﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 6  » Displaying next items on trial</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Tue, 05 May 2026 16:54:42 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>Displaying next items on trial</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31606.aspx</link><description>Hi!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I have two set of items (i.e. 'item&amp;nbsp;labelplayer1' and 'item&amp;nbsp;labelplayer2') , I would like to displayed a different pair on each new trial (trial Round), however it keeps repeating the same ones. I guess it's due to the 'currentitem' but I can't find an alternative (e.g. a 'nextitem'). I also tried to set up an /ontrialbegin but as a beginner I didn't manage to do so...&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thanks in advance for your help!!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.roundnumber+=1;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=round]&lt;br/&gt;/ trialduration = 5000&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Trial &amp;lt;%values.roundnumber%&amp;gt; is about to start.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;You have been paired with Player &amp;lt;%text.avatar1_round.currentitem%&amp;gt; and Player &amp;lt;%text.avatar2_round.currentitem%&amp;gt; "&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ items = round&lt;br/&gt;/ size = (60%,10%)&lt;br/&gt;/ vjustify = center&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text avatar1_round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = labelplayer1&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, true)&lt;br/&gt;/ position = (29, 30)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text avatar2_round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = labelplayer2&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, true)&lt;br/&gt;/ position = (71, 30)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item labelplayer1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "McAdams"&lt;br/&gt;/2 = "Atkinson"&lt;br/&gt;/3 = "Bedward"&lt;br/&gt;/4 = "Cuddy"&lt;br/&gt;/5 = "Pappas"&lt;br/&gt;/6 = "Tembo"&lt;br/&gt;/7 = "Dunlop"&lt;br/&gt;/8 = "Cleary"&lt;br/&gt;/9 = "Gant"&lt;br/&gt;/10 = "Watkins"&lt;br/&gt;/11 = "Fleming"&lt;br/&gt;/12 = "Conway"&lt;br/&gt;/13 = "Matson"&lt;br/&gt;/14 = "Stevenson"&lt;br/&gt;/15 = "Farley"&lt;br/&gt;/16 = "Osullivan"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item labelplayer2&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Angus2"&lt;br/&gt;/2 = "Benson2"&lt;br/&gt;/3 = "Jenkins2"&lt;br/&gt;/4 = "Sherman2"&lt;br/&gt;/5 = "Pappas2"&lt;br/&gt;/6 = "Tembo2"&lt;br/&gt;/7 = "Dunlop2"&lt;br/&gt;/8 = "Cleary2"&lt;br/&gt;/9 = "Gant2"&lt;br/&gt;/10 = "Watkins2"&lt;br/&gt;/11 = "Fleming2"&lt;br/&gt;/12 = "Conway2"&lt;br/&gt;/13 = "Matson2"&lt;br/&gt;/14 = "Stevenson2"&lt;br/&gt;/15 = "Farley2"&lt;br/&gt;/16 = "Osullivan2"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;</description><pubDate>Tue, 25 May 2021 17:36:49 GMT</pubDate><dc:creator>anabela_c</dc:creator></item><item><title>RE: Displaying next items on trial</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31608.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31607" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1621964187109" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1621964185835"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31607" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31607" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31607" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 5/25/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31607"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31606" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1621964187109" id="if_insertedNode_1621961840760" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31606" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31606" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31606" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anabela_c - 5/25/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31606"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I have two set of items (i.e. 'item&amp;nbsp;labelplayer1' and 'item&amp;nbsp;labelplayer2') , I would like to displayed a different pair on each new trial (trial Round), however it keeps repeating the same ones. I guess it's due to the 'currentitem' but I can't find an alternative (e.g. a 'nextitem'). I also tried to set up an /ontrialbegin but as a beginner I didn't manage to do so...&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thanks in advance for your help!!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.roundnumber+=1;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=round]&lt;br/&gt;/ trialduration = 5000&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Trial &amp;lt;%values.roundnumber%&amp;gt; is about to start.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;You have been paired with Player &amp;lt;%text.avatar1_round.currentitem%&amp;gt; and Player &amp;lt;%text.avatar2_round.currentitem%&amp;gt; "&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ items = round&lt;br/&gt;/ size = (60%,10%)&lt;br/&gt;/ vjustify = center&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text avatar1_round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = labelplayer1&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, true)&lt;br/&gt;/ position = (29, 30)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text avatar2_round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = labelplayer2&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, true)&lt;br/&gt;/ position = (71, 30)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item labelplayer1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "McAdams"&lt;br/&gt;/2 = "Atkinson"&lt;br/&gt;/3 = "Bedward"&lt;br/&gt;/4 = "Cuddy"&lt;br/&gt;/5 = "Pappas"&lt;br/&gt;/6 = "Tembo"&lt;br/&gt;/7 = "Dunlop"&lt;br/&gt;/8 = "Cleary"&lt;br/&gt;/9 = "Gant"&lt;br/&gt;/10 = "Watkins"&lt;br/&gt;/11 = "Fleming"&lt;br/&gt;/12 = "Conway"&lt;br/&gt;/13 = "Matson"&lt;br/&gt;/14 = "Stevenson"&lt;br/&gt;/15 = "Farley"&lt;br/&gt;/16 = "Osullivan"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item labelplayer2&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Angus2"&lt;br/&gt;/2 = "Benson2"&lt;br/&gt;/3 = "Jenkins2"&lt;br/&gt;/4 = "Sherman2"&lt;br/&gt;/5 = "Pappas2"&lt;br/&gt;/6 = "Tembo2"&lt;br/&gt;/7 = "Dunlop2"&lt;br/&gt;/8 = "Cleary2"&lt;br/&gt;/9 = "Gant2"&lt;br/&gt;/10 = "Watkins2"&lt;br/&gt;/11 = "Fleming2"&lt;br/&gt;/12 = "Conway2"&lt;br/&gt;/13 = "Matson2"&lt;br/&gt;/14 = "Stevenson2"&lt;br/&gt;/15 = "Farley2"&lt;br/&gt;/16 = "Osullivan2"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31606"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Nothing in your code performs any selection on &amp;lt;text avatar1_round&amp;gt; and &amp;lt;text avatar2_round&amp;gt;, so there is nothing that could change the current item for either.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;You can do&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ roundnumber = 0&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block example&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-4 = Round]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.roundnumber+=1;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=round]&lt;br/&gt;/ trialduration = 5000&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Trial &amp;lt;%values.roundnumber%&amp;gt; is about to start.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;You have been paired with Player &amp;lt;%item.labelplayer1.item(text.avatar1_round.nextindex)%&amp;gt; and Player &amp;lt;%item.labelplayer2.item(text.avatar2_round.nextindex)%&amp;gt; "&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ items = round&lt;br/&gt;/ size = (60%,10%)&lt;br/&gt;/ vjustify = center&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text avatar1_round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = labelplayer1&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, true)&lt;br/&gt;/ position = (29, 30)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text avatar2_round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = labelplayer2&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, true)&lt;br/&gt;/ position = (71, 30)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item labelplayer1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "McAdams"&lt;br/&gt;/2 = "Atkinson"&lt;br/&gt;/3 = "Bedward"&lt;br/&gt;/4 = "Cuddy"&lt;br/&gt;/5 = "Pappas"&lt;br/&gt;/6 = "Tembo"&lt;br/&gt;/7 = "Dunlop"&lt;br/&gt;/8 = "Cleary"&lt;br/&gt;/9 = "Gant"&lt;br/&gt;/10 = "Watkins"&lt;br/&gt;/11 = "Fleming"&lt;br/&gt;/12 = "Conway"&lt;br/&gt;/13 = "Matson"&lt;br/&gt;/14 = "Stevenson"&lt;br/&gt;/15 = "Farley"&lt;br/&gt;/16 = "Osullivan"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item labelplayer2&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Angus2"&lt;br/&gt;/2 = "Benson2"&lt;br/&gt;/3 = "Jenkins2"&lt;br/&gt;/4 = "Sherman2"&lt;br/&gt;/5 = "Pappas2"&lt;br/&gt;/6 = "Tembo2"&lt;br/&gt;/7 = "Dunlop2"&lt;br/&gt;/8 = "Cleary2"&lt;br/&gt;/9 = "Gant2"&lt;br/&gt;/10 = "Watkins2"&lt;br/&gt;/11 = "Fleming2"&lt;br/&gt;/12 = "Conway2"&lt;br/&gt;/13 = "Matson2"&lt;br/&gt;/14 = "Stevenson2"&lt;br/&gt;/15 = "Farley2"&lt;br/&gt;/16 = "Osullivan2"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;[/code]&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;to fix that&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31607"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;wonderful!! thanks!</description><pubDate>Tue, 25 May 2021 17:36:49 GMT</pubDate><dc:creator>anabela_c</dc:creator></item><item><title>RE: Displaying next items on trial</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31607.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31606" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1621961841460" id="if_insertedNode_1621961840760" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31606" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31606" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31606" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;anabela_c - 5/25/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31606"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I have two set of items (i.e. 'item&amp;nbsp;labelplayer1' and 'item&amp;nbsp;labelplayer2') , I would like to displayed a different pair on each new trial (trial Round), however it keeps repeating the same ones. I guess it's due to the 'currentitem' but I can't find an alternative (e.g. a 'nextitem'). I also tried to set up an /ontrialbegin but as a beginner I didn't manage to do so...&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thanks in advance for your help!!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.roundnumber+=1;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=round]&lt;br/&gt;/ trialduration = 5000&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Trial &amp;lt;%values.roundnumber%&amp;gt; is about to start.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;You have been paired with Player &amp;lt;%text.avatar1_round.currentitem%&amp;gt; and Player &amp;lt;%text.avatar2_round.currentitem%&amp;gt; "&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ items = round&lt;br/&gt;/ size = (60%,10%)&lt;br/&gt;/ vjustify = center&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text avatar1_round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = labelplayer1&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, true)&lt;br/&gt;/ position = (29, 30)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text avatar2_round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = labelplayer2&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, true)&lt;br/&gt;/ position = (71, 30)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item labelplayer1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "McAdams"&lt;br/&gt;/2 = "Atkinson"&lt;br/&gt;/3 = "Bedward"&lt;br/&gt;/4 = "Cuddy"&lt;br/&gt;/5 = "Pappas"&lt;br/&gt;/6 = "Tembo"&lt;br/&gt;/7 = "Dunlop"&lt;br/&gt;/8 = "Cleary"&lt;br/&gt;/9 = "Gant"&lt;br/&gt;/10 = "Watkins"&lt;br/&gt;/11 = "Fleming"&lt;br/&gt;/12 = "Conway"&lt;br/&gt;/13 = "Matson"&lt;br/&gt;/14 = "Stevenson"&lt;br/&gt;/15 = "Farley"&lt;br/&gt;/16 = "Osullivan"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item labelplayer2&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Angus2"&lt;br/&gt;/2 = "Benson2"&lt;br/&gt;/3 = "Jenkins2"&lt;br/&gt;/4 = "Sherman2"&lt;br/&gt;/5 = "Pappas2"&lt;br/&gt;/6 = "Tembo2"&lt;br/&gt;/7 = "Dunlop2"&lt;br/&gt;/8 = "Cleary2"&lt;br/&gt;/9 = "Gant2"&lt;br/&gt;/10 = "Watkins2"&lt;br/&gt;/11 = "Fleming2"&lt;br/&gt;/12 = "Conway2"&lt;br/&gt;/13 = "Matson2"&lt;br/&gt;/14 = "Stevenson2"&lt;br/&gt;/15 = "Farley2"&lt;br/&gt;/16 = "Osullivan2"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31606"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Nothing in your code performs any selection on &amp;lt;text avatar1_round&amp;gt; and &amp;lt;text avatar2_round&amp;gt;, so there is nothing that could change the current item for either.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;You can do&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ roundnumber = 0&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block example&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-4 = Round]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial Round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;values.roundnumber+=1;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=round]&lt;br/&gt;/ trialduration = 5000&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Trial &amp;lt;%values.roundnumber%&amp;gt; is about to start.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;You have been paired with Player &amp;lt;%item.labelplayer1.item(text.avatar1_round.nextindex)%&amp;gt; and Player &amp;lt;%item.labelplayer2.item(text.avatar2_round.nextindex)%&amp;gt; "&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text Round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ position = (50%,50%)&lt;br/&gt;/ items = round&lt;br/&gt;/ size = (60%,10%)&lt;br/&gt;/ vjustify = center&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text avatar1_round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = labelplayer1&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, true)&lt;br/&gt;/ position = (29, 30)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text avatar2_round&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = labelplayer2&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Arial", 3%, true)&lt;br/&gt;/ position = (71, 30)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item labelplayer1&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "McAdams"&lt;br/&gt;/2 = "Atkinson"&lt;br/&gt;/3 = "Bedward"&lt;br/&gt;/4 = "Cuddy"&lt;br/&gt;/5 = "Pappas"&lt;br/&gt;/6 = "Tembo"&lt;br/&gt;/7 = "Dunlop"&lt;br/&gt;/8 = "Cleary"&lt;br/&gt;/9 = "Gant"&lt;br/&gt;/10 = "Watkins"&lt;br/&gt;/11 = "Fleming"&lt;br/&gt;/12 = "Conway"&lt;br/&gt;/13 = "Matson"&lt;br/&gt;/14 = "Stevenson"&lt;br/&gt;/15 = "Farley"&lt;br/&gt;/16 = "Osullivan"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item labelplayer2&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "Angus2"&lt;br/&gt;/2 = "Benson2"&lt;br/&gt;/3 = "Jenkins2"&lt;br/&gt;/4 = "Sherman2"&lt;br/&gt;/5 = "Pappas2"&lt;br/&gt;/6 = "Tembo2"&lt;br/&gt;/7 = "Dunlop2"&lt;br/&gt;/8 = "Cleary2"&lt;br/&gt;/9 = "Gant2"&lt;br/&gt;/10 = "Watkins2"&lt;br/&gt;/11 = "Fleming2"&lt;br/&gt;/12 = "Conway2"&lt;br/&gt;/13 = "Matson2"&lt;br/&gt;/14 = "Stevenson2"&lt;br/&gt;/15 = "Farley2"&lt;br/&gt;/16 = "Osullivan2"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;[/code]&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;to fix that&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 25 May 2021 17:06:12 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>