_match_item = list.intro_hf_match_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_hf_pictures_match, pressp, pressq; 700=intro_hf_audio_match]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (25)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_lf_mis&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_lf_mis_item = list.intro_lf_mis_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_lf_pictures_mismatch, pressp, pressq; 700=intro_lf_audio_mismatch]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (16)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_lf_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_lf_match_item = list.intro_lf_match_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_lf_pictures_match, pressp, pressq; 700=intro_lf_audio_match]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (25)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Intro&amp;gt;&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=Intro, introduction; 20000=blank]&lt;br/&gt;/ timeout = 20000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block study&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-30 = noreplace(intro_hf_mis,intro_hf_match); 31-60 = noreplace(intro_lf_mis, intro_lf_match); 61-193 = noreplace(control, test)]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block intro&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1=intro]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;expt myexpt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ blocks = [1=Intro; 2 = study]&lt;br/&gt;&amp;lt;/expt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[/code]&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 12 May 2020 22:21:02 GMT</pubDate><dc:creator>S F</dc:creator></item><item><title>RE: trials repeating</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic29004.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="29002" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1589321964651" id="if_insertedNode_1589321963149" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="29002" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="29002" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="29002" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;S F - 5/12/2020&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-29002"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Apologies, I think that the script just isn't updating on the millisecond server (it was a bug from a prior version). Any tips on that instead? Basically when I delete the files from a web script and upload the new ones, it seems to just be storing the old scripts again (I can see it's the old code when I download it).&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Sorry again!&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="29002"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Upload the script under a different name (call it e.g. bilexmockup_fixed.iqx), and then select that new script as the start script.&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 12 May 2020 22:21:02 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>RE: trials repeating</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic29002.aspx</link><description>Apologies, I think that the script just isn't updating on the millisecond server (it was a bug from a prior version). Any tips on that instead? Basically when I delete the files from a web script and upload the new ones, it seems to just be storing the old scripts again (I can see it's the old code when I download it).&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Sorry again!</description><pubDate>Tue, 12 May 2020 22:06:19 GMT</pubDate><dc:creator>S F</dc:creator></item><item><title>RE: trials repeating</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic29001.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="28999" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1589320493622" id="if_insertedNode_1589320492419" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="28999" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="28999" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="28999" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 5/12/2020&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-28999"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="28997" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1589320493622" id="if_insertedNode_1589318854440" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="28997" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="28997" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="28997" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;S F - 5/12/2020&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-28997"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Some of my trials repeat when they shouldn't. I think it might have to do with the way I'm selecting items- using lists and values.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;a href="https://mili2nd.co/5brb"&gt;&lt;a href="https://mili2nd.co/5brb"&gt;https://mili2nd.co/5brb&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ testitem = 1&lt;br/&gt;/ controlitem = 1&lt;br/&gt;/ intro_hf_mis_item = 1&lt;br/&gt;/ intro_hf_match_item = 1&lt;br/&gt;/ intro_lf_mis_item = 1&lt;br/&gt;/ intro_lf_match_item = 1&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_hf_mis_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_hf_match_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_lf_mis_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_lf_match_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list testitem&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 66&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list controlitem&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 66&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture blank&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("blank.png")&lt;br/&gt;/ size = (600,600)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_hf_pictures_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("hand_back.jpeg",&lt;br/&gt;"office_police.jpeg",&lt;br/&gt;"list_fire.jpeg",&lt;br/&gt;"sister_river.jpeg",&lt;br/&gt;"mouth_bag.jpeg",&lt;br/&gt;"judge_crowd.jpeg",&lt;br/&gt;"literature_neck.jpeg",&lt;br/&gt;"forest_basketball.jpeg",&lt;br/&gt;"circle_books.jpeg",&lt;br/&gt;"farmers_climbing.jpeg",&lt;br/&gt;"pepper_photographs.jpeg",&lt;br/&gt;"stadium_muscle.jpeg",&lt;br/&gt;"aircraft_furniture.jpeg",&lt;br/&gt;"soccer_giants.jpeg",&lt;br/&gt;"roll_cents.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_mis_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_hf_audio_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("hand.mp3",&lt;br/&gt;"office.mp3",&lt;br/&gt;"list.mp3",&lt;br/&gt;"sister.mp3",&lt;br/&gt;"mouth.mp3",&lt;br/&gt;"judge.mp3",&lt;br/&gt;"literature.mp3",&lt;br/&gt;"forest.mp3",&lt;br/&gt;"circle.mp3",&lt;br/&gt;"farmers.mp3",&lt;br/&gt;"pepper.mp3",&lt;br/&gt;"stadium.mp3",&lt;br/&gt;"aircraft.mp3",&lt;br/&gt;"soccer.mp3",&lt;br/&gt;"roll.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_mis_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_lf_pictures_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("handkercheif_chais.jpeg",&lt;br/&gt;"mineworker_jawline.jpeg",&lt;br/&gt;"woodchips_halfdollar.jpeg",&lt;br/&gt;"figureeight_gumdrop.jpeg",&lt;br/&gt;"onionskin_bechamel.jpeg",&lt;br/&gt;"venus_dreamcatcher.jpeg",&lt;br/&gt;"creamers_wicker.jpeg",&lt;br/&gt;"mousehole_soundwave.jpeg",&lt;br/&gt;"aardvark_eightball.jpeg",&lt;br/&gt;"pitbull_chainlink.jpeg",&lt;br/&gt;"cornrows_nickle.jpeg",&lt;br/&gt;"gimlet_buttonhole.jpeg",&lt;br/&gt;"ganache_biking.jpeg",&lt;br/&gt;"snakeskin_fettucine.jpeg",&lt;br/&gt;"mastiff_bulgur.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_mis_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_lf_audio_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("handkercheif.mp3",&lt;br/&gt;"mineworker.mp3",&lt;br/&gt;"woodchips.mp3",&lt;br/&gt;"figureeight.mp3",&lt;br/&gt;"onionskin.mp3",&lt;br/&gt;"venus.mp3",&lt;br/&gt;"creamers.mp3",&lt;br/&gt;"mousehole.mp3",&lt;br/&gt;"aardvark.mp3",&lt;br/&gt;"pitbull.mp3",&lt;br/&gt;"cornrows.mp3",&lt;br/&gt;"gimlet.mp3",&lt;br/&gt;"ganache.mp3",&lt;br/&gt;"snakeskin.mp3",&lt;br/&gt;"mastiff.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_mis_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_hf_pictures_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("man.jpeg",&lt;br/&gt;"car.jpeg",&lt;br/&gt;"movie.jpeg",&lt;br/&gt;"heat.jpeg",&lt;br/&gt;"meeting.jpeg",&lt;br/&gt;"lake.jpeg",&lt;br/&gt;"wine.jpeg",&lt;br/&gt;"hill.jpeg",&lt;br/&gt;"teeth.jpeg",&lt;br/&gt;"twitter.jpeg",&lt;br/&gt;"knife.jpeg",&lt;br/&gt;"grandmother.jpeg",&lt;br/&gt;"stream.jpeg",&lt;br/&gt;"garage.jpeg",&lt;br/&gt;"hardware.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_match_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_hf_audio_match&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("man.mp3",&lt;br/&gt;"car.mp3",&lt;br/&gt;"movie.mp3",&lt;br/&gt;"heat.mp3",&lt;br/&gt;"meeting.mp3",&lt;br/&gt;"lake.mp3",&lt;br/&gt;"wine.mp3",&lt;br/&gt;"hill.mp3",&lt;br/&gt;"teeth.mp3",&lt;br/&gt;"twitter.mp3",&lt;br/&gt;"knife.mp3",&lt;br/&gt;"grandmother.mp3",&lt;br/&gt;"stream.mp3",&lt;br/&gt;"garage.mp3",&lt;br/&gt;"hardware.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_match_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_lf_pictures_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("blowpipes.jpeg",&lt;br/&gt;"medallists.jpeg",&lt;br/&gt;"applecart.jpeg",&lt;br/&gt;"womenswear.jpeg",&lt;br/&gt;"cookiecutter.jpeg",&lt;br/&gt;"unibrow.jpeg",&lt;br/&gt;"skydive.jpeg",&lt;br/&gt;"dressingroom.jpeg",&lt;br/&gt;"earwig.jpeg",&lt;br/&gt;"gouda.jpeg",&lt;br/&gt;"subscript.jpeg",&lt;br/&gt;"kebab.jpeg",&lt;br/&gt;"beanstalk.jpeg",&lt;br/&gt;"superwoman.jpeg",&lt;br/&gt;"paperboy.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_match_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_lf_audio_match&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("blowpipes.mp3",&lt;br/&gt;"medallists.mp3",&lt;br/&gt;"applecart.mp3",&lt;br/&gt;"womenswear.mp3",&lt;br/&gt;"cookiecutter.mp3",&lt;br/&gt;"unibrow.mp3",&lt;br/&gt;"skydive.mp3",&lt;br/&gt;"dressingroom.mp3",&lt;br/&gt;"earwig.mp3",&lt;br/&gt;"gouda.mp3",&lt;br/&gt;"subscript.mp3",&lt;br/&gt;"kebab.mp3",&lt;br/&gt;"beanstalk.mp3",&lt;br/&gt;"superwoman.mp3",&lt;br/&gt;"paperboy.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_match_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture pictures&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("skirt_slope.jpeg",&lt;br/&gt;"cap_lid.jpeg",&lt;br/&gt;"leaf_sheet.jpeg",&lt;br/&gt;"croissant_horn.jpeg",&lt;br/&gt;"goggles_glasses.jpeg",&lt;br/&gt;"watch_clock.jpeg",&lt;br/&gt;"golfclub_stick.jpeg",&lt;br/&gt;"cashregister_box.jpeg",&lt;br/&gt;"wrench_key.jpeg",&lt;br/&gt;"tent_shop.jpeg",&lt;br/&gt;"feather_pen.jpeg",&lt;br/&gt;"toe_finger.jpeg",&lt;br/&gt;"conduct_drive.jpeg",&lt;br/&gt;"bullet_bale.jpeg",&lt;br/&gt;"saw_mountainrange.jpeg",&lt;br/&gt;"note_point.jpeg",&lt;br/&gt;"dresser_closet.jpeg",&lt;br/&gt;"card_letter.jpeg",&lt;br/&gt;"ceiling_roof.jpeg",&lt;br/&gt;"cup_treecrown.jpeg",&lt;br/&gt;"clue_path.jpeg",&lt;br/&gt;"auditorium_livingroom.jpeg",&lt;br/&gt;"globe_balloon.jpeg",&lt;br/&gt;"collar_necklace.jpeg",&lt;br/&gt;"soapopera_novel.jpeg",&lt;br/&gt;"hallway_runner.jpeg",&lt;br/&gt;"toilet_shower.jpeg",&lt;br/&gt;"balloon_ball.jpeg",&lt;br/&gt;"container_smallboat.jpeg",&lt;br/&gt;"slap_cheek.jpeg",&lt;br/&gt;"cafe_coffee.jpeg",&lt;br/&gt;"bus_truck.jpeg",&lt;br/&gt;"motorcade_fashionshow.jpeg",&lt;br/&gt;"fireplace_stove.jpeg",&lt;br/&gt;"pitcher_jar.jpeg",&lt;br/&gt;"lime_lemon.jpeg",&lt;br/&gt;"icecream_snow.jpeg",&lt;br/&gt;"landform_accident.jpeg",&lt;br/&gt;"pew_bench.jpeg",&lt;br/&gt;"baguette_block.jpeg",&lt;br/&gt;"reed_fishingrod.jpeg",&lt;br/&gt;"cape_onionlayer.jpeg",&lt;br/&gt;"headset_helmet.jpeg",&lt;br/&gt;"board_periodictable.jpeg",&lt;br/&gt;"driver_pilot.jpeg",&lt;br/&gt;"goalkeeper_doorman.jpeg",&lt;br/&gt;"kite_comet.jpeg",&lt;br/&gt;"tooth_cloveofgarlic.jpeg",&lt;br/&gt;"mask_mascara.jpeg",&lt;br/&gt;"envelope_package.jpeg",&lt;br/&gt;"herb_grass.jpeg",&lt;br/&gt;"sandwich_cake.jpeg",&lt;br/&gt;"floor_soilpile.jpeg",&lt;br/&gt;"jackhammer_drill.jpeg",&lt;br/&gt;"time_weather.jpeg",&lt;br/&gt;"beaker_vase.jpeg",&lt;br/&gt;"suit_dress.jpeg",&lt;br/&gt;"parade_stationstop.jpeg",&lt;br/&gt;"tip_breath.jpeg",&lt;br/&gt;"signpost_wave.jpeg",&lt;br/&gt;"vault_waterfall.jpeg",&lt;br/&gt;"reel_rolloftp.jpeg",&lt;br/&gt;"bud_root.jpeg",&lt;br/&gt;"beak_peak.jpeg",&lt;br/&gt;"dam_jail.jpeg",&lt;br/&gt;"clap_palm.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.testitem&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video audio&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("skirt.mp3",&lt;br/&gt;"cap.mp3",&lt;br/&gt;"leaf.mp3",&lt;br/&gt;"croissant.mp3",&lt;br/&gt;"goggles.mp3",&lt;br/&gt;"watch.mp3",&lt;br/&gt;"golfclub.mp3",&lt;br/&gt;"cashregister.mp3",&lt;br/&gt;"wrench.mp3",&lt;br/&gt;"tent.mp3",&lt;br/&gt;"feather.mp3",&lt;br/&gt;"toe.mp3",&lt;br/&gt;"conduct.mp3",&lt;br/&gt;"bullet.mp3",&lt;br/&gt;"saw.mp3",&lt;br/&gt;"note.mp3",&lt;br/&gt;"dresser.mp3",&lt;br/&gt;"card.mp3",&lt;br/&gt;"ceiling.mp3",&lt;br/&gt;"cup.mp3",&lt;br/&gt;"clue.mp3",&lt;br/&gt;"auditorium.mp3",&lt;br/&gt;"globe.mp3",&lt;br/&gt;"collar.mp3",&lt;br/&gt;"soapopera.mp3",&lt;br/&gt;"hallway.mp3",&lt;br/&gt;"toilet.mp3",&lt;br/&gt;"balloon.mp3",&lt;br/&gt;"container.mp3",&lt;br/&gt;"slap.mp3",&lt;br/&gt;"cafe.mp3",&lt;br/&gt;"bus.mp3",&lt;br/&gt;"motorcade.mp3",&lt;br/&gt;"fireplace.mp3",&lt;br/&gt;"pitcher.mp3",&lt;br/&gt;"lime.mp3",&lt;br/&gt;"icecream.mp3",&lt;br/&gt;"landform.mp3",&lt;br/&gt;"pew.mp3",&lt;br/&gt;"baguette.mp3",&lt;br/&gt;"reed.mp3",&lt;br/&gt;"cape.mp3",&lt;br/&gt;"headset.mp3",&lt;br/&gt;"board.mp3",&lt;br/&gt;"driver.mp3",&lt;br/&gt;"goalkeeper.mp3",&lt;br/&gt;"kite.mp3",&lt;br/&gt;"tooth.mp3",&lt;br/&gt;"mask.mp3",&lt;br/&gt;"envelope.mp3",&lt;br/&gt;"herb.mp3",&lt;br/&gt;"sandwich.mp3",&lt;br/&gt;"floor.mp3",&lt;br/&gt;"jackhammer.mp3",&lt;br/&gt;"time.mp3",&lt;br/&gt;"beaker.mp3",&lt;br/&gt;"suit.mp3",&lt;br/&gt;"parade.mp3",&lt;br/&gt;"tip.mp3",&lt;br/&gt;"signpost.mp3",&lt;br/&gt;"vault.mp3",&lt;br/&gt;"reel.mp3",&lt;br/&gt;"bud.mp3",&lt;br/&gt;"beak.mp3",&lt;br/&gt;"dam.mp3",&lt;br/&gt;"clap.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.testitem&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture pictures_control&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("limb.jpeg",&lt;br/&gt;"juice.jpeg",&lt;br/&gt;"pool.jpeg",&lt;br/&gt;"washcloth.jpeg",&lt;br/&gt;"cucumber.jpeg",&lt;br/&gt;"flag.jpeg",&lt;br/&gt;"tack.jpeg",&lt;br/&gt;"saber.jpeg",&lt;br/&gt;"artichoke.jpeg",&lt;br/&gt;"cow.jpeg",&lt;br/&gt;"robot.jpeg",&lt;br/&gt;"fabric.jpeg",&lt;br/&gt;"touch.jpeg",&lt;br/&gt;"rice.jpeg",&lt;br/&gt;"rainbow.jpeg",&lt;br/&gt;"rock.jpeg",&lt;br/&gt;"referee.jpeg",&lt;br/&gt;"seat.jpeg",&lt;br/&gt;"button.jpeg",&lt;br/&gt;"dog.jpeg",&lt;br/&gt;"coal.jpeg",&lt;br/&gt;"monarchy.jpeg",&lt;br/&gt;"straw.jpeg",&lt;br/&gt;"monkey.jpeg",&lt;br/&gt;"firefly.jpeg",&lt;br/&gt;"anchor.jpeg",&lt;br/&gt;"duck.jpeg",&lt;br/&gt;"bicycle.jpeg",&lt;br/&gt;"garbage.jpeg",&lt;br/&gt;"fang.jpeg",&lt;br/&gt;"canvas.jpeg",&lt;br/&gt;"ticket.jpeg",&lt;br/&gt;"caveman.jpeg",&lt;br/&gt;"vest.jpeg",&lt;br/&gt;"insect.jpeg",&lt;br/&gt;"troll.jpeg",&lt;br/&gt;"brush.jpeg",&lt;br/&gt;"hubcap.jpeg",&lt;br/&gt;"clove.jpeg",&lt;br/&gt;"pliers.jpeg",&lt;br/&gt;"stroller.jpeg",&lt;br/&gt;"salsa.jpeg",&lt;br/&gt;"skyscraper.jpeg",&lt;br/&gt;"dollar.jpeg",&lt;br/&gt;"apple.jpeg",&lt;br/&gt;"shoestring.jpeg",&lt;br/&gt;"calculator.jpeg",&lt;br/&gt;"wedding.jpeg",&lt;br/&gt;"salad.jpeg",&lt;br/&gt;"pirate.jpeg",&lt;br/&gt;"painter.jpeg",&lt;br/&gt;"couch.jpeg",&lt;br/&gt;"tv.jpeg",&lt;br/&gt;"dalmatian.jpeg",&lt;br/&gt;"people.jpeg",&lt;br/&gt;"armadillo.jpeg",&lt;br/&gt;"smile.jpeg",&lt;br/&gt;"SOCK.jpeg",&lt;br/&gt;"fruit.jpeg",&lt;br/&gt;"ladybug.jpeg",&lt;br/&gt;"earring.jpeg",&lt;br/&gt;"donkey.jpeg",&lt;br/&gt;"triangle.jpeg",&lt;br/&gt;"shin.jpeg",&lt;br/&gt;"worm.jpeg",&lt;br/&gt;"khakis.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.controlitem&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video audio_control&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("limb.mp3",&lt;br/&gt;"juice.mp3",&lt;br/&gt;"pool.mp3",&lt;br/&gt;"washcloth.mp3",&lt;br/&gt;"cucumber.mp3",&lt;br/&gt;"flag.mp3",&lt;br/&gt;"tack.mp3",&lt;br/&gt;"saber.mp3",&lt;br/&gt;"artichoke.mp3",&lt;br/&gt;"cow.mp3",&lt;br/&gt;"robot.mp3",&lt;br/&gt;"fabric.mp3",&lt;br/&gt;"touch.mp3",&lt;br/&gt;"rice.mp3",&lt;br/&gt;"rainbow.mp3",&lt;br/&gt;"rock.mp3",&lt;br/&gt;"referee.mp3",&lt;br/&gt;"seat.mp3",&lt;br/&gt;"button.mp3",&lt;br/&gt;"dog.mp3",&lt;br/&gt;"coal.mp3",&lt;br/&gt;"monarchy.mp3",&lt;br/&gt;"straw.mp3",&lt;br/&gt;"monkey.mp3",&lt;br/&gt;"firefly.mp3",&lt;br/&gt;"anchor.mp3",&lt;br/&gt;"duck.mp3",&lt;br/&gt;"bicycle.mp3",&lt;br/&gt;"garbage.mp3",&lt;br/&gt;"fang.mp3",&lt;br/&gt;"canvas.mp3",&lt;br/&gt;"ticket.mp3",&lt;br/&gt;"caveman.mp3",&lt;br/&gt;"vest.mp3",&lt;br/&gt;"insect.mp3",&lt;br/&gt;"troll.mp3",&lt;br/&gt;"brush.mp3",&lt;br/&gt;"hubcap.mp3",&lt;br/&gt;"clove.mp3",&lt;br/&gt;"pliers.mp3",&lt;br/&gt;"stroller.mp3",&lt;br/&gt;"salsa.mp3",&lt;br/&gt;"skyscraper.mp3",&lt;br/&gt;"dollar.mp3",&lt;br/&gt;"apple.mp3",&lt;br/&gt;"shoestring.mp3",&lt;br/&gt;"calculator.mp3",&lt;br/&gt;"wedding.mp3",&lt;br/&gt;"salad.mp3",&lt;br/&gt;"pirate.mp3",&lt;br/&gt;"painter.mp3",&lt;br/&gt;"couch.mp3",&lt;br/&gt;"tv.mp3",&lt;br/&gt;"dalmatian.mp3",&lt;br/&gt;"people.mp3",&lt;br/&gt;"armadillo.mp3",&lt;br/&gt;"smile.mp3",&lt;br/&gt;"SOCK.mp3",&lt;br/&gt;"fruit.mp3",&lt;br/&gt;"ladybug.mp3",&lt;br/&gt;"earring.mp3",&lt;br/&gt;"donkey.mp3",&lt;br/&gt;"triangle.mp3",&lt;br/&gt;"shin.mp3",&lt;br/&gt;"worm.mp3",&lt;br/&gt;"khakis.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.controlitem&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Intro&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Please make sure your audio is turned up so that you can hear me. In this task, you will decide whether the image you are shown matches the word you hear. Press p if they match, and press q if they don't match. Try to answer as quickly and accurately as you can.")&lt;br/&gt;/position = (50, 50)&lt;br/&gt;/erase = false&lt;br/&gt;/txcolor = black&lt;br/&gt;/ size = (500,200)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video introduction&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("Intro.mov")&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video error&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items= ("wrong.mov")&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text pressq&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Press q to reject")&lt;br/&gt;/position = (20, 80)&lt;br/&gt;/erase = false&lt;br/&gt;/txcolor = crimson&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("30pt")&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text pressp&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Press p to accept")&lt;br/&gt;/position = (80, 80)&lt;br/&gt;/erase = false&lt;br/&gt;/txcolor = crimson&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("30pt")&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial test&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.testitem = list.testitem.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=pictures, pressp, pressq; 700=audio]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (16)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial control&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.controlitem = list.controlitem.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=pictures_control, pressp, pressq; 700=audio_control]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (25)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_hf_mis&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_hf_mis_item = list.intro_hf_mis_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_hf_pictures_mismatch, pressp, pressq; 700=intro_hf_audio_mismatch]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (16)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_hf_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_hf_match_item = list.intro_hf_match_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_hf_pictures_match, pressp, pressq; 700=intro_hf_audio_match]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (25)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_lf_mis&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_lf_mis_item = list.intro_lf_mis_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_lf_pictures_mismatch, pressp, pressq; 700=intro_lf_audio_mismatch]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (16)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_lf_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_lf_match_item = list.intro_lf_match_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_lf_pictures_match, pressp, pressq; 700=intro_lf_audio_match]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (25)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Intro&amp;gt;&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=Intro, introduction; 20000=blank]&lt;br/&gt;/ timeout = 20000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block study&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-30 = noreplace(intro_hf_mis,intro_hf_match); 31-60 = noreplace(intro_lf_mis, intro_lf_match); 61-193 = noreplace(control, test)]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block intro&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1=intro]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;expt myexpt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ blocks = [1=Intro; 2 = study]&lt;br/&gt;&amp;lt;/expt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[/code]&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="28997"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Could you take the time to explain which trials repeat and why you think they shouldn't, please?&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="28999"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Notice here&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block study&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-30 = noreplace(intro_hf_mis,intro_hf_match); 31-60 = noreplace(intro_lf_mis, intro_lf_match); &lt;strong&gt;61-193 = noreplace(control, test)&lt;/strong&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;that you're trying to sample 133 (not 132) trials from control and test in equal proportions, which of course can't work out evenly.&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 12 May 2020 21:56:50 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>RE: trials repeating</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic28999.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="28997" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1589318855095" id="if_insertedNode_1589318854440" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="28997" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="28997" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="28997" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;S F - 5/12/2020&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-28997"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Some of my trials repeat when they shouldn't. I think it might have to do with the way I'm selecting items- using lists and values.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;a href="https://mili2nd.co/5brb"&gt;&lt;a href="https://mili2nd.co/5brb"&gt;https://mili2nd.co/5brb&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ testitem = 1&lt;br/&gt;/ controlitem = 1&lt;br/&gt;/ intro_hf_mis_item = 1&lt;br/&gt;/ intro_hf_match_item = 1&lt;br/&gt;/ intro_lf_mis_item = 1&lt;br/&gt;/ intro_lf_match_item = 1&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_hf_mis_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_hf_match_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_lf_mis_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list intro_lf_match_item&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 15&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list testitem&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 66&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list controlitem&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 66&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture blank&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("blank.png")&lt;br/&gt;/ size = (600,600)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_hf_pictures_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("hand_back.jpeg",&lt;br/&gt;"office_police.jpeg",&lt;br/&gt;"list_fire.jpeg",&lt;br/&gt;"sister_river.jpeg",&lt;br/&gt;"mouth_bag.jpeg",&lt;br/&gt;"judge_crowd.jpeg",&lt;br/&gt;"literature_neck.jpeg",&lt;br/&gt;"forest_basketball.jpeg",&lt;br/&gt;"circle_books.jpeg",&lt;br/&gt;"farmers_climbing.jpeg",&lt;br/&gt;"pepper_photographs.jpeg",&lt;br/&gt;"stadium_muscle.jpeg",&lt;br/&gt;"aircraft_furniture.jpeg",&lt;br/&gt;"soccer_giants.jpeg",&lt;br/&gt;"roll_cents.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_mis_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_hf_audio_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("hand.mp3",&lt;br/&gt;"office.mp3",&lt;br/&gt;"list.mp3",&lt;br/&gt;"sister.mp3",&lt;br/&gt;"mouth.mp3",&lt;br/&gt;"judge.mp3",&lt;br/&gt;"literature.mp3",&lt;br/&gt;"forest.mp3",&lt;br/&gt;"circle.mp3",&lt;br/&gt;"farmers.mp3",&lt;br/&gt;"pepper.mp3",&lt;br/&gt;"stadium.mp3",&lt;br/&gt;"aircraft.mp3",&lt;br/&gt;"soccer.mp3",&lt;br/&gt;"roll.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_mis_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_lf_pictures_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("handkercheif_chais.jpeg",&lt;br/&gt;"mineworker_jawline.jpeg",&lt;br/&gt;"woodchips_halfdollar.jpeg",&lt;br/&gt;"figureeight_gumdrop.jpeg",&lt;br/&gt;"onionskin_bechamel.jpeg",&lt;br/&gt;"venus_dreamcatcher.jpeg",&lt;br/&gt;"creamers_wicker.jpeg",&lt;br/&gt;"mousehole_soundwave.jpeg",&lt;br/&gt;"aardvark_eightball.jpeg",&lt;br/&gt;"pitbull_chainlink.jpeg",&lt;br/&gt;"cornrows_nickle.jpeg",&lt;br/&gt;"gimlet_buttonhole.jpeg",&lt;br/&gt;"ganache_biking.jpeg",&lt;br/&gt;"snakeskin_fettucine.jpeg",&lt;br/&gt;"mastiff_bulgur.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_mis_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_lf_audio_mismatch&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("handkercheif.mp3",&lt;br/&gt;"mineworker.mp3",&lt;br/&gt;"woodchips.mp3",&lt;br/&gt;"figureeight.mp3",&lt;br/&gt;"onionskin.mp3",&lt;br/&gt;"venus.mp3",&lt;br/&gt;"creamers.mp3",&lt;br/&gt;"mousehole.mp3",&lt;br/&gt;"aardvark.mp3",&lt;br/&gt;"pitbull.mp3",&lt;br/&gt;"cornrows.mp3",&lt;br/&gt;"gimlet.mp3",&lt;br/&gt;"ganache.mp3",&lt;br/&gt;"snakeskin.mp3",&lt;br/&gt;"mastiff.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_mis_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_hf_pictures_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("man.jpeg",&lt;br/&gt;"car.jpeg",&lt;br/&gt;"movie.jpeg",&lt;br/&gt;"heat.jpeg",&lt;br/&gt;"meeting.jpeg",&lt;br/&gt;"lake.jpeg",&lt;br/&gt;"wine.jpeg",&lt;br/&gt;"hill.jpeg",&lt;br/&gt;"teeth.jpeg",&lt;br/&gt;"twitter.jpeg",&lt;br/&gt;"knife.jpeg",&lt;br/&gt;"grandmother.jpeg",&lt;br/&gt;"stream.jpeg",&lt;br/&gt;"garage.jpeg",&lt;br/&gt;"hardware.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_match_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_hf_audio_match&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("man.mp3",&lt;br/&gt;"car.mp3",&lt;br/&gt;"movie.mp3",&lt;br/&gt;"heat.mp3",&lt;br/&gt;"meeting.mp3",&lt;br/&gt;"lake.mp3",&lt;br/&gt;"wine.mp3",&lt;br/&gt;"hill.mp3",&lt;br/&gt;"teeth.mp3",&lt;br/&gt;"twitter.mp3",&lt;br/&gt;"knife.mp3",&lt;br/&gt;"grandmother.mp3",&lt;br/&gt;"stream.mp3",&lt;br/&gt;"garage.mp3",&lt;br/&gt;"hardware.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_hf_match_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture intro_lf_pictures_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("blowpipes.jpeg",&lt;br/&gt;"medallists.jpeg",&lt;br/&gt;"applecart.jpeg",&lt;br/&gt;"womenswear.jpeg",&lt;br/&gt;"cookiecutter.jpeg",&lt;br/&gt;"unibrow.jpeg",&lt;br/&gt;"skydive.jpeg",&lt;br/&gt;"dressingroom.jpeg",&lt;br/&gt;"earwig.jpeg",&lt;br/&gt;"gouda.jpeg",&lt;br/&gt;"subscript.jpeg",&lt;br/&gt;"kebab.jpeg",&lt;br/&gt;"beanstalk.jpeg",&lt;br/&gt;"superwoman.jpeg",&lt;br/&gt;"paperboy.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_match_item&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video intro_lf_audio_match&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("blowpipes.mp3",&lt;br/&gt;"medallists.mp3",&lt;br/&gt;"applecart.mp3",&lt;br/&gt;"womenswear.mp3",&lt;br/&gt;"cookiecutter.mp3",&lt;br/&gt;"unibrow.mp3",&lt;br/&gt;"skydive.mp3",&lt;br/&gt;"dressingroom.mp3",&lt;br/&gt;"earwig.mp3",&lt;br/&gt;"gouda.mp3",&lt;br/&gt;"subscript.mp3",&lt;br/&gt;"kebab.mp3",&lt;br/&gt;"beanstalk.mp3",&lt;br/&gt;"superwoman.mp3",&lt;br/&gt;"paperboy.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.intro_lf_match_item&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture pictures&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("skirt_slope.jpeg",&lt;br/&gt;"cap_lid.jpeg",&lt;br/&gt;"leaf_sheet.jpeg",&lt;br/&gt;"croissant_horn.jpeg",&lt;br/&gt;"goggles_glasses.jpeg",&lt;br/&gt;"watch_clock.jpeg",&lt;br/&gt;"golfclub_stick.jpeg",&lt;br/&gt;"cashregister_box.jpeg",&lt;br/&gt;"wrench_key.jpeg",&lt;br/&gt;"tent_shop.jpeg",&lt;br/&gt;"feather_pen.jpeg",&lt;br/&gt;"toe_finger.jpeg",&lt;br/&gt;"conduct_drive.jpeg",&lt;br/&gt;"bullet_bale.jpeg",&lt;br/&gt;"saw_mountainrange.jpeg",&lt;br/&gt;"note_point.jpeg",&lt;br/&gt;"dresser_closet.jpeg",&lt;br/&gt;"card_letter.jpeg",&lt;br/&gt;"ceiling_roof.jpeg",&lt;br/&gt;"cup_treecrown.jpeg",&lt;br/&gt;"clue_path.jpeg",&lt;br/&gt;"auditorium_livingroom.jpeg",&lt;br/&gt;"globe_balloon.jpeg",&lt;br/&gt;"collar_necklace.jpeg",&lt;br/&gt;"soapopera_novel.jpeg",&lt;br/&gt;"hallway_runner.jpeg",&lt;br/&gt;"toilet_shower.jpeg",&lt;br/&gt;"balloon_ball.jpeg",&lt;br/&gt;"container_smallboat.jpeg",&lt;br/&gt;"slap_cheek.jpeg",&lt;br/&gt;"cafe_coffee.jpeg",&lt;br/&gt;"bus_truck.jpeg",&lt;br/&gt;"motorcade_fashionshow.jpeg",&lt;br/&gt;"fireplace_stove.jpeg",&lt;br/&gt;"pitcher_jar.jpeg",&lt;br/&gt;"lime_lemon.jpeg",&lt;br/&gt;"icecream_snow.jpeg",&lt;br/&gt;"landform_accident.jpeg",&lt;br/&gt;"pew_bench.jpeg",&lt;br/&gt;"baguette_block.jpeg",&lt;br/&gt;"reed_fishingrod.jpeg",&lt;br/&gt;"cape_onionlayer.jpeg",&lt;br/&gt;"headset_helmet.jpeg",&lt;br/&gt;"board_periodictable.jpeg",&lt;br/&gt;"driver_pilot.jpeg",&lt;br/&gt;"goalkeeper_doorman.jpeg",&lt;br/&gt;"kite_comet.jpeg",&lt;br/&gt;"tooth_cloveofgarlic.jpeg",&lt;br/&gt;"mask_mascara.jpeg",&lt;br/&gt;"envelope_package.jpeg",&lt;br/&gt;"herb_grass.jpeg",&lt;br/&gt;"sandwich_cake.jpeg",&lt;br/&gt;"floor_soilpile.jpeg",&lt;br/&gt;"jackhammer_drill.jpeg",&lt;br/&gt;"time_weather.jpeg",&lt;br/&gt;"beaker_vase.jpeg",&lt;br/&gt;"suit_dress.jpeg",&lt;br/&gt;"parade_stationstop.jpeg",&lt;br/&gt;"tip_breath.jpeg",&lt;br/&gt;"signpost_wave.jpeg",&lt;br/&gt;"vault_waterfall.jpeg",&lt;br/&gt;"reel_rolloftp.jpeg",&lt;br/&gt;"bud_root.jpeg",&lt;br/&gt;"beak_peak.jpeg",&lt;br/&gt;"dam_jail.jpeg",&lt;br/&gt;"clap_palm.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.testitem&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video audio&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("skirt.mp3",&lt;br/&gt;"cap.mp3",&lt;br/&gt;"leaf.mp3",&lt;br/&gt;"croissant.mp3",&lt;br/&gt;"goggles.mp3",&lt;br/&gt;"watch.mp3",&lt;br/&gt;"golfclub.mp3",&lt;br/&gt;"cashregister.mp3",&lt;br/&gt;"wrench.mp3",&lt;br/&gt;"tent.mp3",&lt;br/&gt;"feather.mp3",&lt;br/&gt;"toe.mp3",&lt;br/&gt;"conduct.mp3",&lt;br/&gt;"bullet.mp3",&lt;br/&gt;"saw.mp3",&lt;br/&gt;"note.mp3",&lt;br/&gt;"dresser.mp3",&lt;br/&gt;"card.mp3",&lt;br/&gt;"ceiling.mp3",&lt;br/&gt;"cup.mp3",&lt;br/&gt;"clue.mp3",&lt;br/&gt;"auditorium.mp3",&lt;br/&gt;"globe.mp3",&lt;br/&gt;"collar.mp3",&lt;br/&gt;"soapopera.mp3",&lt;br/&gt;"hallway.mp3",&lt;br/&gt;"toilet.mp3",&lt;br/&gt;"balloon.mp3",&lt;br/&gt;"container.mp3",&lt;br/&gt;"slap.mp3",&lt;br/&gt;"cafe.mp3",&lt;br/&gt;"bus.mp3",&lt;br/&gt;"motorcade.mp3",&lt;br/&gt;"fireplace.mp3",&lt;br/&gt;"pitcher.mp3",&lt;br/&gt;"lime.mp3",&lt;br/&gt;"icecream.mp3",&lt;br/&gt;"landform.mp3",&lt;br/&gt;"pew.mp3",&lt;br/&gt;"baguette.mp3",&lt;br/&gt;"reed.mp3",&lt;br/&gt;"cape.mp3",&lt;br/&gt;"headset.mp3",&lt;br/&gt;"board.mp3",&lt;br/&gt;"driver.mp3",&lt;br/&gt;"goalkeeper.mp3",&lt;br/&gt;"kite.mp3",&lt;br/&gt;"tooth.mp3",&lt;br/&gt;"mask.mp3",&lt;br/&gt;"envelope.mp3",&lt;br/&gt;"herb.mp3",&lt;br/&gt;"sandwich.mp3",&lt;br/&gt;"floor.mp3",&lt;br/&gt;"jackhammer.mp3",&lt;br/&gt;"time.mp3",&lt;br/&gt;"beaker.mp3",&lt;br/&gt;"suit.mp3",&lt;br/&gt;"parade.mp3",&lt;br/&gt;"tip.mp3",&lt;br/&gt;"signpost.mp3",&lt;br/&gt;"vault.mp3",&lt;br/&gt;"reel.mp3",&lt;br/&gt;"bud.mp3",&lt;br/&gt;"beak.mp3",&lt;br/&gt;"dam.mp3",&lt;br/&gt;"clap.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.testitem&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture pictures_control&amp;gt;&lt;br/&gt;/items=("limb.jpeg",&lt;br/&gt;"juice.jpeg",&lt;br/&gt;"pool.jpeg",&lt;br/&gt;"washcloth.jpeg",&lt;br/&gt;"cucumber.jpeg",&lt;br/&gt;"flag.jpeg",&lt;br/&gt;"tack.jpeg",&lt;br/&gt;"saber.jpeg",&lt;br/&gt;"artichoke.jpeg",&lt;br/&gt;"cow.jpeg",&lt;br/&gt;"robot.jpeg",&lt;br/&gt;"fabric.jpeg",&lt;br/&gt;"touch.jpeg",&lt;br/&gt;"rice.jpeg",&lt;br/&gt;"rainbow.jpeg",&lt;br/&gt;"rock.jpeg",&lt;br/&gt;"referee.jpeg",&lt;br/&gt;"seat.jpeg",&lt;br/&gt;"button.jpeg",&lt;br/&gt;"dog.jpeg",&lt;br/&gt;"coal.jpeg",&lt;br/&gt;"monarchy.jpeg",&lt;br/&gt;"straw.jpeg",&lt;br/&gt;"monkey.jpeg",&lt;br/&gt;"firefly.jpeg",&lt;br/&gt;"anchor.jpeg",&lt;br/&gt;"duck.jpeg",&lt;br/&gt;"bicycle.jpeg",&lt;br/&gt;"garbage.jpeg",&lt;br/&gt;"fang.jpeg",&lt;br/&gt;"canvas.jpeg",&lt;br/&gt;"ticket.jpeg",&lt;br/&gt;"caveman.jpeg",&lt;br/&gt;"vest.jpeg",&lt;br/&gt;"insect.jpeg",&lt;br/&gt;"troll.jpeg",&lt;br/&gt;"brush.jpeg",&lt;br/&gt;"hubcap.jpeg",&lt;br/&gt;"clove.jpeg",&lt;br/&gt;"pliers.jpeg",&lt;br/&gt;"stroller.jpeg",&lt;br/&gt;"salsa.jpeg",&lt;br/&gt;"skyscraper.jpeg",&lt;br/&gt;"dollar.jpeg",&lt;br/&gt;"apple.jpeg",&lt;br/&gt;"shoestring.jpeg",&lt;br/&gt;"calculator.jpeg",&lt;br/&gt;"wedding.jpeg",&lt;br/&gt;"salad.jpeg",&lt;br/&gt;"pirate.jpeg",&lt;br/&gt;"painter.jpeg",&lt;br/&gt;"couch.jpeg",&lt;br/&gt;"tv.jpeg",&lt;br/&gt;"dalmatian.jpeg",&lt;br/&gt;"people.jpeg",&lt;br/&gt;"armadillo.jpeg",&lt;br/&gt;"smile.jpeg",&lt;br/&gt;"SOCK.jpeg",&lt;br/&gt;"fruit.jpeg",&lt;br/&gt;"ladybug.jpeg",&lt;br/&gt;"earring.jpeg",&lt;br/&gt;"donkey.jpeg",&lt;br/&gt;"triangle.jpeg",&lt;br/&gt;"shin.jpeg",&lt;br/&gt;"worm.jpeg",&lt;br/&gt;"khakis.jpeg")&lt;br/&gt;/ select = values.controlitem&lt;br/&gt;/ position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;/size = (300,300)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video audio_control&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/items=("limb.mp3",&lt;br/&gt;"juice.mp3",&lt;br/&gt;"pool.mp3",&lt;br/&gt;"washcloth.mp3",&lt;br/&gt;"cucumber.mp3",&lt;br/&gt;"flag.mp3",&lt;br/&gt;"tack.mp3",&lt;br/&gt;"saber.mp3",&lt;br/&gt;"artichoke.mp3",&lt;br/&gt;"cow.mp3",&lt;br/&gt;"robot.mp3",&lt;br/&gt;"fabric.mp3",&lt;br/&gt;"touch.mp3",&lt;br/&gt;"rice.mp3",&lt;br/&gt;"rainbow.mp3",&lt;br/&gt;"rock.mp3",&lt;br/&gt;"referee.mp3",&lt;br/&gt;"seat.mp3",&lt;br/&gt;"button.mp3",&lt;br/&gt;"dog.mp3",&lt;br/&gt;"coal.mp3",&lt;br/&gt;"monarchy.mp3",&lt;br/&gt;"straw.mp3",&lt;br/&gt;"monkey.mp3",&lt;br/&gt;"firefly.mp3",&lt;br/&gt;"anchor.mp3",&lt;br/&gt;"duck.mp3",&lt;br/&gt;"bicycle.mp3",&lt;br/&gt;"garbage.mp3",&lt;br/&gt;"fang.mp3",&lt;br/&gt;"canvas.mp3",&lt;br/&gt;"ticket.mp3",&lt;br/&gt;"caveman.mp3",&lt;br/&gt;"vest.mp3",&lt;br/&gt;"insect.mp3",&lt;br/&gt;"troll.mp3",&lt;br/&gt;"brush.mp3",&lt;br/&gt;"hubcap.mp3",&lt;br/&gt;"clove.mp3",&lt;br/&gt;"pliers.mp3",&lt;br/&gt;"stroller.mp3",&lt;br/&gt;"salsa.mp3",&lt;br/&gt;"skyscraper.mp3",&lt;br/&gt;"dollar.mp3",&lt;br/&gt;"apple.mp3",&lt;br/&gt;"shoestring.mp3",&lt;br/&gt;"calculator.mp3",&lt;br/&gt;"wedding.mp3",&lt;br/&gt;"salad.mp3",&lt;br/&gt;"pirate.mp3",&lt;br/&gt;"painter.mp3",&lt;br/&gt;"couch.mp3",&lt;br/&gt;"tv.mp3",&lt;br/&gt;"dalmatian.mp3",&lt;br/&gt;"people.mp3",&lt;br/&gt;"armadillo.mp3",&lt;br/&gt;"smile.mp3",&lt;br/&gt;"SOCK.mp3",&lt;br/&gt;"fruit.mp3",&lt;br/&gt;"ladybug.mp3",&lt;br/&gt;"earring.mp3",&lt;br/&gt;"donkey.mp3",&lt;br/&gt;"triangle.mp3",&lt;br/&gt;"shin.mp3",&lt;br/&gt;"worm.mp3",&lt;br/&gt;"khakis.mp3")&lt;br/&gt;/ select = values.controlitem&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Intro&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Please make sure your audio is turned up so that you can hear me. In this task, you will decide whether the image you are shown matches the word you hear. Press p if they match, and press q if they don't match. Try to answer as quickly and accurately as you can.")&lt;br/&gt;/position = (50, 50)&lt;br/&gt;/erase = false&lt;br/&gt;/txcolor = black&lt;br/&gt;/ size = (500,200)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video introduction&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("Intro.mov")&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;video error&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items= ("wrong.mov")&lt;br/&gt;&amp;lt;/video&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text pressq&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Press q to reject")&lt;br/&gt;/position = (20, 80)&lt;br/&gt;/erase = false&lt;br/&gt;/txcolor = crimson&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("30pt")&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text pressp&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Press p to accept")&lt;br/&gt;/position = (80, 80)&lt;br/&gt;/erase = false&lt;br/&gt;/txcolor = crimson&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("30pt")&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial test&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.testitem = list.testitem.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=pictures, pressp, pressq; 700=audio]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (16)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial control&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.controlitem = list.controlitem.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=pictures_control, pressp, pressq; 700=audio_control]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (25)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_hf_mis&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_hf_mis_item = list.intro_hf_mis_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_hf_pictures_mismatch, pressp, pressq; 700=intro_hf_audio_mismatch]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (16)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_hf_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_hf_match_item = list.intro_hf_match_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_hf_pictures_match, pressp, pressq; 700=intro_hf_audio_match]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (25)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_lf_mis&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_lf_mis_item = list.intro_lf_mis_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_lf_pictures_mismatch, pressp, pressq; 700=intro_lf_audio_mismatch]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (16)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial intro_lf_match&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.intro_lf_match_item = list.intro_lf_match_item.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=intro_lf_pictures_match, pressp, pressq; 700=intro_lf_audio_match]&lt;br/&gt;/ inputdevice=keyboard&lt;br/&gt;/ validresponse=(25, 16)&lt;br/&gt;/ timeout = 3500&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;/ correctresponse = (25)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(error, 400)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (noresponse, error, 400)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Intro&amp;gt;&lt;br/&gt;/ stimulustimes=[1=Intro, introduction; 20000=blank]&lt;br/&gt;/ timeout = 20000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 100&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block study&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-30 = noreplace(intro_hf_mis,intro_hf_match); 31-60 = noreplace(intro_lf_mis, intro_lf_match); 61-193 = noreplace(control, test)]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block intro&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1=intro]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;expt myexpt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ blocks = [1=Intro; 2 = study]&lt;br/&gt;&amp;lt;/expt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[/code]&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="28997"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Could you take the time to explain which trials repeat and why you think they shouldn't, please?</description><pubDate>Tue, 12 May 2020 21:28:22 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>