﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 5  » EEG trigger issues</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Wed, 10 Jun 2026 14:34:43 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>EEG trigger issues</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic29346.aspx</link><description>Hi there!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I was wondering if anyone could please help me out with a couple of EEG triggers I need for my dot-probe task. I can get all the triggers to work except two of them- congrugentmarker and incongrugentmarker. I cannot get these markers to work in the lab (which uses Inquisit 5), but I am able to have the script successfully validate on my personal laptop using inquisit 6, although I do not have access to EEG equipment for my personal laptop to fully test if the script is successful with inquisit 6. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I also tried using code from this forum post as an example &lt;a href="https://www.millisecond.com/forums/Topic21863.aspx"&gt;https://www.millisecond.com/forums/Topic21863.aspx&lt;/a&gt; but using my parameter /targetduration instead of a 0 to no effect. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Any help would be greatly appreciated!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;parameters&amp;gt;&lt;br/&gt;/ fixationduration = 500&lt;br/&gt;/ targetduration = 500&lt;br/&gt;/ tp_isi = 0&lt;br/&gt;/ probeduration = 1000&lt;br/&gt;/ iti = 0&lt;br/&gt;/ probe = ". ."&lt;br/&gt;/ responsekey_left = 18&lt;br/&gt;/ responsekey_right = 23&lt;br/&gt;/ responsekey_left_label = "E"&lt;br/&gt;/ responsekey_right_label = "I"&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ minimum_latency = 100&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ target_left_x = 35%&lt;br/&gt;/ target_right_x = 65%&lt;br/&gt;/ target_y = 50%&lt;br/&gt;/ probe_y = 50%&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ fixationcross_height = 5%&lt;br/&gt;/ probe_height = 5%&lt;br/&gt;/ wordheight = 5%&lt;br/&gt;&amp;lt;/parameters&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item threatpictures&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "01F_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 2 = "02F_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 3 = "05F_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 4 = "07F_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 5 = "09F_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 6 = "13F_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 7 = "14F_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 8 = "19F_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 9 = "20M_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 10 = "21M_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 11 = "22M_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 12 = "26M_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 13 = "27M_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 14 = "36M_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 15 = "37M_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 16 = "40M_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item neutralpictures1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "01F_NE_C.tiff"&lt;br/&gt;/ 2 = "02F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 3 = "05F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 4 = "07F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 5 = "09F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 6 = "13F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 7 = "14F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 8 = "19F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 9 = "20M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 10 = "21M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 11 = "22M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 12 = "26M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 13 = "27M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 14 = "36M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 15 = "37M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 16 = "40M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item neutralpictures2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "22M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 2 = "21M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 3 = "20M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 4 = "26M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 5 = "01F_NE_C.tiff"&lt;br/&gt;/ 6 = "05F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 7 = "02F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 8 = "07F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 9 = "36M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 10 = "40M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 11 = "37M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 12 = "27M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 13 = "14F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 14 = "09F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 15 = "19F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 16 = "13F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item PracticeTargets&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "ONE"&lt;br/&gt;/ 2 = "TWO"&lt;br/&gt;/ 3 = "THREE"&lt;br/&gt;/ 4 = "FOUR"&lt;br/&gt;/ 5 = "FIVE"&lt;br/&gt;/ 6 = "SIX"&lt;br/&gt;/ 7 = "SEVEN"&lt;br/&gt;/ 8 = "EIGHT"&lt;br/&gt;/ 9 = "NINE"&lt;br/&gt;/ 10 = "TEN"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item PracticeComps&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "TWO"&lt;br/&gt;/ 2 = "TEN"&lt;br/&gt;/ 3 = "SEVEN"&lt;br/&gt;/ 4 = "NINE"&lt;br/&gt;/ 5 = "FOUR"&lt;br/&gt;/ 6 = "ONE"&lt;br/&gt;/ 7 = "EIGHT"&lt;br/&gt;/ 8 = "THREE"&lt;br/&gt;/ 9 = "FIVE"&lt;br/&gt;/ 10 = "SIX"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port congruentmarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** S1**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port incongruentmarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (2)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** S2**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port neutralmarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (3)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** S3**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port practicemarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (4)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** S4**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port markpress1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (16)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R1**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port markpress2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (32)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R2**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port markpress3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (48)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R3**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port markpress4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (64)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R4**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port correctmarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (80)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R5**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port errormarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (96)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R6**&lt;br/&gt;&amp;lt;list PracticeTarget_positions&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (1, 2)&lt;br/&gt;/ replace = true&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial threatening&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.valid = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.validcorrect = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.trialcount += 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.itemnumber = list.threateningTarget_itemnumbers.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target_position = list.threateningTarget_positions.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.congruence = list.threateningTargetprobe_congruence.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.target_position == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.threat_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral1_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.threat_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral1_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.threat_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.category = "threatening_CONGRUENT";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(&lt;strong&gt;congruentmarker, 0); &lt;/strong&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.neutral1_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.category = "threatening_INCONGRUENT";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(&lt;strong&gt;incongruentmarker, 0); &lt;/strong&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(text.fixation,(parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(picture.threatpictures, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(picture.neutralpictures1, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(shape.eraser, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(text.probe, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi));&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi&lt;br/&gt;/ responseinterrupt = immediate&lt;br/&gt;/ validresponse = (parameters.responsekey_left, parameters.responsekey_right)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;(values.probe_x == parameters.target_right_x &amp;amp;&amp;amp; trial.threatening.response == parameters.responsekey_right) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(values.probe_x == parameters.target_left_x &amp;amp;&amp;amp; trial.threatening.response == parameters.responsekey_left)&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ correctmessage = true(correctmarker,0)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(errormarker,0)&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.resetstimulusframes();&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.threatpictures = picture.threatpictures.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutralpictures1 = picture.neutralpictures1.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.threatening.latency &amp;gt;= parameters.minimum_latency){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.valid = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.threatening.correct) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.validcorrect = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_C.appenditem(trial.threatening.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies.appenditem(trial.threatening.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_threat_neutral.appenditem(trial.threatening.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_IC.appenditem(trial.threatening.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies.appenditem(trial.threatening.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_threat_neutral.appenditem(trial.threatening.latency)&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy.appenditem(trial.threatening.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_threat_neutral.appenditem(trial.threatening.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_C.appenditem(trial.threatening.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_IC.appenditem(trial.threatening.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;]&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;/ timeout = (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi + parameters.probeduration)&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.iti&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial neutral&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.valid = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.validcorrect = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.trialcount += 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.category="neutral";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.itemnumber = list.neutralTarget_itemnumbers.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target_position = list.neutralTarget_positions.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.congruence = list.neutralTargetprobe_congruence.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.target_position == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral1_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral2_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral2_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral1_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.neutral1_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.neutral2_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.insertstimulustime(text.fixation,(parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.insertstimulustime(picture.neutralpictures1, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.insertstimulustime(picture.neutralpictures2, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.insertstimulustime(shape.eraser, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.insertstimulustime(text.probe, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi));&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = fixation, neutralmarker]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi&lt;br/&gt;/ responseinterrupt = immediate&lt;br/&gt;/ validresponse = (parameters.responsekey_left, parameters.responsekey_right)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;(values.probe_x == parameters.target_left_x &amp;amp;&amp;amp; trial.neutral.response == parameters.responsekey_left) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(values.probe_x == parameters.target_right_x &amp;amp;&amp;amp; trial.neutral.response == parameters.responsekey_right)&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ correctmessage = true(correctmarker,0)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(errormarker,0)&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.resetstimulusframes();&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutralpictures1 = picture.neutralpictures1.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutralpictures2 = picture.neutralpictures2.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.neutral.latency &amp;gt;= parameters.minimum_latency){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.valid = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.neutral.correct) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.validcorrect = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies.appenditem(trial.neutral.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_neutral.appenditem(trial.neutral.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies.appenditem(trial.neutral.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_threat_neutral.appenditem(trial.neutral.latency)&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy.appenditem(trial.neutral.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_neutral.appenditem(trial.neutral.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_neutral.appenditem(trial.neutral.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_neutral.appenditem(trial.neutral.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;]&lt;br/&gt;/ timeout = (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi + parameters.probeduration)&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.iti&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Note: selects randomly without replacement the probe position (1=left, 2 = right) for 10 practice trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list PracticeTargetprobe_congruence&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (1, 2, 1, 2, 1, 2, 1, 2, 1, 2)&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Practice&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.category = "Practice";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target_position = list.PracticeTarget_positions.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.congruence = list.PracticeTargetprobe_congruence.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.target_position == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practice_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practicecomp_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practice_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practicecomp_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.practice_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.practicecomp_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.insertstimulustime(text.fixation,(parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.insertstimulustime(text.PracticeTarget, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.insertstimulustime(text.PracticeComp, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.insertstimulustime(shape.eraser, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.insertstimulustime(text.probe, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.TP_ISI));&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = fixation, practicemarker]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.TP_ISI&lt;br/&gt;/ responseinterrupt = immediate&lt;br/&gt;/ validresponse = (parameters.responsekey_left, parameters.responsekey_right)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(values.probe_x == parameters.target_right_x &amp;amp;&amp;amp; trial.Practice.response == parameters.responsekey_right) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(values.probe_x == parameters.target_left_x &amp;amp;&amp;amp; trial.Practice.response == parameters.responsekey_left)&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ correctmessage = true(correctmarker,0)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(errormarker,0)&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practice_word = text.PracticeTarget.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practice_comp_word = text.PracticeComp.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.resetstimulusframes();&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ timeout = (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi + parameters.probeduration)&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.iti&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Fri, 03 Jul 2020 05:32:10 GMT</pubDate><dc:creator>JM776</dc:creator></item><item><title>RE: EEG trigger issues</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic29356.aspx</link><description>Thanks Dave, can't believe I missed something so simple!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Cheers :)&lt;br/&gt;</description><pubDate>Fri, 03 Jul 2020 05:32:10 GMT</pubDate><dc:creator>JM776</dc:creator></item><item><title>RE: EEG trigger issues</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic29348.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="29346" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1593688058433" id="if_insertedNode_1593688057017" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="29346" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="29346" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="29346" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;JM776 - 7/2/2020&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-29346"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi there!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I was wondering if anyone could please help me out with a couple of EEG triggers I need for my dot-probe task. I can get all the triggers to work except two of them- congrugentmarker and incongrugentmarker. I cannot get these markers to work in the lab (which uses Inquisit 5), but I am able to have the script successfully validate on my personal laptop using inquisit 6, although I do not have access to EEG equipment for my personal laptop to fully test if the script is successful with inquisit 6. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I also tried using code from this forum post as an example &lt;a href="https://www.millisecond.com/forums/Topic21863.aspx"&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/forums/Topic21863.aspx"&gt;https://www.millisecond.com/forums/Topic21863.aspx&lt;/a&gt;&lt;/a&gt; but using my parameter /targetduration instead of a 0 to no effect. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Any help would be greatly appreciated!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;parameters&amp;gt;&lt;br/&gt;/ fixationduration = 500&lt;br/&gt;/ targetduration = 500&lt;br/&gt;/ tp_isi = 0&lt;br/&gt;/ probeduration = 1000&lt;br/&gt;/ iti = 0&lt;br/&gt;/ probe = ". ."&lt;br/&gt;/ responsekey_left = 18&lt;br/&gt;/ responsekey_right = 23&lt;br/&gt;/ responsekey_left_label = "E"&lt;br/&gt;/ responsekey_right_label = "I"&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ minimum_latency = 100&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ target_left_x = 35%&lt;br/&gt;/ target_right_x = 65%&lt;br/&gt;/ target_y = 50%&lt;br/&gt;/ probe_y = 50%&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ fixationcross_height = 5%&lt;br/&gt;/ probe_height = 5%&lt;br/&gt;/ wordheight = 5%&lt;br/&gt;&amp;lt;/parameters&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item threatpictures&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "01F_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 2 = "02F_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 3 = "05F_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 4 = "07F_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 5 = "09F_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 6 = "13F_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 7 = "14F_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 8 = "19F_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 9 = "20M_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 10 = "21M_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 11 = "22M_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 12 = "26M_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 13 = "27M_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 14 = "36M_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 15 = "37M_AN_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 16 = "40M_AN_O.bmp"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item neutralpictures1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "01F_NE_C.tiff"&lt;br/&gt;/ 2 = "02F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 3 = "05F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 4 = "07F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 5 = "09F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 6 = "13F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 7 = "14F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 8 = "19F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 9 = "20M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 10 = "21M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 11 = "22M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 12 = "26M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 13 = "27M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 14 = "36M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 15 = "37M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 16 = "40M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item neutralpictures2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "22M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 2 = "21M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 3 = "20M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 4 = "26M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 5 = "01F_NE_C.tiff"&lt;br/&gt;/ 6 = "05F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 7 = "02F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 8 = "07F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 9 = "36M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 10 = "40M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 11 = "37M_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 12 = "27M_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 13 = "14F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 14 = "09F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;/ 15 = "19F_NE_C.bmp"&lt;br/&gt;/ 16 = "13F_NE_O.bmp"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item PracticeTargets&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "ONE"&lt;br/&gt;/ 2 = "TWO"&lt;br/&gt;/ 3 = "THREE"&lt;br/&gt;/ 4 = "FOUR"&lt;br/&gt;/ 5 = "FIVE"&lt;br/&gt;/ 6 = "SIX"&lt;br/&gt;/ 7 = "SEVEN"&lt;br/&gt;/ 8 = "EIGHT"&lt;br/&gt;/ 9 = "NINE"&lt;br/&gt;/ 10 = "TEN"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item PracticeComps&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "TWO"&lt;br/&gt;/ 2 = "TEN"&lt;br/&gt;/ 3 = "SEVEN"&lt;br/&gt;/ 4 = "NINE"&lt;br/&gt;/ 5 = "FOUR"&lt;br/&gt;/ 6 = "ONE"&lt;br/&gt;/ 7 = "EIGHT"&lt;br/&gt;/ 8 = "THREE"&lt;br/&gt;/ 9 = "FIVE"&lt;br/&gt;/ 10 = "SIX"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port congruentmarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** S1**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port incongruentmarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (2)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** S2**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port neutralmarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (3)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** S3**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port practicemarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (4)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** S4**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port markpress1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (16)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R1**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port markpress2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (32)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R2**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port markpress3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (48)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R3**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port markpress4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (64)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R4**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port correctmarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (80)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R5**&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;port errormarker&amp;gt;&lt;br/&gt;/ port = COM4&lt;br/&gt;/ subport = data&lt;br/&gt;/ items = (96)&lt;br/&gt;&amp;lt;/port&amp;gt;&lt;br/&gt;** R6**&lt;br/&gt;&amp;lt;list PracticeTarget_positions&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (1, 2)&lt;br/&gt;/ replace = true&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial threatening&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.valid = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.validcorrect = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.trialcount += 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.itemnumber = list.threateningTarget_itemnumbers.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target_position = list.threateningTarget_positions.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.congruence = list.threateningTargetprobe_congruence.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.target_position == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.threat_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral1_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.threat_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral1_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.threat_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.category = "threatening_CONGRUENT";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(&lt;strong&gt;congruentmarker, 0); &lt;/strong&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.neutral1_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.category = "threatening_INCONGRUENT";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(&lt;strong&gt;incongruentmarker, 0); &lt;/strong&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(text.fixation,(parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(picture.threatpictures, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(picture.neutralpictures1, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(shape.eraser, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(text.probe, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi));&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi&lt;br/&gt;/ responseinterrupt = immediate&lt;br/&gt;/ validresponse = (parameters.responsekey_left, parameters.responsekey_right)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;(values.probe_x == parameters.target_right_x &amp;amp;&amp;amp; trial.threatening.response == parameters.responsekey_right) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(values.probe_x == parameters.target_left_x &amp;amp;&amp;amp; trial.threatening.response == parameters.responsekey_left)&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ correctmessage = true(correctmarker,0)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(errormarker,0)&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.threatening.resetstimulusframes();&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.threatpictures = picture.threatpictures.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutralpictures1 = picture.neutralpictures1.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.threatening.latency &amp;gt;= parameters.minimum_latency){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.valid = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.threatening.correct) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.validcorrect = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_C.appenditem(trial.threatening.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies.appenditem(trial.threatening.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_threat_neutral.appenditem(trial.threatening.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_IC.appenditem(trial.threatening.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies.appenditem(trial.threatening.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_threat_neutral.appenditem(trial.threatening.latency)&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy.appenditem(trial.threatening.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_threat_neutral.appenditem(trial.threatening.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_C.appenditem(trial.threatening.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_IC.appenditem(trial.threatening.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;]&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;/ timeout = (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi + parameters.probeduration)&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.iti&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial neutral&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.valid = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.validcorrect = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.trialcount += 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.category="neutral";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.itemnumber = list.neutralTarget_itemnumbers.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target_position = list.neutralTarget_positions.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.congruence = list.neutralTargetprobe_congruence.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.target_position == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral1_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral2_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral2_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutral1_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.neutral1_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.neutral2_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.insertstimulustime(text.fixation,(parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.insertstimulustime(picture.neutralpictures1, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.insertstimulustime(picture.neutralpictures2, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.insertstimulustime(shape.eraser, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.insertstimulustime(text.probe, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi));&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = fixation, neutralmarker]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi&lt;br/&gt;/ responseinterrupt = immediate&lt;br/&gt;/ validresponse = (parameters.responsekey_left, parameters.responsekey_right)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;(values.probe_x == parameters.target_left_x &amp;amp;&amp;amp; trial.neutral.response == parameters.responsekey_left) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(values.probe_x == parameters.target_right_x &amp;amp;&amp;amp; trial.neutral.response == parameters.responsekey_right)&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ correctmessage = true(correctmarker,0)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(errormarker,0)&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.neutral.resetstimulusframes();&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutralpictures1 = picture.neutralpictures1.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.neutralpictures2 = picture.neutralpictures2.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.neutral.latency &amp;gt;= parameters.minimum_latency){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.valid = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.neutral.correct) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.validcorrect = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies.appenditem(trial.neutral.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_neutral.appenditem(trial.neutral.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies.appenditem(trial.neutral.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.latencies_threat_neutral.appenditem(trial.neutral.latency)&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy.appenditem(trial.neutral.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_neutral.appenditem(trial.neutral.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_neutral.appenditem(trial.neutral.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.accuracy_neutral.appenditem(trial.neutral.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;]&lt;br/&gt;/ timeout = (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi + parameters.probeduration)&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.iti&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Note: selects randomly without replacement the probe position (1=left, 2 = right) for 10 practice trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list PracticeTargetprobe_congruence&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (1, 2, 1, 2, 1, 2, 1, 2, 1, 2)&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Practice&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.category = "Practice";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target_position = list.PracticeTarget_positions.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.congruence = list.PracticeTargetprobe_congruence.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.target_position == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practice_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practicecomp_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practice_x = parameters.target_left_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practicecomp_x = parameters.target_right_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.practice_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.probe_x = values.practicecomp_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.insertstimulustime(text.fixation,(parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.insertstimulustime(text.PracticeTarget, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.insertstimulustime(text.PracticeComp, parameters.fixationduration);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.insertstimulustime(shape.eraser, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.insertstimulustime(text.probe, (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.TP_ISI));&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = fixation, practicemarker]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.TP_ISI&lt;br/&gt;/ responseinterrupt = immediate&lt;br/&gt;/ validresponse = (parameters.responsekey_left, parameters.responsekey_right)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(values.probe_x == parameters.target_right_x &amp;amp;&amp;amp; trial.Practice.response == parameters.responsekey_right) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(values.probe_x == parameters.target_left_x &amp;amp;&amp;amp; trial.Practice.response == parameters.responsekey_left)&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ correctmessage = true(correctmarker,0)&lt;br/&gt;/ errormessage = true(errormarker,0)&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practice_word = text.PracticeTarget.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.practice_comp_word = text.PracticeComp.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trial.Practice.resetstimulusframes();&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ timeout = (parameters.fixationduration + parameters.targetduration + parameters.tp_isi + parameters.probeduration)&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.iti&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="29346"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  values.probe_x = values.threat_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  values.category = "threatening_CONGRUENT";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  trial.threatening.insertstimulustime(congruentmarker, 0);&lt;br/&gt;&amp;nbsp; } else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  values.probe_x = values.neutral1_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  values.category = "threatening_INCONGRUENT";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  trial.threatening.insertstimulustime(incongruentmarker, 0);&lt;br/&gt;&amp;nbsp; };&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;is wrong syntax-wise, and ought to read&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;if (values.congruence == 1) {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;values.probe_x = values.threat_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;values.category = "threatening_CONGRUENT";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(&lt;strong&gt;port.&lt;/strong&gt;congruentmarker, 0);&lt;br/&gt;  } else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;values.probe_x = values.neutral1_x;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;values.category = "threatening_INCONGRUENT";&lt;br/&gt;&amp;nbsp;trial.threatening.insertstimulustime(&lt;strong&gt;port.&lt;/strong&gt;incongruentmarker, 0);&lt;br/&gt;  };</description><pubDate>Thu, 02 Jul 2020 11:08:38 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>