﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 6  » Present stimuli with statements based on pre-determined conditions</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Thu, 30 Apr 2026 14:32:50 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>Present stimuli with statements based on pre-determined conditions</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic35764.aspx</link><description>Given the script provided below, I am trying to create two blocks of trials.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;In the first block, participants are presented with 12 trials. Each trials comprises a statement that can be either false (6 trials randomly picked from a list of 12) or true (6 trials randomly picked from a list of 12). &lt;br/&gt;In the second block, I want to present again the 12 statements shown in the first block (i.e., repeated trials), plus the other 12 statements not picked in the first block (i.e., new trials). &lt;br/&gt;In this block, I also want:&lt;br/&gt;- the 12 repeated trials to be associated with two facial stimuli (each presented with 3 true and 3 false statements)&amp;nbsp;&lt;br/&gt;- the 12 new trials to be associated with two different facial stimuli (each presented with 3 true and 3 false statements)&lt;br/&gt;In the script, these facial stimuli are identified by the element names "avatar"&lt;br/&gt;Can you help figure out a solution for this?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;***Experimnental flow***&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;expt &amp;gt;&lt;br/&gt;/ groups = (1 of 1)&lt;br/&gt;/ groupassignment = groupnumber&lt;br/&gt;/ blocks = [1=PRES_EXP_B_AFF_truth; &lt;br/&gt;2=EVAL_EXP_B_AFF_truth;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/expt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;***Pres Phase - aff***&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block PRES_EXP_B_AFF_truth&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-12 = noreplace(PRES_EXP_TB_AFF, PRES_EXP_FB_AFF)]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list t_presented_B_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0)&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list f_presented_B_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0)&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ presented_in_first_block = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial PRES_EXP_TB_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [list.t_presented_B_AFF.setitem(1, text.true_items_pres_B_AFF.currentindex)]&lt;br/&gt;/ pretrialpause = 1000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 0&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=true_items_pres_B_AFF]&lt;br/&gt;/ trialduration = 3500&lt;br/&gt;/ numframes=1&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial PRES_EXP_FB_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [list.f_presented_B_AFF.setitem(1, text.false_items_pres_B_AFF.currentindex)]&lt;br/&gt;/ pretrialpause = 1000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 0&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=false_items_pres_B_AFF]&lt;br/&gt;/ trialduration = 3500&lt;br/&gt;/ numframes=1&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text true_items_pres_B_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = T_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (50%, 30%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text false_items_pres_B_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = F_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (50%, 30%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;***Eval Phase - AFF***&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block EVAL_EXP_B_AFF_truth&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-24 = noreplace(EVAL_EXP_TB_AFF_truth, EVAL_EXP_FB_AFF_truth)]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;likert EVAL_EXP_TB_AFF_truth&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [values.presented_in_first_block = list.t_presented_B_AFF.item(text.true_items_black_AFF.currentindex)]&lt;br/&gt;/ pretrialpause = 1000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 0&lt;br/&gt;/ anchors = [1="COMPLETELY &lt;br/&gt;FALSE"; 6="COMPLETELY &lt;br/&gt;TRUE"]&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 2%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ anchorwidth = 90&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=avatar; 1=vignette; 1=truth_quest; 1=true_items_black_AFF]&lt;br/&gt;/ mouse=true&lt;br/&gt;/ numframes=1&lt;br/&gt;/ numpoints=6&lt;br/&gt;/ position= (50%, 80%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/likert&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;likert EVAL_EXP_FB_AFF_truth&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [values.presented_in_first_block = list.f_presented_B_AFF.item(text.false_items_black_AFF.currentindex)]&lt;br/&gt;/ pretrialpause = 1000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 0&lt;br/&gt;/ anchors = [1="COMPLETELY &lt;br/&gt;FALSE"; 6="COMPLETELY &lt;br/&gt;TRUE"]&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 2%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ anchorwidth = 90&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=avatar; 1=vignette; 1=truth_quest; 1=false_items_black_AFF]&lt;br/&gt;/ mouse=true&lt;br/&gt;/ numframes=1&lt;br/&gt;/ numpoints=6&lt;br/&gt;/ position= (50%, 80%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/likert&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text true_items_black_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = T_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 40%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text false_items_black_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = F_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 40%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;page pre_eval_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;^^^^PLEASE PROCEED WHEN YOU ARE READY&lt;br/&gt;&amp;lt;/page&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text true_items_pres_B2_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = T_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 40%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text false_items_pres_B2_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = F_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 40%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;counter mycounter_T_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ select = noreplace(1-12)&lt;br/&gt;&amp;lt;/counter&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;counter mycounter_F_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ select = noreplace(1-12)&lt;br/&gt;&amp;lt;/counter&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text truth_quest&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("THIS STATEMENT IS...")&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, true, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ position = (50%, 70%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;/ txbgcolor = white&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture vignette&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("vignette.jpg")&lt;br/&gt;/ size = (60%, 50%)&lt;br/&gt;/ position = (65%, 35%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture avatar&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = avatar&lt;br/&gt;/ size = (30%, 30%)&lt;br/&gt;/ position = (20%, 40%)&lt;br/&gt;/ select = noreplace&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item avatar&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "CFD-WM-003-002-N.jpg"&lt;br/&gt;/2 = "CFD-WM-004-010-N.jpg"&lt;br/&gt;/3 = "CFD-WM-006-002-N.jpg"&lt;br/&gt;/4 = "CFD-WM-009-002-N.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;***Statements***&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item T_ITEMS_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "t1"&lt;br/&gt;/2 = "t2"&lt;br/&gt;/3 = "t4"&lt;br/&gt;/4 = "t4"&lt;br/&gt;/5 = "t5"&lt;br/&gt;/6 = "t6"&lt;br/&gt;/7 = "t7"&lt;br/&gt;/8 = "t8"&lt;br/&gt;/9 = "t9"&lt;br/&gt;/10 = "t10"&lt;br/&gt;/11 = "t11"&lt;br/&gt;/12 = "t12"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item F_ITEMS_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "f1"&lt;br/&gt;/2 = "f2"&lt;br/&gt;/3 = "f3"&lt;br/&gt;/4 = "f4"&lt;br/&gt;/5 = "f5"&lt;br/&gt;/6 = "f6"&lt;br/&gt;/7 = "f7"&lt;br/&gt;/8 = "f8"&lt;br/&gt;/9 = "f9"&lt;br/&gt;/10 = "f10"&lt;br/&gt;/11 = "f11"&lt;br/&gt;/12 = "f12"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Thu, 09 Nov 2023 16:27:01 GMT</pubDate><dc:creator>essematta</dc:creator></item><item><title>RE: Present stimuli with statements based on pre-determined conditions</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic35766.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="35764" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1699547087663" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1699547086064"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="35764" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="35764" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="35764" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;essematta - 11/9/2023&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-35764"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Given the script provided below, I am trying to create two blocks of trials.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;In the first block, participants are presented with 12 trials. Each trials comprises a statement that can be either false (6 trials randomly picked from a list of 12) or true (6 trials randomly picked from a list of 12). &lt;br/&gt;In the second block, I want to present again the 12 statements shown in the first block (i.e., repeated trials), plus the other 12 statements not picked in the first block (i.e., new trials). &lt;br/&gt;In this block, I also want:&lt;br/&gt;- the 12 repeated trials to be associated with two facial stimuli (each presented with 3 true and 3 false statements)&amp;nbsp;&lt;br/&gt;- the 12 new trials to be associated with two different facial stimuli (each presented with 3 true and 3 false statements)&lt;br/&gt;In the script, these facial stimuli are identified by the element names "avatar"&lt;br/&gt;Can you help figure out a solution for this?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;***Experimnental flow***&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;expt &amp;gt;&lt;br/&gt;/ groups = (1 of 1)&lt;br/&gt;/ groupassignment = groupnumber&lt;br/&gt;/ blocks = [1=PRES_EXP_B_AFF_truth; &lt;br/&gt;2=EVAL_EXP_B_AFF_truth;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/expt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;***Pres Phase - aff***&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block PRES_EXP_B_AFF_truth&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-12 = noreplace(PRES_EXP_TB_AFF, PRES_EXP_FB_AFF)]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list t_presented_B_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0)&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list f_presented_B_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0)&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ presented_in_first_block = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial PRES_EXP_TB_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [list.t_presented_B_AFF.setitem(1, text.true_items_pres_B_AFF.currentindex)]&lt;br/&gt;/ pretrialpause = 1000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 0&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=true_items_pres_B_AFF]&lt;br/&gt;/ trialduration = 3500&lt;br/&gt;/ numframes=1&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial PRES_EXP_FB_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [list.f_presented_B_AFF.setitem(1, text.false_items_pres_B_AFF.currentindex)]&lt;br/&gt;/ pretrialpause = 1000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 0&lt;br/&gt;/ stimulustimes = [0=false_items_pres_B_AFF]&lt;br/&gt;/ trialduration = 3500&lt;br/&gt;/ numframes=1&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text true_items_pres_B_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = T_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (50%, 30%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text false_items_pres_B_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = F_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (50%, 30%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;***Eval Phase - AFF***&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block EVAL_EXP_B_AFF_truth&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-24 = noreplace(EVAL_EXP_TB_AFF_truth, EVAL_EXP_FB_AFF_truth)]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;likert EVAL_EXP_TB_AFF_truth&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [values.presented_in_first_block = list.t_presented_B_AFF.item(text.true_items_black_AFF.currentindex)]&lt;br/&gt;/ pretrialpause = 1000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 0&lt;br/&gt;/ anchors = [1="COMPLETELY &lt;br/&gt;FALSE"; 6="COMPLETELY &lt;br/&gt;TRUE"]&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 2%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ anchorwidth = 90&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=avatar; 1=vignette; 1=truth_quest; 1=true_items_black_AFF]&lt;br/&gt;/ mouse=true&lt;br/&gt;/ numframes=1&lt;br/&gt;/ numpoints=6&lt;br/&gt;/ position= (50%, 80%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/likert&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;likert EVAL_EXP_FB_AFF_truth&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialend = [values.presented_in_first_block = list.f_presented_B_AFF.item(text.false_items_black_AFF.currentindex)]&lt;br/&gt;/ pretrialpause = 1000&lt;br/&gt;/ posttrialpause = 0&lt;br/&gt;/ anchors = [1="COMPLETELY &lt;br/&gt;FALSE"; 6="COMPLETELY &lt;br/&gt;TRUE"]&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 2%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ anchorwidth = 90&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=avatar; 1=vignette; 1=truth_quest; 1=false_items_black_AFF]&lt;br/&gt;/ mouse=true&lt;br/&gt;/ numframes=1&lt;br/&gt;/ numpoints=6&lt;br/&gt;/ position= (50%, 80%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/likert&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text true_items_black_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = T_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 40%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text false_items_black_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = F_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 40%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;page pre_eval_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;^^^^PLEASE PROCEED WHEN YOU ARE READY&lt;br/&gt;&amp;lt;/page&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text true_items_pres_B2_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = T_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 40%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text false_items_pres_B2_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = F_ITEMS_AFF&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, false, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ size = (40%, 18%)&lt;br/&gt;/ position = (70%, 40%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;counter mycounter_T_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ select = noreplace(1-12)&lt;br/&gt;&amp;lt;/counter&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;counter mycounter_F_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/ select = noreplace(1-12)&lt;br/&gt;&amp;lt;/counter&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text truth_quest&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("THIS STATEMENT IS...")&lt;br/&gt;/ fontstyle = ("Verdana", 3%, true, false, false, false, 5) &lt;br/&gt;/ position = (50%, 70%)&lt;br/&gt;/ txcolor = black&lt;br/&gt;/ txbgcolor = white&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture vignette&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("vignette.jpg")&lt;br/&gt;/ size = (60%, 50%)&lt;br/&gt;/ position = (65%, 35%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;picture avatar&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = avatar&lt;br/&gt;/ size = (30%, 30%)&lt;br/&gt;/ position = (20%, 40%)&lt;br/&gt;/ select = noreplace&lt;br/&gt;&amp;lt;/picture&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item avatar&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "CFD-WM-003-002-N.jpg"&lt;br/&gt;/2 = "CFD-WM-004-010-N.jpg"&lt;br/&gt;/3 = "CFD-WM-006-002-N.jpg"&lt;br/&gt;/4 = "CFD-WM-009-002-N.jpg"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;***Statements***&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item T_ITEMS_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "t1"&lt;br/&gt;/2 = "t2"&lt;br/&gt;/3 = "t4"&lt;br/&gt;/4 = "t4"&lt;br/&gt;/5 = "t5"&lt;br/&gt;/6 = "t6"&lt;br/&gt;/7 = "t7"&lt;br/&gt;/8 = "t8"&lt;br/&gt;/9 = "t9"&lt;br/&gt;/10 = "t10"&lt;br/&gt;/11 = "t11"&lt;br/&gt;/12 = "t12"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item F_ITEMS_AFF&amp;gt;&lt;br/&gt;/1 = "f1"&lt;br/&gt;/2 = "f2"&lt;br/&gt;/3 = "f3"&lt;br/&gt;/4 = "f4"&lt;br/&gt;/5 = "f5"&lt;br/&gt;/6 = "f6"&lt;br/&gt;/7 = "f7"&lt;br/&gt;/8 = "f8"&lt;br/&gt;/9 = "f9"&lt;br/&gt;/10 = "f10"&lt;br/&gt;/11 = "f11"&lt;br/&gt;/12 = "f12"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="35764"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;This is a typical old-new paradigm, which has been discussed multiple times. You can find these previous discussions via search, for your convenience I'm linking a few below:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a href="https://forums.millisecond.com/Topic17069.aspx#17070"&gt;https://forums.millisecond.com/Topic17069.aspx#17070&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;a href="https://forums.millisecond.com/Topic21813.aspx#21829"&gt;https://forums.millisecond.com/Topic21813.aspx#21829&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;a href="https://forums.millisecond.com/Topic34066.aspx"&gt;https://forums.millisecond.com/Topic34066.aspx&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Thu, 09 Nov 2023 16:27:01 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>