﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 6  » Values addition crashes script</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Wed, 06 May 2026 20:15:03 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>Values addition crashes script</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic30827.aspx</link><description>Hi&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;When I have added in a new value it leads to the script crashing and closes down the whole of the Inquisit desktop programme so I think I may be doing something wrong. I am also not sure if values are the best way to do it. In my task 3 shapes are randomly assigned to 3 values (£9, £5, £1) and participants make judgments based on shape and label presentations. I want to program the feedback so that it is linked to the randomly selected stimuli (e.g., incorrect you lose £9), but due to the random selection of stimuli and tag I am having some difficulties.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I have tried to do this as follows. The random selection of picture and tag works, but when I add values.icfeedback... it crashes.&lt;br/&gt; &lt;br/&gt;&amp;lt;block block_info&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onblockend = [&lt;br/&gt;if (list.nsat_tag.item(1) == "£9") {values.pic1con = "£9"; values.tag1name = "£9"; values.icfeedback1 = "incorrect - you lose 9 tokens"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(2) == "£9") {values.pic2con = "£9"; values.tag2name = "£9"; values.icfeedback2 = "incorrect - you lose 9 tokens"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(3) == "£9") {values.pic3con = "£9"; values.tag3name = "£9"; values.icfeedback3 = "incorrect - you lose 9 tokens"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(1) == "£5") {values.pic1con = "£5"; values.tag1name = "£5"; values.icfeedback1 = "incorrect - you lose 5 tokens"}; &lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(2) == "£5") {values.pic2con = "£5"; values.tag2name = "£5"; values.icfeedback2 = "incorrect - you lose 5 tokens"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(3) == "£5") {values.pic3con = "£5"; values.tag3name = "£5"; values.icfeedback3 = "incorrect - you lose 5 tokens"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(1) == "£1") {values.pic1con = "£1"; values.tag1name = "£1"; values.icfeedback1 = "incorrect - you lose 1 token"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(2) == "£1") {values.pic2con = "£1"; values.tag2name = "£1"; values.icfeedback2 = "incorrect - you lose 1 token"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(3) == "£1") {values.pic3con = "£1"; values.tag3name = "£1"; values.icfeedback3 = "incorrect - you lose 1 token"};]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture picture_Pic&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("1.tif", "2.tif", "3.tif")&lt;br/&gt;/select = noreplace&lt;br/&gt;/position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list sat_pic&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("1.tif", "2.tif", "3.tif")&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list nsat_pic&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("1.tif", "2.tif", "3.tif")&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;## images&lt;br/&gt;&amp;lt;picture Pic1&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("&amp;lt;% list.nsat_pic.item(1) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/position = (50%, 35%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture Pic2&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("&amp;lt;% list.nsat_pic.item(2) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 35%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture Pic3&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("&amp;lt;% list.nsat_pic.item(3) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 35%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;========================&lt;br/&gt;&amp;lt;list sat_tag&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("£9", "£5", "£1")&lt;br/&gt;/replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list nsat_tag&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;## tags&lt;br/&gt;&amp;lt;text Tag1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items=("&amp;lt;% list.nsat_tag.item(1) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 65%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 5%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Tag2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;% list.nsat_tag.item(2) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 65%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 5%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Tag3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;% list.nsat_tag.item(3) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 65%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 5%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;=======================&lt;br/&gt;&amp;lt;text feedback_C&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("correct")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 50%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 32pt, true, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text feedback_IC9&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("incorrect - you lose 9 tokens")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 50%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 32pt, true, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text feedback_IC5&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("incorrect - you lose 5 tokens")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 50%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 32pt, true, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text feedback_IC1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("incorrect - you lose 1 token")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 50%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 32pt, true, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text feedback_NR&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("too slow")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 50%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 32pt, true, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;=======&lt;br/&gt;Example trial&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Con1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [  values.Con_match = "match"; values.Con_shape = values.pic1con;  &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  values.Stim_Content =picture.Pic1.currentitem; values.Con_label = text.Tag1.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  values.cres=values.mRes; values.wres = values.nRes; values.TrialID += 1;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=fixation; 500=Pic1, Tag1;650=clearscreen]&lt;br/&gt;/ correctresponse = (values.cres)&lt;br/&gt;/ validresponse = (values.nRes, values.mRes)&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 500&lt;br/&gt;/ responseinterrupt = immediate&lt;br/&gt;/ response = timeout(1500)&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.iti&lt;br/&gt;/ responsemessage = (values.cres, feedback_C, 500)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (values.wres, values.icfeedback1, 500)&lt;br/&gt;/ responsemessage = ("", feedback_NR, 500)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Many thanks in advance for any help as I am not sure what is causing the issue so I don't therefore know where to look to solve it.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Naomi</description><pubDate>Tue, 16 Feb 2021 14:25:50 GMT</pubDate><dc:creator>n.lee.20</dc:creator></item><item><title>RE: Values addition crashes script</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic30833.aspx</link><description>Thank you so much, that works perfectly!&amp;nbsp;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 16 Feb 2021 14:25:50 GMT</pubDate><dc:creator>n.lee.20</dc:creator></item><item><title>RE: Values addition crashes script</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic30832.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="30831" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1613483524793" id="if_insertedNode_1613483523357" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="30831" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="30831" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="30831" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;n.lee.20 - 2/16/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-30831"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi Dave&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you very much for finding that error. Do you have any suggestions as to how I can get the correct error message for each trial when the stimuli are randomly selected, but the error message must be linked to that stimuli?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;E.g., If stimuli 2 is selected, error message 2 is shown?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Many thanks for your ongoing help!&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="30831"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You can simply do&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Con1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [  values.Con_match = "match"; values.Con_shape = values.pic1con;  &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  values.Stim_Content =picture.Pic1.currentitem; values.Con_label = text.Tag1.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  values.cres=values.mRes; values.wres = values.nRes; values.TrialID += 1;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=fixation; 500=Pic1, Tag1;650=clearscreen]&lt;br/&gt;/ correctresponse = (values.cres)&lt;br/&gt;/ validresponse = (values.nRes, values.mRes)&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 500&lt;br/&gt;/ responseinterrupt = immediate&lt;br/&gt;/ response = timeout(1500)&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.iti&lt;br/&gt;/ responsemessage = (values.cres, feedback_C, 500)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (values.wres, &lt;strong&gt;text.icfeedback1&lt;/strong&gt;, 500)&lt;br/&gt;/ responsemessage = ("", feedback_NR, 500)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;with&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text icfeedback1&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;strong&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.icfeedback1%&amp;gt;")&lt;/strong&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;and so forth.&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 16 Feb 2021 14:11:07 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>RE: Values addition crashes script</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic30831.aspx</link><description>Hi Dave&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you very much for finding that error. Do you have any suggestions as to how I can get the correct error message for each trial when the stimuli are randomly selected, but the error message must be linked to that stimuli?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;E.g., If stimuli 2 is selected, error message 2 is shown?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Many thanks for your ongoing help!</description><pubDate>Tue, 16 Feb 2021 13:29:32 GMT</pubDate><dc:creator>n.lee.20</dc:creator></item><item><title>RE: Values addition crashes script</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic30830.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="30829" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1613479156760" id="if_insertedNode_1613479155096" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="30829" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="30829" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="30829" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;n.lee.20 - 2/16/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-30829"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;br/&gt;Hi Dave&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you for getting back to me so quickly, sorry for not attaching before. Please find attached now. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Many thanks&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="30829"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;The problem with your script are the following constructions:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ errormessage = true(&lt;strong&gt;values.icfeedback1&lt;/strong&gt;, 500)&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ responsemessage = (values.wres, &lt;strong&gt;values.icfeedback1&lt;/strong&gt;, 500)&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;A value is not a stimulus element, so it cannot be displayed as a response stimulus of any kind. You can display &amp;lt;text&amp;gt;, &amp;lt;picture&amp;gt;, etc. as response, correct, or error messages.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 16 Feb 2021 13:24:36 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>RE: Values addition crashes script</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic30829.aspx</link><description>&lt;br/&gt;Hi Dave&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you for getting back to me so quickly, sorry for not attaching before. Please find attached now. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Many thanks</description><pubDate>Tue, 16 Feb 2021 12:35:13 GMT</pubDate><dc:creator>n.lee.20</dc:creator></item><item><title>RE: Values addition crashes script</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic30828.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="30827" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1613477986076" id="if_insertedNode_1613477984508" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="30827" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="30827" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="30827" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;n.lee.20 - 2/16/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-30827"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;When I have added in a new value it leads to the script crashing and closes down the whole of the Inquisit desktop programme so I think I may be doing something wrong. I am also not sure if values are the best way to do it. In my task 3 shapes are randomly assigned to 3 values (£9, £5, £1) and participants make judgments based on shape and label presentations. I want to program the feedback so that it is linked to the randomly selected stimuli (e.g., incorrect you lose £9), but due to the random selection of stimuli and tag I am having some difficulties.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I have tried to do this as follows. The random selection of picture and tag works, but when I add values.icfeedback... it crashes.&lt;br/&gt; &lt;br/&gt;&amp;lt;block block_info&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onblockend = [&lt;br/&gt;if (list.nsat_tag.item(1) == "£9") {values.pic1con = "£9"; values.tag1name = "£9"; values.icfeedback1 = "incorrect - you lose 9 tokens"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(2) == "£9") {values.pic2con = "£9"; values.tag2name = "£9"; values.icfeedback2 = "incorrect - you lose 9 tokens"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(3) == "£9") {values.pic3con = "£9"; values.tag3name = "£9"; values.icfeedback3 = "incorrect - you lose 9 tokens"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(1) == "£5") {values.pic1con = "£5"; values.tag1name = "£5"; values.icfeedback1 = "incorrect - you lose 5 tokens"}; &lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(2) == "£5") {values.pic2con = "£5"; values.tag2name = "£5"; values.icfeedback2 = "incorrect - you lose 5 tokens"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(3) == "£5") {values.pic3con = "£5"; values.tag3name = "£5"; values.icfeedback3 = "incorrect - you lose 5 tokens"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(1) == "£1") {values.pic1con = "£1"; values.tag1name = "£1"; values.icfeedback1 = "incorrect - you lose 1 token"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(2) == "£1") {values.pic2con = "£1"; values.tag2name = "£1"; values.icfeedback2 = "incorrect - you lose 1 token"};&lt;br/&gt;  if (list.nsat_tag.item(3) == "£1") {values.pic3con = "£1"; values.tag3name = "£1"; values.icfeedback3 = "incorrect - you lose 1 token"};]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture picture_Pic&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("1.tif", "2.tif", "3.tif")&lt;br/&gt;/select = noreplace&lt;br/&gt;/position = (50%, 40%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list sat_pic&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("1.tif", "2.tif", "3.tif")&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list nsat_pic&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("1.tif", "2.tif", "3.tif")&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;## images&lt;br/&gt;&amp;lt;picture Pic1&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("&amp;lt;% list.nsat_pic.item(1) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/position = (50%, 35%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture Pic2&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("&amp;lt;% list.nsat_pic.item(2) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 35%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture Pic3&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("&amp;lt;% list.nsat_pic.item(3) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 35%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;========================&lt;br/&gt;&amp;lt;list sat_tag&amp;gt;&lt;br/&gt;/items = ("£9", "£5", "£1")&lt;br/&gt;/replace = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list nsat_tag&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;## tags&lt;br/&gt;&amp;lt;text Tag1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items=("&amp;lt;% list.nsat_tag.item(1) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 65%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 5%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Tag2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;% list.nsat_tag.item(2) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 65%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 5%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Tag3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;% list.nsat_tag.item(3) %&amp;gt;")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 65%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 5%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;=======================&lt;br/&gt;&amp;lt;text feedback_C&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("correct")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 50%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 32pt, true, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text feedback_IC9&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("incorrect - you lose 9 tokens")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 50%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 32pt, true, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text feedback_IC5&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("incorrect - you lose 5 tokens")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 50%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 32pt, true, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text feedback_IC1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("incorrect - you lose 1 token")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 50%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 32pt, true, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text feedback_NR&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("too slow")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 50%)&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial Black", 32pt, true, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;=======&lt;br/&gt;Example trial&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Con1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [  values.Con_match = "match"; values.Con_shape = values.pic1con;  &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  values.Stim_Content =picture.Pic1.currentitem; values.Con_label = text.Tag1.currentitem;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  values.cres=values.mRes; values.wres = values.nRes; values.TrialID += 1;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=fixation; 500=Pic1, Tag1;650=clearscreen]&lt;br/&gt;/ correctresponse = (values.cres)&lt;br/&gt;/ validresponse = (values.nRes, values.mRes)&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 500&lt;br/&gt;/ responseinterrupt = immediate&lt;br/&gt;/ response = timeout(1500)&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.iti&lt;br/&gt;/ responsemessage = (values.cres, feedback_C, 500)&lt;br/&gt;/ responsemessage = (values.wres, values.icfeedback1, 500)&lt;br/&gt;/ responsemessage = ("", feedback_NR, 500)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Many thanks in advance for any help as I am not sure what is causing the issue so I don't therefore know where to look to solve it.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Naomi&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="30827"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Please provide the full script and all files it requires to run. I cannot look into a crash if I don't have something I can actually execute.</description><pubDate>Tue, 16 Feb 2021 12:20:24 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>