﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 6  » Adding image before each stimuli is presented</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Thu, 28 May 2026 16:40:50 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>Adding image before each stimuli is presented</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic32469.aspx</link><description>Hi guys,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I am modifying the Penn Emotion Recognition Task (ER-40), which presents images of faces and then has the subject choose what emotion they saw. I would like to simply add another image before each face is shown, but I am struggling on how to do this. Where in the code can I add the image?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;span id="if_insertedNode_1637007774976"&gt;[left]&amp;lt;trial emotionRecognition&amp;gt;&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target = list.itemnumbers.nextindex;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 0, 1) == "F"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "H"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "S"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "A"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 3;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "F"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 4;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "N"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 5;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 2, 1) == "X"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 2, 1) == "Z"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = target, happy, sad, anger, fear, neutral, wall, testInstructions1, testInstructions2]&lt;br/&gt;/ validresponse = (happy, sad, anger, fear, neutral)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return(&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "happy" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 1) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "sad" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 2) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "anger" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 3) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "fear" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 4) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "neutral" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 5));&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.countCorrect += trial.emotionRecognition.correct;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.ACC.appenditem(trial.emotionRecognition.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.emotionRecognition.correct){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.corrRT.appenditem(trial.emotionRecognition.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.RT.appenditem(trial.emotionRecognition.latency);&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.ITI&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial finish&amp;gt;&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (parameters.showSummaryFeedback == false){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;text.SummaryFeedback.skip = true;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = clearscreen, thankYou, SummaryFeedback, finish]&lt;br/&gt;/ validresponse = (finish)&lt;br/&gt;/ recorddata = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;[/left]&lt;/span&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 16 Nov 2021 23:49:25 GMT</pubDate><dc:creator>swifty_the_fox</dc:creator></item><item><title>RE: Adding image before each stimuli is presented</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic32475.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="32472" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1637106550093" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1637106549278"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32472" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32472" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="32472" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 11/16/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-32472"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="32471" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1637106550093" id="if_insertedNode_1637091422091" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32471" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32471" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="32471" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;swifty_the_fox - 11/16/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-32471"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="32470" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1637106550093" id="if_insertedNode_1637089541697" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32470" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32470" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="32470" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 11/15/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-32470"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="32469" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1637106550093" id="if_insertedNode_1637008189542" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32469" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32469" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="32469" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;swifty_the_fox - 11/15/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-32469"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi guys,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I am modifying the Penn Emotion Recognition Task (ER-40), which presents images of faces and then has the subject choose what emotion they saw. I would like to simply add another image before each face is shown, but I am struggling on how to do this. Where in the code can I add the image?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;span id="if_insertedNode_1637007774976"&gt;[left]&amp;lt;trial emotionRecognition&amp;gt;&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target = list.itemnumbers.nextindex;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 0, 1) == "F"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "H"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "S"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "A"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 3;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "F"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 4;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "N"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 5;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 2, 1) == "X"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 2, 1) == "Z"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = target, happy, sad, anger, fear, neutral, wall, testInstructions1, testInstructions2]&lt;br/&gt;/ validresponse = (happy, sad, anger, fear, neutral)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return(&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "happy" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 1) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "sad" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 2) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "anger" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 3) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "fear" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 4) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "neutral" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 5));&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.countCorrect += trial.emotionRecognition.correct;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.ACC.appenditem(trial.emotionRecognition.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.emotionRecognition.correct){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.corrRT.appenditem(trial.emotionRecognition.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.RT.appenditem(trial.emotionRecognition.latency);&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.ITI&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial finish&amp;gt;&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (parameters.showSummaryFeedback == false){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;text.SummaryFeedback.skip = true;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = clearscreen, thankYou, SummaryFeedback, finish]&lt;br/&gt;/ validresponse = (finish)&lt;br/&gt;/ recorddata = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;[/left]&lt;/span&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="32469"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You'll want to replace /stimulusframes in &amp;lt;trial emotionRecognition&amp;gt; with /stimulustimes and define whatever timing and sequence of stimuli you want there.&lt;br/&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm"&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Basics like this you will find covered in the tutorials in the Inquisit documentation. &lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm"&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="32470"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Thank you very much! I have been able to make that work well. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Additionally, I would like to present an image a single time before the /stimulustimes begins. How do I stop it from being presented after the first time?&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="32471"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;&amp;gt; Additionally, I would like to present an image a single time before the /stimulustimes begins. How do I stop it from being presented after the first time?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Set up a trial that does notthing but display that image, run it a single time.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block emotionRecognition&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;1 = thetrialthatdisplaystheimagethatyouonlywantdisplayedasingletime;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;2-41 = emotionRecognition; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;42 = finish;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="32472"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Ah, thank you very much!</description><pubDate>Tue, 16 Nov 2021 23:49:25 GMT</pubDate><dc:creator>swifty_the_fox</dc:creator></item><item><title>RE: Adding image before each stimuli is presented</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic32472.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="32471" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1637091422665" id="if_insertedNode_1637091422091" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32471" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32471" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="32471" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;swifty_the_fox - 11/16/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-32471"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="32470" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1637091422665" id="if_insertedNode_1637089541697" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32470" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32470" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="32470" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 11/15/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-32470"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="32469" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1637091422665" id="if_insertedNode_1637008189542" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32469" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32469" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="32469" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;swifty_the_fox - 11/15/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-32469"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi guys,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I am modifying the Penn Emotion Recognition Task (ER-40), which presents images of faces and then has the subject choose what emotion they saw. I would like to simply add another image before each face is shown, but I am struggling on how to do this. Where in the code can I add the image?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;span id="if_insertedNode_1637007774976"&gt;[left]&amp;lt;trial emotionRecognition&amp;gt;&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target = list.itemnumbers.nextindex;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 0, 1) == "F"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "H"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "S"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "A"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 3;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "F"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 4;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "N"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 5;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 2, 1) == "X"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 2, 1) == "Z"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = target, happy, sad, anger, fear, neutral, wall, testInstructions1, testInstructions2]&lt;br/&gt;/ validresponse = (happy, sad, anger, fear, neutral)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return(&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "happy" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 1) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "sad" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 2) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "anger" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 3) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "fear" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 4) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "neutral" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 5));&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.countCorrect += trial.emotionRecognition.correct;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.ACC.appenditem(trial.emotionRecognition.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.emotionRecognition.correct){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.corrRT.appenditem(trial.emotionRecognition.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.RT.appenditem(trial.emotionRecognition.latency);&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.ITI&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial finish&amp;gt;&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (parameters.showSummaryFeedback == false){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;text.SummaryFeedback.skip = true;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = clearscreen, thankYou, SummaryFeedback, finish]&lt;br/&gt;/ validresponse = (finish)&lt;br/&gt;/ recorddata = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;[/left]&lt;/span&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="32469"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You'll want to replace /stimulusframes in &amp;lt;trial emotionRecognition&amp;gt; with /stimulustimes and define whatever timing and sequence of stimuli you want there.&lt;br/&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm"&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Basics like this you will find covered in the tutorials in the Inquisit documentation. &lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm"&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="32470"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Thank you very much! I have been able to make that work well. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Additionally, I would like to present an image a single time before the /stimulustimes begins. How do I stop it from being presented after the first time?&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="32471"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;&amp;gt; Additionally, I would like to present an image a single time before the /stimulustimes begins. How do I stop it from being presented after the first time?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Set up a trial that does notthing but display that image, run it a single time.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block emotionRecognition&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;1 = thetrialthatdisplaystheimagethatyouonlywantdisplayedasingletime;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;2-41 = emotionRecognition; &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;42 = finish;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Tue, 16 Nov 2021 19:45:48 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>RE: Adding image before each stimuli is presented</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic32471.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="32470" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1637089543105" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1637089541697"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32470" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32470" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="32470" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 11/15/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-32470"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="32469" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1637089543105" id="if_insertedNode_1637008189542" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32469" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32469" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="32469" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;swifty_the_fox - 11/15/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-32469"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi guys,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I am modifying the Penn Emotion Recognition Task (ER-40), which presents images of faces and then has the subject choose what emotion they saw. I would like to simply add another image before each face is shown, but I am struggling on how to do this. Where in the code can I add the image?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;span id="if_insertedNode_1637007774976"&gt;[left]&amp;lt;trial emotionRecognition&amp;gt;&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target = list.itemnumbers.nextindex;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 0, 1) == "F"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "H"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "S"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "A"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 3;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "F"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 4;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "N"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 5;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 2, 1) == "X"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 2, 1) == "Z"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = target, happy, sad, anger, fear, neutral, wall, testInstructions1, testInstructions2]&lt;br/&gt;/ validresponse = (happy, sad, anger, fear, neutral)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return(&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "happy" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 1) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "sad" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 2) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "anger" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 3) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "fear" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 4) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "neutral" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 5));&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.countCorrect += trial.emotionRecognition.correct;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.ACC.appenditem(trial.emotionRecognition.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.emotionRecognition.correct){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.corrRT.appenditem(trial.emotionRecognition.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.RT.appenditem(trial.emotionRecognition.latency);&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.ITI&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial finish&amp;gt;&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (parameters.showSummaryFeedback == false){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;text.SummaryFeedback.skip = true;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = clearscreen, thankYou, SummaryFeedback, finish]&lt;br/&gt;/ validresponse = (finish)&lt;br/&gt;/ recorddata = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;[/left]&lt;/span&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="32469"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You'll want to replace /stimulusframes in &amp;lt;trial emotionRecognition&amp;gt; with /stimulustimes and define whatever timing and sequence of stimuli you want there.&lt;br/&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm"&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Basics like this you will find covered in the tutorials in the Inquisit documentation. &lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm"&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="32470"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Thank you very much! I have been able to make that work well. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Additionally, I would like to present an image a single time before the /stimulustimes begins. How do I stop it from being presented after the first time?</description><pubDate>Tue, 16 Nov 2021 19:07:32 GMT</pubDate><dc:creator>swifty_the_fox</dc:creator></item><item><title>RE: Adding image before each stimuli is presented</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic32470.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="32469" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1637008191311" id="if_insertedNode_1637008189542" contenteditable="false"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32469" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="32469" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="32469" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;swifty_the_fox - 11/15/2021&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-32469"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hi guys,&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I am modifying the Penn Emotion Recognition Task (ER-40), which presents images of faces and then has the subject choose what emotion they saw. I would like to simply add another image before each face is shown, but I am struggling on how to do this. Where in the code can I add the image?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;span id="if_insertedNode_1637007774976"&gt;[left]&amp;lt;trial emotionRecognition&amp;gt;&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.target = list.itemnumbers.nextindex;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 0, 1) == "F"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.gender = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "H"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "S"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "A"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 3;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "F"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 4;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 1, 1) == "N"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.emotion = 5;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (substring(item.images.item(values.target), 2, 1) == "X"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 1;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (substring(item.images.item(values.target), 2, 1) == "Z"){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 2;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.intensity = 0;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = target, happy, sad, anger, fear, neutral, wall, testInstructions1, testInstructions2]&lt;br/&gt;/ validresponse = (happy, sad, anger, fear, neutral)&lt;br/&gt;/ iscorrectresponse = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return(&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "happy" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 1) ||&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "sad" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 2) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "anger" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 3) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "fear" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 4) ||&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;(trial.emotionRecognition.response == "neutral" &amp;amp;&amp;amp; values.emotion == 5));&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.countCorrect += trial.emotionRecognition.correct;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.ACC.appenditem(trial.emotionRecognition.correct);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.emotionRecognition.correct){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.corrRT.appenditem(trial.emotionRecognition.latency);&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.RT.appenditem(trial.emotionRecognition.latency);&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ posttrialpause = parameters.ITI&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial finish&amp;gt;&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (parameters.showSummaryFeedback == false){&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;text.SummaryFeedback.skip = true;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;};&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1 = clearscreen, thankYou, SummaryFeedback, finish]&lt;br/&gt;/ validresponse = (finish)&lt;br/&gt;/ recorddata = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;[/left]&lt;/span&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="32469"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You'll want to replace /stimulusframes in &amp;lt;trial emotionRecognition&amp;gt; with /stimulustimes and define whatever timing and sequence of stimuli you want there.&lt;br/&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/stimulustimes.htm&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Basics like this you will find covered in the tutorials in the Inquisit documentation. &lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/tutorials/covert_attention/cacreatingtrials.htm&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Mon, 15 Nov 2021 20:33:26 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>