﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 5  » correct response</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Thu, 28 May 2026 19:16:53 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>correct response</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31146.aspx</link><description>Hi,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;I am running into a bit of an issue with this study I am making. Basically there are orange and purple faces and each block has a different sorting rule (e.g., respond to gender if it is orange, and respond to emotion if it is purple).&amp;nbsp;&lt;img src="../Uploads/Images/cec582a9-de70-4c66-93a2-f6f0.png" data-download-url="../Uploads/Images/c00a49f9-ff08-4d9b-b48d-918c.png" id="if_insertedNode_1616170326296"&gt;&lt;br/&gt; &lt;br/&gt;Is there a way to set up the correct response so that it depends on the trial's a) colour of the presented face, and b) current sorting rule&amp;nbsp;&lt;br/&gt;Right now, I am having to hard code each of the different trial types (orange, male, angry - sorting rule 1/ orange, male, neutral - sorting rule 1/ orange, female, angry -sorting rule 1 etr...) since each will have a different response.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;O = orange, P = purple, M = male, F = female, N = neutral, A = angry&lt;br/&gt;Here are a few of my trials right now:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OMA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PMN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PFN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OFA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (203)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would appreciate any help! I have spent the last week looking through past questions and came up short.</description><pubDate>Fri, 19 Mar 2021 18:26:40 GMT</pubDate><dc:creator>anisa_khalfan</dc:creator></item><item><title>RE: correct response</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31154.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31153" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616178044673" id="if_insertedNode_1616178044331" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31153" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31153" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31153" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anisa_khalfan - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31153"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31150" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616178044673" id="if_insertedNode_1616177028765" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31150" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31150" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31150" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anisa_khalfan - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31150"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31147" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616178044673" id="if_insertedNode_1616174133020" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31147" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31147" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31147" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31147"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31146" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616178044673" id="if_insertedNode_1616170562338" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31146" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31146" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31146" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anisa_khalfan - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31146"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;I am running into a bit of an issue with this study I am making. Basically there are orange and purple faces and each block has a different sorting rule (e.g., respond to gender if it is orange, and respond to emotion if it is purple).&amp;nbsp;&lt;img src="../Uploads/Images/cec582a9-de70-4c66-93a2-f6f0.png" data-download-url="../Uploads/Images/c00a49f9-ff08-4d9b-b48d-918c.png" id="if_insertedNode_1616170326296"&gt;&lt;br/&gt; &lt;br/&gt;Is there a way to set up the correct response so that it depends on the trial's a) colour of the presented face, and b) current sorting rule&amp;nbsp;&lt;br/&gt;Right now, I am having to hard code each of the different trial types (orange, male, angry - sorting rule 1/ orange, male, neutral - sorting rule 1/ orange, female, angry -sorting rule 1 etr...) since each will have a different response.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;O = orange, P = purple, M = male, F = female, N = neutral, A = angry&lt;br/&gt;Here are a few of my trials right now:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OMA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PMN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PFN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OFA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (203)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would appreciate any help! I have spent the last week looking through past questions and came up short.&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31146"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You'll want to make use of appropriate logic per /iscorrectresponse (not /correctresponse). How that would have to look in your case is impossible to say based on the little information and code you provided.&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31147"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;So if I have these items:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "077_m_m_n_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "082_m_m_a_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "088_o_f_a_a.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "097_m_f_n_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item error&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "X"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item Sorting_Rule_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "&lt;br/&gt;Orange = Gender&lt;br/&gt; Purple  = Emotion&lt;br/&gt;"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item RM_left_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Woman&lt;br/&gt;Angry"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item RM_right_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Man&lt;br/&gt;Neutral"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item fixation&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "+"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item right&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "right.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item left&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "left.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OMN&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OMA&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OFA&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OFN&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text fixation&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = fixation&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text error&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = error&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ txbgcolor = transparent&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture right&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = left&lt;br/&gt;/ size = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ position = (30%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture left&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = right&lt;br/&gt;/ size = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Sorting_Rule_1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = Sorting_Rule_Block1&lt;br/&gt;/ position = (50%, 14%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text RM_left_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = RM_left_Block1&lt;br/&gt;/ position = (20%, 50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text RM_right_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = RM_right_Block1&lt;br/&gt;/ position = (80%, 50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;shape rectangle&amp;gt;&lt;br/&gt;/ color = (220,220,220)&lt;br/&gt;/ size = (100%,100%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/shape&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;And I want to create one trial instead of 4 separate ones for the 4 training_OMN, _OMA, _OFA, _OFN, such that if OMN, or OMA are the faces presented the correct response == 205, but if OFA, or OFN are the ones presented the correct response == 203.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;How would I go about doing this? &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;This is how I am creating the trial for one face right now:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OMA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31150"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31153"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;[code]&amp;lt;item error&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "X"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item Sorting_Rule_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "&lt;br/&gt;Orange = Gender&lt;br/&gt;Purple = Emotion&lt;br/&gt;"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item RM_left_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Woman&lt;br/&gt;Angry"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item RM_right_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Man&lt;br/&gt;Neutral"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item fixation&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "+"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item right&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "right.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item left&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "left.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_O&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_O_items&lt;br/&gt;/ select = values.itemnumber&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text fixation&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = fixation&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text error&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = error&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ txbgcolor = transparent&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture right&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = left&lt;br/&gt;/ size = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ position = (30%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture left&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = right&lt;br/&gt;/ size = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Sorting_Rule_1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = Sorting_Rule_Block1&lt;br/&gt;/ position = (50%, 14%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text RM_left_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = RM_left_Block1&lt;br/&gt;/ position = (20%, 50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text RM_right_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = RM_right_Block1&lt;br/&gt;/ position = (80%, 50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;shape rectangle&amp;gt;&lt;br/&gt;/ color = (220,220,220)&lt;br/&gt;/ size = (100%,100%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/shape&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_O_items&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "077_m_m_n_b.jpg"&lt;br/&gt;/2 = "082_m_m_a_b.jpg"&lt;br/&gt;/3 = "088_o_f_a_a.jpg"&lt;br/&gt;/4 = "097_m_f_n_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// 4 items in this example&lt;br/&gt;&amp;lt;list otrainingitemnumbers&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 4&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ itemnumber = 1&lt;br/&gt;/ item = ""&lt;br/&gt;/ gender = ""&lt;br/&gt;/ emotion = ""&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// select next item /ontrialbegin&lt;br/&gt;// extract gender and emotion information from item's file name&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_O&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.itemnumber = list.otrainingitemnumbers.nextindex;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.item = item.training_O_items.item(values.itemnumber);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = substring(values.item, 6, 1);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = substring(values.item, 8, 1);&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_O, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(values.gender == "f" &amp;amp;&amp;amp; trial.training_O.response == 203) || (values.gender == "m" &amp;amp;&amp;amp; trial.training_O.response == 205)&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block example&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-4 = training_O]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;data&amp;gt;&lt;br/&gt;/ columns = (date time subject group blocknum blockcode trialnum trialcode response latency correct &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.itemnumber values.item values.gender values.emotion)&lt;br/&gt;/ separatefiles = true&lt;br/&gt;&amp;lt;/data&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[/code]</description><pubDate>Fri, 19 Mar 2021 18:26:40 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>RE: correct response</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31153.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31150" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616177029142" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1616177028765"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31150" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31150" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31150" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anisa_khalfan - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31150"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31147" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616177029142" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1616174133020"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31147" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31147" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31147" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31147"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31146" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616177029142" id="if_insertedNode_1616170562338" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31146" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31146" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31146" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anisa_khalfan - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31146"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;I am running into a bit of an issue with this study I am making. Basically there are orange and purple faces and each block has a different sorting rule (e.g., respond to gender if it is orange, and respond to emotion if it is purple).&amp;nbsp;&lt;img src="../Uploads/Images/cec582a9-de70-4c66-93a2-f6f0.png" data-download-url="../Uploads/Images/c00a49f9-ff08-4d9b-b48d-918c.png" id="if_insertedNode_1616170326296"&gt;&lt;br/&gt; &lt;br/&gt;Is there a way to set up the correct response so that it depends on the trial's a) colour of the presented face, and b) current sorting rule&amp;nbsp;&lt;br/&gt;Right now, I am having to hard code each of the different trial types (orange, male, angry - sorting rule 1/ orange, male, neutral - sorting rule 1/ orange, female, angry -sorting rule 1 etr...) since each will have a different response.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;O = orange, P = purple, M = male, F = female, N = neutral, A = angry&lt;br/&gt;Here are a few of my trials right now:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OMA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PMN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PFN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OFA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (203)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would appreciate any help! I have spent the last week looking through past questions and came up short.&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31146"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You'll want to make use of appropriate logic per /iscorrectresponse (not /correctresponse). How that would have to look in your case is impossible to say based on the little information and code you provided.&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31147"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;So if I have these items:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "077_m_m_n_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "082_m_m_a_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "088_o_f_a_a.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "097_m_f_n_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item error&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "X"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item Sorting_Rule_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "&lt;br/&gt;Orange = Gender&lt;br/&gt; Purple  = Emotion&lt;br/&gt;"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item RM_left_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Woman&lt;br/&gt;Angry"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item RM_right_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Man&lt;br/&gt;Neutral"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item fixation&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "+"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item right&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "right.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item left&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "left.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OMN&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OMA&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OFA&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OFN&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text fixation&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = fixation&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text error&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = error&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ txbgcolor = transparent&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture right&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = left&lt;br/&gt;/ size = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ position = (30%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture left&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = right&lt;br/&gt;/ size = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Sorting_Rule_1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = Sorting_Rule_Block1&lt;br/&gt;/ position = (50%, 14%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text RM_left_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = RM_left_Block1&lt;br/&gt;/ position = (20%, 50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text RM_right_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = RM_right_Block1&lt;br/&gt;/ position = (80%, 50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;shape rectangle&amp;gt;&lt;br/&gt;/ color = (220,220,220)&lt;br/&gt;/ size = (100%,100%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/shape&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;And I want to create one trial instead of 4 separate ones for the 4 training_OMN, _OMA, _OFA, _OFN, such that if OMN, or OMA are the faces presented the correct response == 205, but if OFA, or OFN are the ones presented the correct response == 203.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;How would I go about doing this? &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;This is how I am creating the trial for one face right now:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OMA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31150"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Fri, 19 Mar 2021 18:07:27 GMT</pubDate><dc:creator>anisa_khalfan</dc:creator></item><item><title>RE: correct response</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31152.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31150" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616176281219" id="if_insertedNode_1616176280948" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31150" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31150" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31150" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anisa_khalfan - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31150"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31147" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616176281219" id="if_insertedNode_1616174133020" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31147" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31147" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31147" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31147"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31146" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616176281219" id="if_insertedNode_1616170562338" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31146" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31146" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31146" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anisa_khalfan - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31146"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;I am running into a bit of an issue with this study I am making. Basically there are orange and purple faces and each block has a different sorting rule (e.g., respond to gender if it is orange, and respond to emotion if it is purple).&amp;nbsp;&lt;img src="../Uploads/Images/cec582a9-de70-4c66-93a2-f6f0.png" data-download-url="../Uploads/Images/c00a49f9-ff08-4d9b-b48d-918c.png" id="if_insertedNode_1616170326296"&gt;&lt;br/&gt; &lt;br/&gt;Is there a way to set up the correct response so that it depends on the trial's a) colour of the presented face, and b) current sorting rule&amp;nbsp;&lt;br/&gt;Right now, I am having to hard code each of the different trial types (orange, male, angry - sorting rule 1/ orange, male, neutral - sorting rule 1/ orange, female, angry -sorting rule 1 etr...) since each will have a different response.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;O = orange, P = purple, M = male, F = female, N = neutral, A = angry&lt;br/&gt;Here are a few of my trials right now:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OMA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PMN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PFN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OFA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (203)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would appreciate any help! I have spent the last week looking through past questions and came up short.&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31146"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You'll want to make use of appropriate logic per /iscorrectresponse (not /correctresponse). How that would have to look in your case is impossible to say based on the little information and code you provided.&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31147"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;So if I have these items:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "077_m_m_n_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "082_m_m_a_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "088_o_f_a_a.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "097_m_f_n_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item error&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "X"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item Sorting_Rule_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "&lt;br/&gt;Orange = Gender&lt;br/&gt; Purple  = Emotion&lt;br/&gt;"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item RM_left_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Woman&lt;br/&gt;Angry"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item RM_right_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Man&lt;br/&gt;Neutral"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item fixation&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "+"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item right&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "right.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item left&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "left.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OMN&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OMA&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OFA&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OFN&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text fixation&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = fixation&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text error&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = error&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ txbgcolor = transparent&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture right&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = left&lt;br/&gt;/ size = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ position = (30%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture left&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = right&lt;br/&gt;/ size = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Sorting_Rule_1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = Sorting_Rule_Block1&lt;br/&gt;/ position = (50%, 14%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text RM_left_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = RM_left_Block1&lt;br/&gt;/ position = (20%, 50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text RM_right_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = RM_right_Block1&lt;br/&gt;/ position = (80%, 50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;shape rectangle&amp;gt;&lt;br/&gt;/ color = (220,220,220)&lt;br/&gt;/ size = (100%,100%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/shape&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;And I want to create one trial instead of 4 separate ones for the 4 training_OMN, _OMA, _OFA, _OFN, such that if OMN, or OMA are the faces presented the correct response == 205, but if OFA, or OFN are the ones presented the correct response == 203.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;How would I go about doing this? &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;This is how I am creating the trial for one face right now:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OMA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31150"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;If you need to provide code that requires external files to run, you also need to provide those external files (here: images).&lt;br/&gt;</description><pubDate>Fri, 19 Mar 2021 17:54:13 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>RE: correct response</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31150.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31147" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616174134779" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1616174133020"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31147" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31147" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31147" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31147"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31146" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616174134779" id="if_insertedNode_1616170562338" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31146" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31146" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31146" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anisa_khalfan - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31146"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;I am running into a bit of an issue with this study I am making. Basically there are orange and purple faces and each block has a different sorting rule (e.g., respond to gender if it is orange, and respond to emotion if it is purple).&amp;nbsp;&lt;img src="../Uploads/Images/cec582a9-de70-4c66-93a2-f6f0.png" data-download-url="../Uploads/Images/c00a49f9-ff08-4d9b-b48d-918c.png" id="if_insertedNode_1616170326296"&gt;&lt;br/&gt; &lt;br/&gt;Is there a way to set up the correct response so that it depends on the trial's a) colour of the presented face, and b) current sorting rule&amp;nbsp;&lt;br/&gt;Right now, I am having to hard code each of the different trial types (orange, male, angry - sorting rule 1/ orange, male, neutral - sorting rule 1/ orange, female, angry -sorting rule 1 etr...) since each will have a different response.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;O = orange, P = purple, M = male, F = female, N = neutral, A = angry&lt;br/&gt;Here are a few of my trials right now:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OMA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PMN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PFN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OFA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (203)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would appreciate any help! I have spent the last week looking through past questions and came up short.&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31146"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You'll want to make use of appropriate logic per /iscorrectresponse (not /correctresponse). How that would have to look in your case is impossible to say based on the little information and code you provided.&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31147"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;So if I have these items:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "077_m_m_n_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "082_m_m_a_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "088_o_f_a_a.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item training_OFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "097_m_f_n_b.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item error&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "X"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item Sorting_Rule_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "&lt;br/&gt;Orange = Gender&lt;br/&gt; Purple  = Emotion&lt;br/&gt;"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item RM_left_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Woman&lt;br/&gt;Angry"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item RM_right_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Man&lt;br/&gt;Neutral"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item fixation&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "+"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item right&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "right.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item left&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "left.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OMN&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OMA&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OFA&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture training_OFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = training_OFN&lt;br/&gt;/ size = (42%, 42%)&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text fixation&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = fixation&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text error&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = error&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ txbgcolor = transparent&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture right&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = left&lt;br/&gt;/ size = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ position = (30%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture left&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = right&lt;br/&gt;/ size = (10%,10%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 50%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Sorting_Rule_1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = Sorting_Rule_Block1&lt;br/&gt;/ position = (50%, 14%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text RM_left_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = RM_left_Block1&lt;br/&gt;/ position = (20%, 50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text RM_right_Block1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = RM_right_Block1&lt;br/&gt;/ position = (80%, 50%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;shape rectangle&amp;gt;&lt;br/&gt;/ color = (220,220,220)&lt;br/&gt;/ size = (100%,100%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/shape&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;And I want to create one trial instead of 4 separate ones for the 4 training_OMN, _OMA, _OFA, _OFN, such that if OMN, or OMA are the faces presented the correct response == 205, but if OFA, or OFN are the ones presented the correct response == 203.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;How would I go about doing this? &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;This is how I am creating the trial for one face right now:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OMA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Fri, 19 Mar 2021 17:37:04 GMT</pubDate><dc:creator>anisa_khalfan</dc:creator></item><item><title>RE: correct response</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31147.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31146" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1616170563899" id="if_insertedNode_1616170562338" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31146" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31146" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31146" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anisa_khalfan - 3/19/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31146"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;I am running into a bit of an issue with this study I am making. Basically there are orange and purple faces and each block has a different sorting rule (e.g., respond to gender if it is orange, and respond to emotion if it is purple).&amp;nbsp;&lt;img src="../Uploads/Images/cec582a9-de70-4c66-93a2-f6f0.png" data-download-url="../Uploads/Images/c00a49f9-ff08-4d9b-b48d-918c.png" id="if_insertedNode_1616170326296"&gt;&lt;br/&gt; &lt;br/&gt;Is there a way to set up the correct response so that it depends on the trial's a) colour of the presented face, and b) current sorting rule&amp;nbsp;&lt;br/&gt;Right now, I am having to hard code each of the different trial types (orange, male, angry - sorting rule 1/ orange, male, neutral - sorting rule 1/ orange, female, angry -sorting rule 1 etr...) since each will have a different response.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;O = orange, P = purple, M = male, F = female, N = neutral, A = angry&lt;br/&gt;Here are a few of my trials right now:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OMA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OMA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PMN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PMN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_PFN&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_PFN, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (205)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial training_OFA&amp;gt;&lt;br/&gt;/ validresponse = (203,205)&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0 = rectangle; 100 = fixation; 750 = training_OFA, Sorting_Rule_1, RM_left_Block1, RM_right_Block1, right,left]&lt;br/&gt;/ beginresponsetime = 750&lt;br/&gt;/ correctresponse = (203)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would appreciate any help! I have spent the last week looking through past questions and came up short.&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31146"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You'll want to make use of appropriate logic per /iscorrectresponse (not /correctresponse). How that would have to look in your case is impossible to say based on the little information and code you provided.&lt;br/&gt;</description><pubDate>Fri, 19 Mar 2021 16:18:37 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>