﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 5  » Show all possible pairs of 10 items that are responses from a previous question</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Mon, 25 May 2026 04:44:00 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>RE: Show all possible pairs of 10 items that are responses from a previous question</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic36162.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="36161" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1714091927353" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1714091926318"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="36161" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="36161" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="36161" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 4/25/2024&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-36161"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="36160" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1714091927353" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1714081670158"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="36160" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="36160" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="36160" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;wmfang - 4/25/2024&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-36160"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hello! &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I am having participants enter 10 items to create a list called itemsList. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I want to show all possible pairs of the 10 items and have participants rate on a slider bar (-1 to 1) how correlated they think each pair of items are. I believe there would be 45 pairs total (10 items, order doesn't matter).&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;So, I want to show 2 items at a time. The 45 pairs should be shown in random order. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Across participants, the item being on the left versus right of the screen (per pair) should be counterbalanced.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;How do I do this?&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thanks in advance!&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="36160"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You need to spell out the pairs in linked lists (this has been discused many, many times before, so you can find plenty of examples via search).&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I have no idea what you mean by "[a]cross participants, the item being on the left versus right of the screen (per pair) should be counterbalanced."&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="36161"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Here's a somewhat worked up example.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;[code]&amp;lt;list a&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (1,3,1,5,1,7,1,9,1,&lt;br/&gt;2,4,2,6,2,8,2,10,&lt;br/&gt;3,5,3,7,3,9,3,&lt;br/&gt;4,6,4,8,4,10,&lt;br/&gt;5,7,5,9,5,&lt;br/&gt;6,8,6,10,&lt;br/&gt;7,9,7,&lt;br/&gt;8,10,&lt;br/&gt;9)&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list b&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (2,1,4,1,6,1,8,1,10,&lt;br/&gt;3,2,5,2,7,2,9,2,&lt;br/&gt;4,3,6,3,8,3,10,&lt;br/&gt;5,4,7,4,9,4,&lt;br/&gt;6,5,8,5,10,&lt;br/&gt;7,6,9,6,&lt;br/&gt;8,7,10,&lt;br/&gt;9,8,&lt;br/&gt;10)&lt;br/&gt;/ selectionmode = list.a.currentindex&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;item myitems&amp;gt;&lt;br/&gt;/ 1 = "Item 01"&lt;br/&gt;/ 2 = "Item 02"&lt;br/&gt;/ 3 = "Item 03"&lt;br/&gt;/ 4 = "Item 04"&lt;br/&gt;/ 5 = "Item 05"&lt;br/&gt;/ 6 = "Item 06"&lt;br/&gt;/ 7 = "Item 07"&lt;br/&gt;/ 8 = "Item 08"&lt;br/&gt;/ 9 = "Item 09"&lt;br/&gt;/ 10 = "Item 10"&lt;br/&gt;&amp;lt;/item&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;/ a = 0&lt;br/&gt;/ b = 0&lt;br/&gt;/ ax = 0%&lt;br/&gt;/ bx = 0%&lt;br/&gt;/ pairnumber = 0&lt;br/&gt;/ correlation = 0&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text pair_a&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.myitems&lt;br/&gt;/ select = values.a&lt;br/&gt;/ hposition = values.ax&lt;br/&gt;/ vposition = 40%&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text pair_b&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = item.myitems&lt;br/&gt;/ select = values.b&lt;br/&gt;/ hposition = values.bx&lt;br/&gt;/ vposition = 40%&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text instr&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("Indicate how correlated the two items are.")&lt;br/&gt;/ position = (50%, 10%)&lt;br/&gt;/ erase = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text and&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("and")&lt;br/&gt;/ hposition = 50%&lt;br/&gt;/ vposition = 40%&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;slider correlation&amp;gt;&lt;br/&gt;/ range = (-100, 100)&lt;br/&gt;/ showticks = false&lt;br/&gt;/ showtooltips = false&lt;br/&gt;/ labels = ("-1.00", "-0.75" "-0.50", "-0.25", "0.00", "+0.25", "+0.5", "+0.75", "+1.00")&lt;br/&gt;/ slidersize = (70%, 20%)&lt;br/&gt;/ position = (15%, 60%)&lt;br/&gt;&amp;lt;/slider&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;surveypage mypage&amp;gt;&lt;br/&gt;/ ontrialbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.a = list.a.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.b = list.b.nextvalue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.pairnumber = list.a.currentindex;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ ontrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.correlation = slider.correlation.response/100;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=text.pair_a, text.pair_b, and, instr]&lt;br/&gt;/ questions = [1=slider.correlation]&lt;br/&gt;/ showquestionnumbers = false&lt;br/&gt;/ showpagenumbers = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/surveypage&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block myblock&amp;gt;&lt;br/&gt;/ trials = [1-45 = surveypage.mypage]&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;expt aleft&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onexptbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.ax = 30%;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.bx = 70%;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ blocks = [1=block.myblock]&lt;br/&gt;/ subjects = (1 of 2)&lt;br/&gt;/ groupassignment = groupnumber&lt;br/&gt;&amp;lt;/expt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;expt bleft&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onexptbegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.ax = 70%;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.bx = 30%;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ blocks = [1=block.myblock]&lt;br/&gt;/ subjects = (2 of 2)&lt;br/&gt;/ groupassignment = groupnumber&lt;br/&gt;&amp;lt;/expt&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;data&amp;gt;&lt;br/&gt;/ columns = (date time subject group blocknum blockcode trialnum trialcode response latency correct&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;text.pair_a.currentitem text.pair_b.currentitem values.pairnumber values.correlation)&lt;br/&gt;/ separatefiles = true&lt;br/&gt;&amp;lt;/data&amp;gt;&lt;br/&gt;[/code]&lt;br/&gt;</description><pubDate>Fri, 26 Apr 2024 00:40:35 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>Show all possible pairs of 10 items that are responses from a previous question</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic36160.aspx</link><description>Hello! &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I am having participants enter 10 items to create a list called itemsList. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I want to show all possible pairs of the 10 items and have participants rate on a slider bar (-1 to 1) how correlated they think each pair of items are. I believe there would be 45 pairs total (10 items, order doesn't matter).&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;So, I want to show 2 items at a time. The 45 pairs should be shown in random order. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Across participants, the item being on the left versus right of the screen (per pair) should be counterbalanced.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;How do I do this?&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thanks in advance!</description><pubDate>Fri, 26 Apr 2024 00:39:21 GMT</pubDate><dc:creator>wmfang</dc:creator></item><item><title>RE: Show all possible pairs of 10 items that are responses from a previous question</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic36161.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="36160" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1714081670735" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1714081670158"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="36160" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="36160" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="36160" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;wmfang - 4/25/2024&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-36160"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hello! &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I am having participants enter 10 items to create a list called itemsList. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I want to show all possible pairs of the 10 items and have participants rate on a slider bar (-1 to 1) how correlated they think each pair of items are. I believe there would be 45 pairs total (10 items, order doesn't matter).&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;So, I want to show 2 items at a time. The 45 pairs should be shown in random order. &lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Across participants, the item being on the left versus right of the screen (per pair) should be counterbalanced.&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;How do I do this?&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thanks in advance!&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="36160"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You need to spell out the pairs in linked lists (this has been discused many, many times before, so you can find plenty of examples via search).&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I have no idea what you mean by "[a]cross participants, the item being on the left versus right of the screen (per pair) should be counterbalanced."</description><pubDate>Thu, 25 Apr 2024 21:49:19 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>