﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 6  » Selecting an item causes havoc</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Sun, 05 Apr 2026 15:32:00 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>Selecting an item causes havoc</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31960.aspx</link><description>Dear Members,&lt;br/&gt;I recently ran into trouble trying to assign multiple elements of a certain index of an item (eg. 5,6,7 and 8) to elements in my trial.&lt;br/&gt;My goal is to get a random number and then present the picture at that (and exactly that) index as well as the 3 following.&lt;br/&gt;To make a many hour story short, selecting an item at an index seems to cause some sort of havoc to the items, making it impossible for me to select the items I need.&lt;br/&gt;I boiled the problem down a bit and my question is the following: Is there any way to access the item at the index on every trial.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&lt;br/&gt;&amp;lt;list fragen&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 4&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ itemprobabilities = uniform&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item auswahl1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "1"&lt;br/&gt;/ 2 = "2"&lt;br/&gt;/ 3 = "3"&lt;br/&gt;/ 4 = "4"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = auswahl1&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //alternative 1, was actually a mistake but gives me at least 4 distinct values (however, not same as index)&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //text.t1.setitem(item.auswahl1.item((list.Fragen_SuR.nextindex), 1));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //alternative 2, doesn't always even give me 4 distinct values &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//text.t1.setitem(item.auswahl1.item(list.Fragen_SuR.nextindex), 1);&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //One seemingly doesnt even need the 1, though removing has no effect either&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //text.t1.setitem(item.auswahl1.item(list.Fragen_SuR.nextindex));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  //text.t1.setitem(item.auswahl1.item((list.Fragen_SuR.nextindex)));&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; // I tried items.auswahl1.reset(); as well as text.t1.resetselection();, neither seems to help&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = t1]&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ validresponse = (text.t1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block tr&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-4 = t1]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;[/code]&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I hope this question hasn't been asked yet, I, for my part, was unable to find an answer.&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 20 Jul 2021 20:27:19 GMT</pubDate><dc:creator>NicoB</dc:creator></item><item><title>RE: Selecting an item causes havoc</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31971.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31970" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1626812545088" id="if_insertedNode_1626812543377" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31970" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31970" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31970" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 7/20/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31970"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31968" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1626812545088" id="if_insertedNode_1626810091377" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31968" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31968" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31968" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;NicoB - 7/20/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31968"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31967" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1626812545088" id="if_insertedNode_1626808828810" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31967" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31967" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31967" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;NicoB - 7/20/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31967"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;br/&gt;Thanks Dave, your reply has already helped me quite a lot in grasping some of my mistakes.&lt;br/&gt;However, as I am still unable to solve my problem, I shall do my best in trying to rephrase it.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;In my /ontrialbegin logic I want to (essentially) select an item for my stimulus at a &lt;u&gt;specific &lt;/u&gt;index of my &amp;lt;item auswahl1&amp;gt; in order to be presented on the screen during the trial. As I want to repeat that trial multiple times (always with an item at a different index), Therefore I am not interested in, which is to say that I try to avoid mucking up the order of my &amp;lt;item auswahl1&amp;gt;.&lt;br/&gt;There are certainly easier ways to accomplish this result in the example I have given you, but I fear that the logic of my main programm requires me to accomplish it this way (this way meaning &lt;u&gt;changing the selected item of my stimulus in /ontrialbegin&lt;/u&gt;).&lt;br/&gt;In other words, in an ideal world I would like to run /select = ... for my stimulus in /ontrialbegin.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;One scenario for my exemplary code: &lt;br/&gt;1. trial: I want the value at index 1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 1&lt;br/&gt;2. trial: I want the value at index 4&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 4 &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;3. trial: I want the value at index 3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 3&lt;br/&gt;4. trial: I want the value  at index 2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 2&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I very much hope I managed to expressed myself more clearly this time. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31967"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;"Changing the selected item of a stimulus in /ontrialbegin" would have made for a far better title as well.....&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31968"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Why don't you simply do:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&amp;lt;list fragen&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 4&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item auswahl1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "A"&lt;br/&gt;/ 2 = "B"&lt;br/&gt;/ 3 = "C"&lt;br/&gt;/ 4 = "D"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ myindex = 1&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = auswahl1&lt;br/&gt;/ select = values.myindex&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.myindex = list.fragen.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = t1]&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ validresponse = (text.t1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block tr&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-4 = t1]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;[/code]&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31970"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;I am ashamed to admit that I just didn't think of it.&amp;nbsp; &lt;br/&gt;Thank you very much Dave!&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 20 Jul 2021 20:27:19 GMT</pubDate><dc:creator>NicoB</dc:creator></item><item><title>RE: Selecting an item causes havoc</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31970.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31968" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1626810092079" id="if_insertedNode_1626810091377" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31968" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31968" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31968" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;NicoB - 7/20/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31968"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31967" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1626810092079" id="if_insertedNode_1626808828810" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31967" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31967" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31967" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;NicoB - 7/20/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31967"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;br/&gt;Thanks Dave, your reply has already helped me quite a lot in grasping some of my mistakes.&lt;br/&gt;However, as I am still unable to solve my problem, I shall do my best in trying to rephrase it.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;In my /ontrialbegin logic I want to (essentially) select an item for my stimulus at a &lt;u&gt;specific &lt;/u&gt;index of my &amp;lt;item auswahl1&amp;gt; in order to be presented on the screen during the trial. As I want to repeat that trial multiple times (always with an item at a different index), Therefore I am not interested in, which is to say that I try to avoid mucking up the order of my &amp;lt;item auswahl1&amp;gt;.&lt;br/&gt;There are certainly easier ways to accomplish this result in the example I have given you, but I fear that the logic of my main programm requires me to accomplish it this way (this way meaning &lt;u&gt;changing the selected item of my stimulus in /ontrialbegin&lt;/u&gt;).&lt;br/&gt;In other words, in an ideal world I would like to run /select = ... for my stimulus in /ontrialbegin.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;One scenario for my exemplary code: &lt;br/&gt;1. trial: I want the value at index 1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 1&lt;br/&gt;2. trial: I want the value at index 4&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 4 &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;3. trial: I want the value at index 3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 3&lt;br/&gt;4. trial: I want the value  at index 2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 2&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I very much hope I managed to expressed myself more clearly this time. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31967"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;"Changing the selected item of a stimulus in /ontrialbegin" would have made for a far better title as well.....&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31968"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Why don't you simply do:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&amp;lt;list fragen&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 4&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item auswahl1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "A"&lt;br/&gt;/ 2 = "B"&lt;br/&gt;/ 3 = "C"&lt;br/&gt;/ 4 = "D"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ myindex = 1&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = auswahl1&lt;br/&gt;/ select = values.myindex&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.myindex = list.fragen.nextindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = t1]&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ validresponse = (text.t1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block tr&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-4 = t1]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;[/code]</description><pubDate>Tue, 20 Jul 2021 19:43:12 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>RE: Selecting an item causes havoc</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31968.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31967" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1626808829732" id="if_insertedNode_1626808828810" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31967" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31967" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31967" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;NicoB - 7/20/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31967"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;br/&gt;Thanks Dave, your reply has already helped me quite a lot in grasping some of my mistakes.&lt;br/&gt;However, as I am still unable to solve my problem, I shall do my best in trying to rephrase it.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;In my /ontrialbegin logic I want to (essentially) select an item for my stimulus at a &lt;u&gt;specific &lt;/u&gt;index of my &amp;lt;item auswahl1&amp;gt; in order to be presented on the screen during the trial. As I want to repeat that trial multiple times (always with an item at a different index), Therefore I am not interested in, which is to say that I try to avoid mucking up the order of my &amp;lt;item auswahl1&amp;gt;.&lt;br/&gt;There are certainly easier ways to accomplish this result in the example I have given you, but I fear that the logic of my main programm requires me to accomplish it this way (this way meaning &lt;u&gt;changing the selected item of my stimulus in /ontrialbegin&lt;/u&gt;).&lt;br/&gt;In other words, in an ideal world I would like to run /select = ... for my stimulus in /ontrialbegin.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;One scenario for my exemplary code: &lt;br/&gt;1. trial: I want the value at index 1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 1&lt;br/&gt;2. trial: I want the value at index 4&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 4 &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;3. trial: I want the value at index 3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 3&lt;br/&gt;4. trial: I want the value  at index 2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 2&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I very much hope I managed to expressed myself more clearly this time. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31967"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;"Changing the selected item of a stimulus in /ontrialbegin" would have made for a far better title as well.....&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 20 Jul 2021 19:21:56 GMT</pubDate><dc:creator>NicoB</dc:creator></item><item><title>RE: Selecting an item causes havoc</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31967.aspx</link><description>&lt;br/&gt;Thanks Dave, your reply has already helped me quite a lot in grasping some of my mistakes.&lt;br/&gt;However, as I am still unable to solve my problem, I shall do my best in trying to rephrase it.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;In my /ontrialbegin logic I want to (essentially) select an item for my stimulus at a &lt;u&gt;specific &lt;/u&gt;index of my &amp;lt;item auswahl1&amp;gt; in order to be presented on the screen during the trial. As I want to repeat that trial multiple times (always with an item at a different index), Therefore I am not interested in, which is to say that I try to avoid mucking up the order of my &amp;lt;item auswahl1&amp;gt;.&lt;br/&gt;There are certainly easier ways to accomplish this result in the example I have given you, but I fear that the logic of my main programm requires me to accomplish it this way (this way meaning &lt;u&gt;changing the selected item of my stimulus in /ontrialbegin&lt;/u&gt;).&lt;br/&gt;In other words, in an ideal world I would like to run /select = ... for my stimulus in /ontrialbegin.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;One scenario for my exemplary code: &lt;br/&gt;1. trial: I want the value at index 1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 1&lt;br/&gt;2. trial: I want the value at index 4&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 4 &amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;3. trial: I want the value at index 3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 3&lt;br/&gt;4. trial: I want the value  at index 2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; =&amp;gt; displays 2&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I very much hope I managed to expressed myself more clearly this time. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 20 Jul 2021 19:18:56 GMT</pubDate><dc:creator>NicoB</dc:creator></item><item><title>RE: Selecting an item causes havoc</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31962.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31961" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1626789899244" id="if_insertedNode_1626789898721" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31961" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31961" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31961" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 7/20/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31961"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="31960" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1626789899244" id="if_insertedNode_1626789672271" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31960" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31960" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31960" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;NicoB - 7/20/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31960"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Dear Members,&lt;br/&gt;I recently ran into trouble trying to assign multiple elements of a certain index of an item (eg. 5,6,7 and 8) to elements in my trial.&lt;br/&gt;My goal is to get a random number and then present the picture at that (and exactly that) index as well as the 3 following.&lt;br/&gt;To make a many hour story short, selecting an item at an index seems to cause some sort of havoc to the items, making it impossible for me to select the items I need.&lt;br/&gt;I boiled the problem down a bit and my question is the following: Is there any way to access the item at the index on every trial.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&lt;br/&gt;&amp;lt;list fragen&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 4&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ itemprobabilities = uniform&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item auswahl1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "1"&lt;br/&gt;/ 2 = "2"&lt;br/&gt;/ 3 = "3"&lt;br/&gt;/ 4 = "4"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = auswahl1&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //alternative 1, was actually a mistake but gives me at least 4 distinct values (however, not same as index)&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //text.t1.setitem(item.auswahl1.item((list.Fragen_SuR.nextindex), 1));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //alternative 2, doesn't always even give me 4 distinct values &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//text.t1.setitem(item.auswahl1.item(list.Fragen_SuR.nextindex), 1);&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //One seemingly doesnt even need the 1, though removing has no effect either&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //text.t1.setitem(item.auswahl1.item(list.Fragen_SuR.nextindex));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  //text.t1.setitem(item.auswahl1.item((list.Fragen_SuR.nextindex)));&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; // I tried items.auswahl1.reset(); as well as text.t1.resetselection();, neither seems to help&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = t1]&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ validresponse = (text.t1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block tr&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-4 = t1]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;[/code]&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I hope this question hasn't been asked yet, I, for my part, was unable to find an answer.&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31960"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Completely unclear to me what the example code you provided is supposed to do in the first place. Please provide a clearer explanation of what exactly you want to do.&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31961"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;That said, there are a couple of problems and mistakes here:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;(1) &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = auswahl1&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;selects from its items (the four in &amp;lt;item auswahl1&amp;gt; &lt;strong&gt;randomly without replacement&lt;/strong&gt;. That's the default if you do not explicitly specify any other selection behavior. Consequence:&lt;br/&gt;Just because you set the 1st item to something else via some /ontrialbegin logic, &lt;strong&gt;does not mean&lt;/strong&gt; the 1st item will be randomly selected in that instance of the trial.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;(2) The fundamental problem with all of these approachses is that &lt;strong&gt;you are changing which item is at which index throughout&lt;/strong&gt;.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt; [code]//alternative 1, was actually a mistake but gives me at least 4 distinct values (however, not same as index)&lt;br/&gt;&amp;nbsp; //text.t1.setitem(item.auswahl1.item((list.Fragen_SuR.nextindex), 1));&lt;br/&gt;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp; //alternative 2, doesn't always even give me 4 distinct values &lt;br/&gt;&amp;nbsp; //text.t1.setitem(item.auswahl1.item(list.Fragen_SuR.nextindex), 1);&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;//One seemingly doesnt even need the 1, though removing has no effect either&lt;br/&gt;&amp;nbsp; //text.t1.setitem(item.auswahl1.item(list.Fragen_SuR.nextindex));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;  //text.t1.setitem(item.auswahl1.item((list.Fragen_SuR.nextindex)));&lt;br/&gt;[/code]&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Take&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;  [code]//text.t1.setitem(item.auswahl1.item((list.Fragen_SuR.nextindex), 1));[/code]&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;You pull a random integer between 1 and 4 from the list, let's say that integer is 3 on the first trial.&lt;br/&gt;Then you set the text's 1st item to the item residing at that index. Now you effecitvely have changed&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item auswahl1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "1"&lt;br/&gt;/ 2 = "2"&lt;br/&gt;/ 3 = "3"&lt;br/&gt;/ 4 = "4"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;to&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item auswahl1&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;strong&gt;/ 1 = "3"&lt;/strong&gt;&lt;br/&gt;/ 2 = "2"&lt;br/&gt;/ 3 = "3"&lt;br/&gt;/ 4 = "4"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;and so forth.&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 20 Jul 2021 14:29:03 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>RE: Selecting an item causes havoc</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic31961.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="31960" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1626789673035" id="if_insertedNode_1626789672271" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31960" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="31960" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="31960" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;NicoB - 7/20/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-31960"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Dear Members,&lt;br/&gt;I recently ran into trouble trying to assign multiple elements of a certain index of an item (eg. 5,6,7 and 8) to elements in my trial.&lt;br/&gt;My goal is to get a random number and then present the picture at that (and exactly that) index as well as the 3 following.&lt;br/&gt;To make a many hour story short, selecting an item at an index seems to cause some sort of havoc to the items, making it impossible for me to select the items I need.&lt;br/&gt;I boiled the problem down a bit and my question is the following: Is there any way to access the item at the index on every trial.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&lt;br/&gt;&amp;lt;list fragen&amp;gt;&lt;br/&gt;/ poolsize = 4&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ itemprobabilities = uniform&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item auswahl1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "1"&lt;br/&gt;/ 2 = "2"&lt;br/&gt;/ 3 = "3"&lt;br/&gt;/ 4 = "4"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = auswahl1&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial t1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //alternative 1, was actually a mistake but gives me at least 4 distinct values (however, not same as index)&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //text.t1.setitem(item.auswahl1.item((list.Fragen_SuR.nextindex), 1));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //alternative 2, doesn't always even give me 4 distinct values &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//text.t1.setitem(item.auswahl1.item(list.Fragen_SuR.nextindex), 1);&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //One seemingly doesnt even need the 1, though removing has no effect either&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; //text.t1.setitem(item.auswahl1.item(list.Fragen_SuR.nextindex));&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;  //text.t1.setitem(item.auswahl1.item((list.Fragen_SuR.nextindex)));&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp; // I tried items.auswahl1.reset(); as well as text.t1.resetselection();, neither seems to help&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = t1]&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ validresponse = (text.t1)&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block tr&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-4 = t1]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;[/code]&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I hope this question hasn't been asked yet, I, for my part, was unable to find an answer.&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="31960"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Completely unclear to me what the example code you provided is supposed to do in the first place. Please provide a clearer explanation of what exactly you want to do.</description><pubDate>Tue, 20 Jul 2021 14:02:37 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>