﻿<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"><channel><title>Millisecond Forums » Millisecond Forums » Inquisit 6  » Is it possible to add user-defined variables to the raw data file?</title><generator>InstantForum 2017-1 Final</generator><description>Millisecond Forums</description><link>https://forums.millisecond.com/</link><webMaster>Millisecond Forums</webMaster><lastBuildDate>Tue, 26 May 2026 04:23:56 GMT</lastBuildDate><ttl>20</ttl><item><title>Is it possible to add user-defined variables to the raw data file?</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic41306.aspx</link><description>Hello:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I wonder if there is a way to add user-defined variables to the raw data file, which logs data at every trial?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;When running the code attached below, I get the following columns in the raw data file:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;date&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;time&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;group&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;subject&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;session&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;build&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;blockNum&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trialNum&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;blockCode&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trialCode&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;pretrialPause&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;posttrialPause&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;response&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;correct&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;latency&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset3&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would like to add variables such as values.box_clicking_boxesChecked, values.effortBoxes and values.effortCredits.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;If that is not possible, would love to hear on alternative ways to implement that, if at all possible.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you in advance!&lt;br/&gt;With very best wishes,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;EN&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;--&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Global variables -- some of these variables should be re-defined in emot_induction.iqx&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;//Thresholds specified by the procedure defined in calibration_time_boxcount.iqx&lt;br/&gt;/ easyThresh50 = 8 //The number of boxes at the 50% level&lt;br/&gt;/ mediumThresh65 = 10 //The number of boxes at the 65% level&lt;br/&gt;/ mediumThresh80 = 13 //The number of boxes at the 80% level&lt;br/&gt;/ hardThresh95 = 15 //The number of boxes at the 95% level&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// From here -- may have to be specified globally to be used in other places&lt;br/&gt;// Total number of boxes clicked in box_clicking &lt;br/&gt;/ box_clicking_boxesChecked = 0&lt;br/&gt;/ YOU_reward = 0&lt;br/&gt;/ OTHER_reward = 0&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// From here -- specific to social_effort_box_click_task.iqx&lt;br/&gt;//Color of trial type -- in fact, red (YOU) or blue (OTHER) &lt;br/&gt;/ c_colorname = black&lt;br/&gt;//Stores the selected combination of effort and reward -- e.g., e1_r1 means the lowest effort and the lowest reward&lt;br/&gt;/ eff_rew = "e0_r0" // for filling purposes, this condition DOES NOT EXIST&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Position of the two choices&lt;br/&gt;/ effortX = 0%&lt;br/&gt;/ restX = 0%&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Trial type&lt;br/&gt;/ trialType = null&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Strings to be displayed at every trial&lt;br/&gt;/ centerLabel = null // will be either YOU or OTHER&lt;br/&gt;/ effortCredits = 0&lt;br/&gt;/ effortBoxes = 0&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;parameters&amp;gt; // &lt;br/&gt;//These are the rewards (fixed for all participants)&lt;br/&gt;/ low_pay = 2 //Low reward&lt;br/&gt;/ medium_pay = 6 //Medium reward&lt;br/&gt;/ high_pay = 10 //High reward&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ num_trials = 24 // total number of trials&lt;br/&gt;&amp;lt;/parameters&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// data to be saved in summary file -- CONSIDER ADDING ITEMS in the future&lt;br/&gt;&amp;lt;summarydata&amp;gt;&lt;br/&gt;/columns = (script.startdate, script.starttime, script.subjectid, script.groupid, &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;script.elapsedtime, computer.platform,values.YOU_reward, values.OTHER_reward)&lt;br/&gt;&amp;lt;/summarydata&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// These checkboxes will also be defined in emot_induction.iqx -- must comment them when transferring!&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("1", "2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("1", "2", "3", "4","5", "6", "7", "8", "9", "10")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("11", "12", "13", "14", "15", "16", "17", "18", "19", "20")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("11", "12", "13", "14","15", "16", "17", "18", "19", "20")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("21", "22", "23", "24", "25", "26", "27", "28", "29", "30")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("21", "22", "23", "24","25", "26", "27", "28", "29", "30")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("31", "32", "33", "34", "35", "36", "37", "38", "39", "40")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("31", "32", "33", "34","35", "36", "37", "38", "39", "40")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row5&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("41", "42", "43", "44", "45", "46", "47", "48", "49", "50")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("41", "42", "43", "44","45", "46", "47", "48", "49", "50")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;surveypage box_clicking&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onTrialEnd = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.box_clicking_boxesChecked = checkboxes.row1.selectedCount + checkboxes.row2.selectedCount + checkboxes.row3.selectedCount + checkboxes.row4.selectedCount + checkboxes.row5.selectedCount;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/caption = "&amp;lt;font color='green'&amp;gt;You must click at least &amp;lt;b&amp;gt;&amp;lt;u&amp;gt;&amp;lt;%values.effortBoxes%&amp;gt;&amp;lt;/u&amp;gt;&amp;lt;/b&amp;gt; boxes"&lt;br/&gt;/questions = [1-5=sequence(row1, row2, row3, row4, row5)]&lt;br/&gt;/ itemfontstyle = ("Arial", 2.00%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;/ itemspacing = 0.0%&lt;br/&gt;/ showpagenumbers = false&lt;br/&gt;/ showbackbutton = false&lt;br/&gt;/ showquestionnumbers = false&lt;br/&gt;/ responsefontstyle = ("Arial", 2.0%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;/ timeout = 10000 // 10 seconds&lt;br/&gt;/ showNextButton = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/surveypage&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block SocialEffort_Block&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onBlockBegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized trial type order -- 24 trials&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //12&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //13&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //14&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //15&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //16&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //17&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //18&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //19&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //20&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //21&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //22&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //23&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //24&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized YOU effort-reward 12 pairs&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //12&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized OTHER effort-reward 12 pairs&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //12&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;// trials = [1-parameters.num_trials = BoxClick_Trial]&lt;br/&gt;/ trials = [1-24 = BoxClick_Trial] // ATTENTION: defining the number of trials manually....&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial BoxClick_Trial&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onTrialBegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // pick random postion for effort_option&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.effortX = list.x.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // pick position for rest_option&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.restX = list.x.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // set trial type&lt;br/&gt;&amp;nbsp; //values.trialType = list.trialType.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.trialType = list.trialTypeList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // set center label according to trial type&lt;br/&gt;&amp;nbsp; if (values.trialType == "YOU") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.c_colorname = red;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//values.eff_rew = list.eff_rew_YOU.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.eff_rew = list.YOU_eff_rewList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; } else { // OTHER&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.c_colorname = blue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//values.eff_rew = list.eff_rew_OTHER.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.eff_rew = list.OTHER_eff_rewList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; }&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// set winnings and effort according to the value in eff_rew&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.eff_rew == "e1_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e1_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e1_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=effort_option, rest_option, center_label]&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ validresponse = (effort_option, rest_option)&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ branch = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.BoxClick_Trial.response=="effort_option") { // if subj chose the effortful option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// run the clicking box survey&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return surveyPage.box_clicking;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;// update the rewards depending on the participant's choice and performance in the box clicking task&lt;br/&gt;/ onTrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.BoxClick_Trial.response=="effort_option") { // if subj chose the effortful option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.box_clicking_boxesChecked &amp;gt;= values.effortBoxes) { // succeeded in the box clicking task&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.trialType == "YOU") { // add the reward to YOU_reward&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.YOU_reward = values.YOU_reward + values.effortCredits;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else { // add the reward to OTHER_reward&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.OTHER_reward = values.OTHER_reward + values.effortCredits;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else { // chose the rest option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.trialType == "YOU") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.YOU_reward = values.YOU_reward + 1; // assuming that rest option's reward is 1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.OTHER_reward = values.OTHER_reward + 1; // assuming that rest option's reward is 1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order of the 24 trial types -- YOU or OTHER&lt;br/&gt;&amp;lt;list trialTypeList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order in which the effort/reward pairs will be presented in the 12 YOU trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list YOU_eff_rewList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order in which the effort/reward pairs will be presented in the 12 OTHER trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list OTHER_eff_rewList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text effort_option&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.effortCredits%&amp;gt; credits for &amp;lt;%values.effortBoxes%&amp;gt; boxes")&lt;br/&gt;/ hPosition = values.effortX&lt;br/&gt;/ vPosition = 40%&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 12pt)&lt;br/&gt;/ size = (15%, 10%)&lt;br/&gt;/ vJustify = center&lt;br/&gt;/ txBGColor = lightGray&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text rest_option&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("1 credit for Rest")&lt;br/&gt;/ hPosition = values.restX&lt;br/&gt;/ vPosition = 40%&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 12pt)&lt;br/&gt;/ size = (15%, 10%)&lt;br/&gt;/ vJustify = center&lt;br/&gt;/ txBGColor = lightGray&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text center_label&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.trialType%&amp;gt;") // this is the label that should be used in the exp!&lt;br/&gt;// items = ("&amp;lt;%values.eff_rew%&amp;gt;") // testing the list selection!&lt;br/&gt;/ position = (50%, 30%)&lt;br/&gt;/ txColor = values.c_colorname&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 16pt, true)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list trialType&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("YOU", "OTHER")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// This list contains all effort (4) x reward (3) = 12 combinations for the YOU trials&lt;br/&gt;// It will be used to to sample --once-- all the 12 combinations&lt;br/&gt;&amp;lt;list eff_rew_YOU&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("e1_r1", "e1_r2", "e1_r3", "e2_r1", "e2_r2", "e2_r3", "e3_r1", "e3_r2", "e3_r3", "e4_r1", "e4_r2", "e4_r3")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials/2&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Likewise for the OTHER trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list eff_rew_OTHER&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("e1_r1", "e1_r2", "e1_r3", "e2_r1", "e2_r2", "e2_r3", "e3_r1", "e3_r2", "e3_r3", "e4_r1", "e4_r2", "e4_r3")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials/2&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list x&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (35%, 65%)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Sat, 05 Jul 2025 22:31:16 GMT</pubDate><dc:creator>EN</dc:creator></item><item><title>RE: Is it possible to add user-defined variables to the raw data file?</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic41310.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="41308" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1751754647185" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1751754646225"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41308" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41308" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="41308" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;EN - 7/5/2025&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-41308"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="41307" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1751754647185" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1751754199241"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41307" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41307" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="41307" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 7/5/2025&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-41307"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="41306" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1751754647185" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1751714397304"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41306" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41306" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="41306" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;EN - 7/5/2025&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-41306"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hello:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I wonder if there is a way to add user-defined variables to the raw data file, which logs data at every trial?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;When running the code attached below, I get the following columns in the raw data file:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;date&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;time&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;group&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;subject&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;session&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;build&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;blockNum&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trialNum&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;blockCode&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trialCode&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;pretrialPause&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;posttrialPause&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;response&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;correct&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;latency&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset3&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would like to add variables such as values.box_clicking_boxesChecked, values.effortBoxes and values.effortCredits.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;If that is not possible, would love to hear on alternative ways to implement that, if at all possible.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you in advance!&lt;br/&gt;With very best wishes,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;EN&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;--&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Global variables -- some of these variables should be re-defined in emot_induction.iqx&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;//Thresholds specified by the procedure defined in calibration_time_boxcount.iqx&lt;br/&gt;/ easyThresh50 = 8 //The number of boxes at the 50% level&lt;br/&gt;/ mediumThresh65 = 10 //The number of boxes at the 65% level&lt;br/&gt;/ mediumThresh80 = 13 //The number of boxes at the 80% level&lt;br/&gt;/ hardThresh95 = 15 //The number of boxes at the 95% level&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// From here -- may have to be specified globally to be used in other places&lt;br/&gt;// Total number of boxes clicked in box_clicking &lt;br/&gt;/ box_clicking_boxesChecked = 0&lt;br/&gt;/ YOU_reward = 0&lt;br/&gt;/ OTHER_reward = 0&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// From here -- specific to social_effort_box_click_task.iqx&lt;br/&gt;//Color of trial type -- in fact, red (YOU) or blue (OTHER) &lt;br/&gt;/ c_colorname = black&lt;br/&gt;//Stores the selected combination of effort and reward -- e.g., e1_r1 means the lowest effort and the lowest reward&lt;br/&gt;/ eff_rew = "e0_r0" // for filling purposes, this condition DOES NOT EXIST&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Position of the two choices&lt;br/&gt;/ effortX = 0%&lt;br/&gt;/ restX = 0%&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Trial type&lt;br/&gt;/ trialType = null&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Strings to be displayed at every trial&lt;br/&gt;/ centerLabel = null // will be either YOU or OTHER&lt;br/&gt;/ effortCredits = 0&lt;br/&gt;/ effortBoxes = 0&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;parameters&amp;gt; // &lt;br/&gt;//These are the rewards (fixed for all participants)&lt;br/&gt;/ low_pay = 2 //Low reward&lt;br/&gt;/ medium_pay = 6 //Medium reward&lt;br/&gt;/ high_pay = 10 //High reward&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ num_trials = 24 // total number of trials&lt;br/&gt;&amp;lt;/parameters&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// data to be saved in summary file -- CONSIDER ADDING ITEMS in the future&lt;br/&gt;&amp;lt;summarydata&amp;gt;&lt;br/&gt;/columns = (script.startdate, script.starttime, script.subjectid, script.groupid, &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;script.elapsedtime, computer.platform,values.YOU_reward, values.OTHER_reward)&lt;br/&gt;&amp;lt;/summarydata&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// These checkboxes will also be defined in emot_induction.iqx -- must comment them when transferring!&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("1", "2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("1", "2", "3", "4","5", "6", "7", "8", "9", "10")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("11", "12", "13", "14", "15", "16", "17", "18", "19", "20")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("11", "12", "13", "14","15", "16", "17", "18", "19", "20")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("21", "22", "23", "24", "25", "26", "27", "28", "29", "30")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("21", "22", "23", "24","25", "26", "27", "28", "29", "30")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("31", "32", "33", "34", "35", "36", "37", "38", "39", "40")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("31", "32", "33", "34","35", "36", "37", "38", "39", "40")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row5&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("41", "42", "43", "44", "45", "46", "47", "48", "49", "50")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("41", "42", "43", "44","45", "46", "47", "48", "49", "50")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;surveypage box_clicking&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onTrialEnd = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.box_clicking_boxesChecked = checkboxes.row1.selectedCount + checkboxes.row2.selectedCount + checkboxes.row3.selectedCount + checkboxes.row4.selectedCount + checkboxes.row5.selectedCount;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/caption = "&amp;lt;font color='green'&amp;gt;You must click at least &amp;lt;b&amp;gt;&amp;lt;u&amp;gt;&amp;lt;%values.effortBoxes%&amp;gt;&amp;lt;/u&amp;gt;&amp;lt;/b&amp;gt; boxes"&lt;br/&gt;/questions = [1-5=sequence(row1, row2, row3, row4, row5)]&lt;br/&gt;/ itemfontstyle = ("Arial", 2.00%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;/ itemspacing = 0.0%&lt;br/&gt;/ showpagenumbers = false&lt;br/&gt;/ showbackbutton = false&lt;br/&gt;/ showquestionnumbers = false&lt;br/&gt;/ responsefontstyle = ("Arial", 2.0%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;/ timeout = 10000 // 10 seconds&lt;br/&gt;/ showNextButton = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/surveypage&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block SocialEffort_Block&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onBlockBegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized trial type order -- 24 trials&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //12&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //13&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //14&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //15&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //16&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //17&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //18&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //19&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //20&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //21&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //22&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //23&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //24&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized YOU effort-reward 12 pairs&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //12&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized OTHER effort-reward 12 pairs&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //12&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;// trials = [1-parameters.num_trials = BoxClick_Trial]&lt;br/&gt;/ trials = [1-24 = BoxClick_Trial] // ATTENTION: defining the number of trials manually....&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial BoxClick_Trial&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onTrialBegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // pick random postion for effort_option&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.effortX = list.x.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // pick position for rest_option&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.restX = list.x.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // set trial type&lt;br/&gt;&amp;nbsp; //values.trialType = list.trialType.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.trialType = list.trialTypeList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // set center label according to trial type&lt;br/&gt;&amp;nbsp; if (values.trialType == "YOU") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.c_colorname = red;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//values.eff_rew = list.eff_rew_YOU.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.eff_rew = list.YOU_eff_rewList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; } else { // OTHER&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.c_colorname = blue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//values.eff_rew = list.eff_rew_OTHER.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.eff_rew = list.OTHER_eff_rewList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; }&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// set winnings and effort according to the value in eff_rew&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.eff_rew == "e1_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e1_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e1_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=effort_option, rest_option, center_label]&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ validresponse = (effort_option, rest_option)&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ branch = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.BoxClick_Trial.response=="effort_option") { // if subj chose the effortful option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// run the clicking box survey&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return surveyPage.box_clicking;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;// update the rewards depending on the participant's choice and performance in the box clicking task&lt;br/&gt;/ onTrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.BoxClick_Trial.response=="effort_option") { // if subj chose the effortful option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.box_clicking_boxesChecked &amp;gt;= values.effortBoxes) { // succeeded in the box clicking task&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.trialType == "YOU") { // add the reward to YOU_reward&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.YOU_reward = values.YOU_reward + values.effortCredits;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else { // add the reward to OTHER_reward&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.OTHER_reward = values.OTHER_reward + values.effortCredits;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else { // chose the rest option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.trialType == "YOU") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.YOU_reward = values.YOU_reward + 1; // assuming that rest option's reward is 1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.OTHER_reward = values.OTHER_reward + 1; // assuming that rest option's reward is 1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order of the 24 trial types -- YOU or OTHER&lt;br/&gt;&amp;lt;list trialTypeList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order in which the effort/reward pairs will be presented in the 12 YOU trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list YOU_eff_rewList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order in which the effort/reward pairs will be presented in the 12 OTHER trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list OTHER_eff_rewList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text effort_option&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.effortCredits%&amp;gt; credits for &amp;lt;%values.effortBoxes%&amp;gt; boxes")&lt;br/&gt;/ hPosition = values.effortX&lt;br/&gt;/ vPosition = 40%&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 12pt)&lt;br/&gt;/ size = (15%, 10%)&lt;br/&gt;/ vJustify = center&lt;br/&gt;/ txBGColor = lightGray&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text rest_option&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("1 credit for Rest")&lt;br/&gt;/ hPosition = values.restX&lt;br/&gt;/ vPosition = 40%&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 12pt)&lt;br/&gt;/ size = (15%, 10%)&lt;br/&gt;/ vJustify = center&lt;br/&gt;/ txBGColor = lightGray&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text center_label&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.trialType%&amp;gt;") // this is the label that should be used in the exp!&lt;br/&gt;// items = ("&amp;lt;%values.eff_rew%&amp;gt;") // testing the list selection!&lt;br/&gt;/ position = (50%, 30%)&lt;br/&gt;/ txColor = values.c_colorname&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 16pt, true)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list trialType&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("YOU", "OTHER")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// This list contains all effort (4) x reward (3) = 12 combinations for the YOU trials&lt;br/&gt;// It will be used to to sample --once-- all the 12 combinations&lt;br/&gt;&amp;lt;list eff_rew_YOU&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("e1_r1", "e1_r2", "e1_r3", "e2_r1", "e2_r2", "e2_r3", "e3_r1", "e3_r2", "e3_r3", "e4_r1", "e4_r2", "e4_r3")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials/2&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Likewise for the OTHER trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list eff_rew_OTHER&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("e1_r1", "e1_r2", "e1_r3", "e2_r1", "e2_r2", "e2_r3", "e3_r1", "e3_r2", "e3_r3", "e4_r1", "e4_r2", "e4_r3")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials/2&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list x&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (35%, 65%)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="41306"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You need to create a &amp;lt;data&amp;gt; element and define all the things you want logged in its /columns attribute.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;This is all covered in the documentation.&lt;br/&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm"&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="41307"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Thanks, Dave!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Adding the &amp;lt;data&amp;gt; element below accomplished what I wanted but I wonder how to add the stimulus-numbered columns&amp;nbsp; (e.g., stimulusNumber1, stimulusItem1, stimulusOnset1, etc.) as before?&lt;br/&gt;Best wishes,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;EN&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;--&lt;br/&gt;&amp;lt;data&amp;gt;&lt;br/&gt;/columns = (date, time, group, subject, session, build, blockNum, trialNum, blockCode, trialCode,&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;pretrialPause, posttrialPause, response, correct, latency, values.box_clicking_boxesChecked, &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes, values.effortCredits)&lt;br/&gt;&amp;lt;/data&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="41308"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Sorry! This does it:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;data&amp;gt;&lt;br/&gt;/columns = (date, time, group, subject, session, build, blockNum, trialNum, blockCode, trialCode,&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;pretrialPause, posttrialPause, response, correct, latency, stimulusitem, stimulusnumber, stimulusonset, stimulusitem, stimulusnumber, stimulusonset, stimulusitem, stimulusnumber, stimulusonset, values.box_clicking_boxesChecked, &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes, values.effortCredits)&lt;br/&gt;&amp;lt;/data&amp;gt;</description><pubDate>Sat, 05 Jul 2025 22:31:16 GMT</pubDate><dc:creator>EN</dc:creator></item><item><title>RE: Is it possible to add user-defined variables to the raw data file?</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic41309.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="41308" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1751754558646" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1751754558061"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41308" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41308" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="41308" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;EN - 7/5/2025&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-41308"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="41307" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1751754558646" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1751754199241"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41307" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41307" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="41307" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 7/5/2025&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-41307"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="41306" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1751754558646" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1751714397304"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41306" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41306" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="41306" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;EN - 7/5/2025&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-41306"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hello:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I wonder if there is a way to add user-defined variables to the raw data file, which logs data at every trial?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;When running the code attached below, I get the following columns in the raw data file:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;date&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;time&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;group&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;subject&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;session&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;build&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;blockNum&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trialNum&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;blockCode&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trialCode&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;pretrialPause&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;posttrialPause&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;response&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;correct&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;latency&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset3&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would like to add variables such as values.box_clicking_boxesChecked, values.effortBoxes and values.effortCredits.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;If that is not possible, would love to hear on alternative ways to implement that, if at all possible.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you in advance!&lt;br/&gt;With very best wishes,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;EN&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;--&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Global variables -- some of these variables should be re-defined in emot_induction.iqx&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;//Thresholds specified by the procedure defined in calibration_time_boxcount.iqx&lt;br/&gt;/ easyThresh50 = 8 //The number of boxes at the 50% level&lt;br/&gt;/ mediumThresh65 = 10 //The number of boxes at the 65% level&lt;br/&gt;/ mediumThresh80 = 13 //The number of boxes at the 80% level&lt;br/&gt;/ hardThresh95 = 15 //The number of boxes at the 95% level&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// From here -- may have to be specified globally to be used in other places&lt;br/&gt;// Total number of boxes clicked in box_clicking &lt;br/&gt;/ box_clicking_boxesChecked = 0&lt;br/&gt;/ YOU_reward = 0&lt;br/&gt;/ OTHER_reward = 0&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// From here -- specific to social_effort_box_click_task.iqx&lt;br/&gt;//Color of trial type -- in fact, red (YOU) or blue (OTHER) &lt;br/&gt;/ c_colorname = black&lt;br/&gt;//Stores the selected combination of effort and reward -- e.g., e1_r1 means the lowest effort and the lowest reward&lt;br/&gt;/ eff_rew = "e0_r0" // for filling purposes, this condition DOES NOT EXIST&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Position of the two choices&lt;br/&gt;/ effortX = 0%&lt;br/&gt;/ restX = 0%&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Trial type&lt;br/&gt;/ trialType = null&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Strings to be displayed at every trial&lt;br/&gt;/ centerLabel = null // will be either YOU or OTHER&lt;br/&gt;/ effortCredits = 0&lt;br/&gt;/ effortBoxes = 0&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;parameters&amp;gt; // &lt;br/&gt;//These are the rewards (fixed for all participants)&lt;br/&gt;/ low_pay = 2 //Low reward&lt;br/&gt;/ medium_pay = 6 //Medium reward&lt;br/&gt;/ high_pay = 10 //High reward&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ num_trials = 24 // total number of trials&lt;br/&gt;&amp;lt;/parameters&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// data to be saved in summary file -- CONSIDER ADDING ITEMS in the future&lt;br/&gt;&amp;lt;summarydata&amp;gt;&lt;br/&gt;/columns = (script.startdate, script.starttime, script.subjectid, script.groupid, &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;script.elapsedtime, computer.platform,values.YOU_reward, values.OTHER_reward)&lt;br/&gt;&amp;lt;/summarydata&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// These checkboxes will also be defined in emot_induction.iqx -- must comment them when transferring!&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("1", "2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("1", "2", "3", "4","5", "6", "7", "8", "9", "10")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("11", "12", "13", "14", "15", "16", "17", "18", "19", "20")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("11", "12", "13", "14","15", "16", "17", "18", "19", "20")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("21", "22", "23", "24", "25", "26", "27", "28", "29", "30")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("21", "22", "23", "24","25", "26", "27", "28", "29", "30")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("31", "32", "33", "34", "35", "36", "37", "38", "39", "40")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("31", "32", "33", "34","35", "36", "37", "38", "39", "40")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row5&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("41", "42", "43", "44", "45", "46", "47", "48", "49", "50")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("41", "42", "43", "44","45", "46", "47", "48", "49", "50")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;surveypage box_clicking&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onTrialEnd = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.box_clicking_boxesChecked = checkboxes.row1.selectedCount + checkboxes.row2.selectedCount + checkboxes.row3.selectedCount + checkboxes.row4.selectedCount + checkboxes.row5.selectedCount;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/caption = "&amp;lt;font color='green'&amp;gt;You must click at least &amp;lt;b&amp;gt;&amp;lt;u&amp;gt;&amp;lt;%values.effortBoxes%&amp;gt;&amp;lt;/u&amp;gt;&amp;lt;/b&amp;gt; boxes"&lt;br/&gt;/questions = [1-5=sequence(row1, row2, row3, row4, row5)]&lt;br/&gt;/ itemfontstyle = ("Arial", 2.00%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;/ itemspacing = 0.0%&lt;br/&gt;/ showpagenumbers = false&lt;br/&gt;/ showbackbutton = false&lt;br/&gt;/ showquestionnumbers = false&lt;br/&gt;/ responsefontstyle = ("Arial", 2.0%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;/ timeout = 10000 // 10 seconds&lt;br/&gt;/ showNextButton = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/surveypage&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block SocialEffort_Block&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onBlockBegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized trial type order -- 24 trials&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //12&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //13&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //14&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //15&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //16&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //17&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //18&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //19&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //20&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //21&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //22&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //23&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //24&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized YOU effort-reward 12 pairs&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //12&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized OTHER effort-reward 12 pairs&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //12&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;// trials = [1-parameters.num_trials = BoxClick_Trial]&lt;br/&gt;/ trials = [1-24 = BoxClick_Trial] // ATTENTION: defining the number of trials manually....&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial BoxClick_Trial&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onTrialBegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // pick random postion for effort_option&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.effortX = list.x.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // pick position for rest_option&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.restX = list.x.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // set trial type&lt;br/&gt;&amp;nbsp; //values.trialType = list.trialType.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.trialType = list.trialTypeList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // set center label according to trial type&lt;br/&gt;&amp;nbsp; if (values.trialType == "YOU") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.c_colorname = red;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//values.eff_rew = list.eff_rew_YOU.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.eff_rew = list.YOU_eff_rewList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; } else { // OTHER&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.c_colorname = blue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//values.eff_rew = list.eff_rew_OTHER.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.eff_rew = list.OTHER_eff_rewList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; }&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// set winnings and effort according to the value in eff_rew&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.eff_rew == "e1_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e1_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e1_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=effort_option, rest_option, center_label]&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ validresponse = (effort_option, rest_option)&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ branch = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.BoxClick_Trial.response=="effort_option") { // if subj chose the effortful option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// run the clicking box survey&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return surveyPage.box_clicking;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;// update the rewards depending on the participant's choice and performance in the box clicking task&lt;br/&gt;/ onTrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.BoxClick_Trial.response=="effort_option") { // if subj chose the effortful option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.box_clicking_boxesChecked &amp;gt;= values.effortBoxes) { // succeeded in the box clicking task&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.trialType == "YOU") { // add the reward to YOU_reward&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.YOU_reward = values.YOU_reward + values.effortCredits;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else { // add the reward to OTHER_reward&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.OTHER_reward = values.OTHER_reward + values.effortCredits;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else { // chose the rest option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.trialType == "YOU") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.YOU_reward = values.YOU_reward + 1; // assuming that rest option's reward is 1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.OTHER_reward = values.OTHER_reward + 1; // assuming that rest option's reward is 1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order of the 24 trial types -- YOU or OTHER&lt;br/&gt;&amp;lt;list trialTypeList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order in which the effort/reward pairs will be presented in the 12 YOU trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list YOU_eff_rewList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order in which the effort/reward pairs will be presented in the 12 OTHER trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list OTHER_eff_rewList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text effort_option&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.effortCredits%&amp;gt; credits for &amp;lt;%values.effortBoxes%&amp;gt; boxes")&lt;br/&gt;/ hPosition = values.effortX&lt;br/&gt;/ vPosition = 40%&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 12pt)&lt;br/&gt;/ size = (15%, 10%)&lt;br/&gt;/ vJustify = center&lt;br/&gt;/ txBGColor = lightGray&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text rest_option&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("1 credit for Rest")&lt;br/&gt;/ hPosition = values.restX&lt;br/&gt;/ vPosition = 40%&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 12pt)&lt;br/&gt;/ size = (15%, 10%)&lt;br/&gt;/ vJustify = center&lt;br/&gt;/ txBGColor = lightGray&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text center_label&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.trialType%&amp;gt;") // this is the label that should be used in the exp!&lt;br/&gt;// items = ("&amp;lt;%values.eff_rew%&amp;gt;") // testing the list selection!&lt;br/&gt;/ position = (50%, 30%)&lt;br/&gt;/ txColor = values.c_colorname&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 16pt, true)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list trialType&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("YOU", "OTHER")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// This list contains all effort (4) x reward (3) = 12 combinations for the YOU trials&lt;br/&gt;// It will be used to to sample --once-- all the 12 combinations&lt;br/&gt;&amp;lt;list eff_rew_YOU&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("e1_r1", "e1_r2", "e1_r3", "e2_r1", "e2_r2", "e2_r3", "e3_r1", "e3_r2", "e3_r3", "e4_r1", "e4_r2", "e4_r3")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials/2&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Likewise for the OTHER trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list eff_rew_OTHER&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("e1_r1", "e1_r2", "e1_r3", "e2_r1", "e2_r2", "e2_r3", "e3_r1", "e3_r2", "e3_r3", "e4_r1", "e4_r2", "e4_r3")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials/2&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list x&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (35%, 65%)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="41306"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You need to create a &amp;lt;data&amp;gt; element and define all the things you want logged in its /columns attribute.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;This is all covered in the documentation.&lt;br/&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm"&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="41307"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Thanks, Dave!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Adding the &amp;lt;data&amp;gt; element below accomplished what I wanted but I wonder how to add the stimulus-numbered columns&amp;nbsp; (e.g., stimulusNumber1, stimulusItem1, stimulusOnset1, etc.) as before?&lt;br/&gt;Best wishes,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;EN&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;--&lt;br/&gt;&amp;lt;data&amp;gt;&lt;br/&gt;/columns = (date, time, group, subject, session, build, blockNum, trialNum, blockCode, trialCode,&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;pretrialPause, posttrialPause, response, correct, latency, values.box_clicking_boxesChecked, &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes, values.effortCredits)&lt;br/&gt;&amp;lt;/data&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="41308"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;That is explained in the Remarks section at the link.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Sat, 05 Jul 2025 22:30:39 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item><item><title>RE: Is it possible to add user-defined variables to the raw data file?</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic41308.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="41307" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1751754200188" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1751754199241"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41307" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41307" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="41307" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;Dave - 7/5/2025&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-41307"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;&lt;blockquote data-id="41306" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1751754200188" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1751714397304"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41306" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41306" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="41306" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;EN - 7/5/2025&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-41306"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hello:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I wonder if there is a way to add user-defined variables to the raw data file, which logs data at every trial?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;When running the code attached below, I get the following columns in the raw data file:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;date&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;time&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;group&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;subject&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;session&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;build&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;blockNum&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trialNum&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;blockCode&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trialCode&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;pretrialPause&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;posttrialPause&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;response&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;correct&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;latency&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset3&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would like to add variables such as values.box_clicking_boxesChecked, values.effortBoxes and values.effortCredits.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;If that is not possible, would love to hear on alternative ways to implement that, if at all possible.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you in advance!&lt;br/&gt;With very best wishes,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;EN&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;--&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Global variables -- some of these variables should be re-defined in emot_induction.iqx&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;//Thresholds specified by the procedure defined in calibration_time_boxcount.iqx&lt;br/&gt;/ easyThresh50 = 8 //The number of boxes at the 50% level&lt;br/&gt;/ mediumThresh65 = 10 //The number of boxes at the 65% level&lt;br/&gt;/ mediumThresh80 = 13 //The number of boxes at the 80% level&lt;br/&gt;/ hardThresh95 = 15 //The number of boxes at the 95% level&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// From here -- may have to be specified globally to be used in other places&lt;br/&gt;// Total number of boxes clicked in box_clicking &lt;br/&gt;/ box_clicking_boxesChecked = 0&lt;br/&gt;/ YOU_reward = 0&lt;br/&gt;/ OTHER_reward = 0&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// From here -- specific to social_effort_box_click_task.iqx&lt;br/&gt;//Color of trial type -- in fact, red (YOU) or blue (OTHER) &lt;br/&gt;/ c_colorname = black&lt;br/&gt;//Stores the selected combination of effort and reward -- e.g., e1_r1 means the lowest effort and the lowest reward&lt;br/&gt;/ eff_rew = "e0_r0" // for filling purposes, this condition DOES NOT EXIST&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Position of the two choices&lt;br/&gt;/ effortX = 0%&lt;br/&gt;/ restX = 0%&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Trial type&lt;br/&gt;/ trialType = null&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Strings to be displayed at every trial&lt;br/&gt;/ centerLabel = null // will be either YOU or OTHER&lt;br/&gt;/ effortCredits = 0&lt;br/&gt;/ effortBoxes = 0&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;parameters&amp;gt; // &lt;br/&gt;//These are the rewards (fixed for all participants)&lt;br/&gt;/ low_pay = 2 //Low reward&lt;br/&gt;/ medium_pay = 6 //Medium reward&lt;br/&gt;/ high_pay = 10 //High reward&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ num_trials = 24 // total number of trials&lt;br/&gt;&amp;lt;/parameters&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// data to be saved in summary file -- CONSIDER ADDING ITEMS in the future&lt;br/&gt;&amp;lt;summarydata&amp;gt;&lt;br/&gt;/columns = (script.startdate, script.starttime, script.subjectid, script.groupid, &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;script.elapsedtime, computer.platform,values.YOU_reward, values.OTHER_reward)&lt;br/&gt;&amp;lt;/summarydata&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// These checkboxes will also be defined in emot_induction.iqx -- must comment them when transferring!&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("1", "2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("1", "2", "3", "4","5", "6", "7", "8", "9", "10")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("11", "12", "13", "14", "15", "16", "17", "18", "19", "20")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("11", "12", "13", "14","15", "16", "17", "18", "19", "20")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("21", "22", "23", "24", "25", "26", "27", "28", "29", "30")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("21", "22", "23", "24","25", "26", "27", "28", "29", "30")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("31", "32", "33", "34", "35", "36", "37", "38", "39", "40")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("31", "32", "33", "34","35", "36", "37", "38", "39", "40")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row5&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("41", "42", "43", "44", "45", "46", "47", "48", "49", "50")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("41", "42", "43", "44","45", "46", "47", "48", "49", "50")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;surveypage box_clicking&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onTrialEnd = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.box_clicking_boxesChecked = checkboxes.row1.selectedCount + checkboxes.row2.selectedCount + checkboxes.row3.selectedCount + checkboxes.row4.selectedCount + checkboxes.row5.selectedCount;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/caption = "&amp;lt;font color='green'&amp;gt;You must click at least &amp;lt;b&amp;gt;&amp;lt;u&amp;gt;&amp;lt;%values.effortBoxes%&amp;gt;&amp;lt;/u&amp;gt;&amp;lt;/b&amp;gt; boxes"&lt;br/&gt;/questions = [1-5=sequence(row1, row2, row3, row4, row5)]&lt;br/&gt;/ itemfontstyle = ("Arial", 2.00%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;/ itemspacing = 0.0%&lt;br/&gt;/ showpagenumbers = false&lt;br/&gt;/ showbackbutton = false&lt;br/&gt;/ showquestionnumbers = false&lt;br/&gt;/ responsefontstyle = ("Arial", 2.0%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;/ timeout = 10000 // 10 seconds&lt;br/&gt;/ showNextButton = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/surveypage&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block SocialEffort_Block&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onBlockBegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized trial type order -- 24 trials&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //12&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //13&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //14&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //15&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //16&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //17&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //18&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //19&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //20&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //21&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //22&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //23&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //24&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized YOU effort-reward 12 pairs&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //12&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized OTHER effort-reward 12 pairs&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //12&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;// trials = [1-parameters.num_trials = BoxClick_Trial]&lt;br/&gt;/ trials = [1-24 = BoxClick_Trial] // ATTENTION: defining the number of trials manually....&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial BoxClick_Trial&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onTrialBegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // pick random postion for effort_option&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.effortX = list.x.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // pick position for rest_option&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.restX = list.x.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // set trial type&lt;br/&gt;&amp;nbsp; //values.trialType = list.trialType.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.trialType = list.trialTypeList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // set center label according to trial type&lt;br/&gt;&amp;nbsp; if (values.trialType == "YOU") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.c_colorname = red;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//values.eff_rew = list.eff_rew_YOU.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.eff_rew = list.YOU_eff_rewList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; } else { // OTHER&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.c_colorname = blue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//values.eff_rew = list.eff_rew_OTHER.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.eff_rew = list.OTHER_eff_rewList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; }&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// set winnings and effort according to the value in eff_rew&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.eff_rew == "e1_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e1_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e1_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=effort_option, rest_option, center_label]&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ validresponse = (effort_option, rest_option)&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ branch = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.BoxClick_Trial.response=="effort_option") { // if subj chose the effortful option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// run the clicking box survey&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return surveyPage.box_clicking;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;// update the rewards depending on the participant's choice and performance in the box clicking task&lt;br/&gt;/ onTrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.BoxClick_Trial.response=="effort_option") { // if subj chose the effortful option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.box_clicking_boxesChecked &amp;gt;= values.effortBoxes) { // succeeded in the box clicking task&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.trialType == "YOU") { // add the reward to YOU_reward&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.YOU_reward = values.YOU_reward + values.effortCredits;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else { // add the reward to OTHER_reward&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.OTHER_reward = values.OTHER_reward + values.effortCredits;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else { // chose the rest option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.trialType == "YOU") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.YOU_reward = values.YOU_reward + 1; // assuming that rest option's reward is 1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.OTHER_reward = values.OTHER_reward + 1; // assuming that rest option's reward is 1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order of the 24 trial types -- YOU or OTHER&lt;br/&gt;&amp;lt;list trialTypeList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order in which the effort/reward pairs will be presented in the 12 YOU trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list YOU_eff_rewList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order in which the effort/reward pairs will be presented in the 12 OTHER trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list OTHER_eff_rewList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text effort_option&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.effortCredits%&amp;gt; credits for &amp;lt;%values.effortBoxes%&amp;gt; boxes")&lt;br/&gt;/ hPosition = values.effortX&lt;br/&gt;/ vPosition = 40%&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 12pt)&lt;br/&gt;/ size = (15%, 10%)&lt;br/&gt;/ vJustify = center&lt;br/&gt;/ txBGColor = lightGray&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text rest_option&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("1 credit for Rest")&lt;br/&gt;/ hPosition = values.restX&lt;br/&gt;/ vPosition = 40%&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 12pt)&lt;br/&gt;/ size = (15%, 10%)&lt;br/&gt;/ vJustify = center&lt;br/&gt;/ txBGColor = lightGray&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text center_label&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.trialType%&amp;gt;") // this is the label that should be used in the exp!&lt;br/&gt;// items = ("&amp;lt;%values.eff_rew%&amp;gt;") // testing the list selection!&lt;br/&gt;/ position = (50%, 30%)&lt;br/&gt;/ txColor = values.c_colorname&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 16pt, true)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list trialType&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("YOU", "OTHER")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// This list contains all effort (4) x reward (3) = 12 combinations for the YOU trials&lt;br/&gt;// It will be used to to sample --once-- all the 12 combinations&lt;br/&gt;&amp;lt;list eff_rew_YOU&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("e1_r1", "e1_r2", "e1_r3", "e2_r1", "e2_r2", "e2_r3", "e3_r1", "e3_r2", "e3_r3", "e4_r1", "e4_r2", "e4_r3")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials/2&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Likewise for the OTHER trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list eff_rew_OTHER&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("e1_r1", "e1_r2", "e1_r3", "e2_r1", "e2_r2", "e2_r3", "e3_r1", "e3_r2", "e3_r3", "e4_r1", "e4_r2", "e4_r3")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials/2&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list x&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (35%, 65%)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="41306"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You need to create a &amp;lt;data&amp;gt; element and define all the things you want logged in its /columns attribute.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;This is all covered in the documentation.&lt;br/&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm"&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm&lt;/a&gt;&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="41307"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;Thanks, Dave!&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Adding the &amp;lt;data&amp;gt; element below accomplished what I wanted but I wonder how to add the stimulus-numbered columns&amp;nbsp; (e.g., stimulusNumber1, stimulusItem1, stimulusOnset1, etc.) as before?&lt;br/&gt;Best wishes,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;EN&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;--&lt;br/&gt;&amp;lt;data&amp;gt;&lt;br/&gt;/columns = (date, time, group, subject, session, build, blockNum, trialNum, blockCode, trialCode,&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;pretrialPause, posttrialPause, response, correct, latency, values.box_clicking_boxesChecked, &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes, values.effortCredits)&lt;br/&gt;&amp;lt;/data&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Sat, 05 Jul 2025 22:27:07 GMT</pubDate><dc:creator>EN</dc:creator></item><item><title>RE: Is it possible to add user-defined variables to the raw data file?</title><link>https://forums.millisecond.com/Topic41307.aspx</link><description>&lt;blockquote data-id="41306" class="if-quote-wrapper" unselectable="on" data-guid="1751714399147" contenteditable="false" id="if_insertedNode_1751714397304"&gt;&lt;a class="quote-para" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41306" title="Move Cursor Below" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;+&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;a class="quote-delete" unselectable="on" style="display: none;" href="#" data-id="41306" title="Delete Quote" contenteditable="false"&gt;&lt;span unselectable="on"&gt;x&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[quote]&lt;/span&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-header" contenteditable="false"&gt;&lt;div unselectable="on" class="if-quote-toggle-wrapper"&gt;&lt;a class="if-quote-toggle quote-link" href="#" data-id="41306" title=" "&gt;&amp;nbsp;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[b]&lt;/span&gt;EN - 7/5/2025&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/b]&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;&lt;div class="if-quote-message if-quote-message-41306"&gt;&lt;div class="if-quote-message-margin" contenteditable="true"&gt;Hello:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I wonder if there is a way to add user-defined variables to the raw data file, which logs data at every trial?&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;When running the code attached below, I get the following columns in the raw data file:&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;date&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;time&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;group&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;subject&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;session&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;build&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;blockNum&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trialNum&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;blockCode&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;trialCode&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;pretrialPause&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;posttrialPause&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;response&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;correct&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;latency&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset1&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset2&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusNumber3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusItem3&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;stimulusOnset3&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;I would like to add variables such as values.box_clicking_boxesChecked, values.effortBoxes and values.effortCredits.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;If that is not possible, would love to hear on alternative ways to implement that, if at all possible.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;Thank you in advance!&lt;br/&gt;With very best wishes,&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;EN&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;--&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Global variables -- some of these variables should be re-defined in emot_induction.iqx&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;values&amp;gt;&lt;br/&gt;//Thresholds specified by the procedure defined in calibration_time_boxcount.iqx&lt;br/&gt;/ easyThresh50 = 8 //The number of boxes at the 50% level&lt;br/&gt;/ mediumThresh65 = 10 //The number of boxes at the 65% level&lt;br/&gt;/ mediumThresh80 = 13 //The number of boxes at the 80% level&lt;br/&gt;/ hardThresh95 = 15 //The number of boxes at the 95% level&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// From here -- may have to be specified globally to be used in other places&lt;br/&gt;// Total number of boxes clicked in box_clicking &lt;br/&gt;/ box_clicking_boxesChecked = 0&lt;br/&gt;/ YOU_reward = 0&lt;br/&gt;/ OTHER_reward = 0&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// From here -- specific to social_effort_box_click_task.iqx&lt;br/&gt;//Color of trial type -- in fact, red (YOU) or blue (OTHER) &lt;br/&gt;/ c_colorname = black&lt;br/&gt;//Stores the selected combination of effort and reward -- e.g., e1_r1 means the lowest effort and the lowest reward&lt;br/&gt;/ eff_rew = "e0_r0" // for filling purposes, this condition DOES NOT EXIST&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Position of the two choices&lt;br/&gt;/ effortX = 0%&lt;br/&gt;/ restX = 0%&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Trial type&lt;br/&gt;/ trialType = null&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Strings to be displayed at every trial&lt;br/&gt;/ centerLabel = null // will be either YOU or OTHER&lt;br/&gt;/ effortCredits = 0&lt;br/&gt;/ effortBoxes = 0&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/values&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;parameters&amp;gt; // &lt;br/&gt;//These are the rewards (fixed for all participants)&lt;br/&gt;/ low_pay = 2 //Low reward&lt;br/&gt;/ medium_pay = 6 //Medium reward&lt;br/&gt;/ high_pay = 10 //High reward&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ num_trials = 24 // total number of trials&lt;br/&gt;&amp;lt;/parameters&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// data to be saved in summary file -- CONSIDER ADDING ITEMS in the future&lt;br/&gt;&amp;lt;summarydata&amp;gt;&lt;br/&gt;/columns = (script.startdate, script.starttime, script.subjectid, script.groupid, &lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;script.elapsedtime, computer.platform,values.YOU_reward, values.OTHER_reward)&lt;br/&gt;&amp;lt;/summarydata&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// These checkboxes will also be defined in emot_induction.iqx -- must comment them when transferring!&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row1&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("1", "2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", "9", "10")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("1", "2", "3", "4","5", "6", "7", "8", "9", "10")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row2&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("11", "12", "13", "14", "15", "16", "17", "18", "19", "20")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("11", "12", "13", "14","15", "16", "17", "18", "19", "20")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row3&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("21", "22", "23", "24", "25", "26", "27", "28", "29", "30")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("21", "22", "23", "24","25", "26", "27", "28", "29", "30")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row4&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("31", "32", "33", "34", "35", "36", "37", "38", "39", "40")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("31", "32", "33", "34","35", "36", "37", "38", "39", "40")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;checkboxes row5&amp;gt;&lt;br/&gt;/ caption=" "&lt;br/&gt;/ options=("41", "42", "43", "44", "45", "46", "47", "48", "49", "50")&lt;br/&gt;/ optionvalues = ("41", "42", "43", "44","45", "46", "47", "48", "49", "50")&lt;br/&gt;/ required = true&lt;br/&gt;/ orientation = horizontalequal&lt;br/&gt;&amp;lt;/checkboxes&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;surveypage box_clicking&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onTrialEnd = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.box_clicking_boxesChecked = checkboxes.row1.selectedCount + checkboxes.row2.selectedCount + checkboxes.row3.selectedCount + checkboxes.row4.selectedCount + checkboxes.row5.selectedCount;&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/caption = "&amp;lt;font color='green'&amp;gt;You must click at least &amp;lt;b&amp;gt;&amp;lt;u&amp;gt;&amp;lt;%values.effortBoxes%&amp;gt;&amp;lt;/u&amp;gt;&amp;lt;/b&amp;gt; boxes"&lt;br/&gt;/questions = [1-5=sequence(row1, row2, row3, row4, row5)]&lt;br/&gt;/ itemfontstyle = ("Arial", 2.00%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;/ itemspacing = 0.0%&lt;br/&gt;/ showpagenumbers = false&lt;br/&gt;/ showbackbutton = false&lt;br/&gt;/ showquestionnumbers = false&lt;br/&gt;/ responsefontstyle = ("Arial", 2.0%, false, false, false, false, 5, 1)&lt;br/&gt;/ timeout = 10000 // 10 seconds&lt;br/&gt;/ showNextButton = false&lt;br/&gt;&amp;lt;/surveypage&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;block SocialEffort_Block&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onBlockBegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized trial type order -- 24 trials&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //12&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //13&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //14&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //15&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //16&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //17&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //18&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //19&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //20&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //21&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //22&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //23&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.trialTypeList.appendItem(list.trialType.nextValue); //24&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized YOU effort-reward 12 pairs&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.YOU_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_YOU.nextValue); //12&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// Randomized OTHER effort-reward 12 pairs&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //2&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //3&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //4&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //5&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //6&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //7&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //8&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //9&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //10&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //11&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;list.OTHER_eff_rewList.appendItem(list.eff_rew_OTHER.nextValue); //12&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;// trials = [1-parameters.num_trials = BoxClick_Trial]&lt;br/&gt;/ trials = [1-24 = BoxClick_Trial] // ATTENTION: defining the number of trials manually....&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;/block&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;trial BoxClick_Trial&amp;gt;&lt;br/&gt;/ onTrialBegin = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // pick random postion for effort_option&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.effortX = list.x.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // pick position for rest_option&lt;br/&gt;&amp;nbsp; values.restX = list.x.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // set trial type&lt;br/&gt;&amp;nbsp; //values.trialType = list.trialType.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.trialType = list.trialTypeList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; // set center label according to trial type&lt;br/&gt;&amp;nbsp; if (values.trialType == "YOU") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.c_colorname = red;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//values.eff_rew = list.eff_rew_YOU.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.eff_rew = list.YOU_eff_rewList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; } else { // OTHER&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.c_colorname = blue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;//values.eff_rew = list.eff_rew_OTHER.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.eff_rew = list.OTHER_eff_rewList.nextValue;&lt;br/&gt;&amp;nbsp; }&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// set winnings and effort according to the value in eff_rew&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.eff_rew == "e1_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e1_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e1_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.easyThresh50;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e2_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh65;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e3_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.mediumThresh80;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r1") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.low_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r2") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.medium_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else if (values.eff_rew == "e4_r3") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortBoxes = values.hardThresh95;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.effortCredits = parameters.high_pay;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;/ stimulusframes = [1=effort_option, rest_option, center_label]&lt;br/&gt;/ inputdevice = mouse&lt;br/&gt;/ validresponse = (effort_option, rest_option)&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;/ branch = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.BoxClick_Trial.response=="effort_option") { // if subj chose the effortful option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;// run the clicking box survey&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;return surveyPage.box_clicking;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;// update the rewards depending on the participant's choice and performance in the box clicking task&lt;br/&gt;/ onTrialend = [&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (trial.BoxClick_Trial.response=="effort_option") { // if subj chose the effortful option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.box_clicking_boxesChecked &amp;gt;= values.effortBoxes) { // succeeded in the box clicking task&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.trialType == "YOU") { // add the reward to YOU_reward&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.YOU_reward = values.YOU_reward + values.effortCredits;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else { // add the reward to OTHER_reward&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.OTHER_reward = values.OTHER_reward + values.effortCredits;&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else { // chose the rest option&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;if (values.trialType == "YOU") {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.YOU_reward = values.YOU_reward + 1; // assuming that rest option's reward is 1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;} else {&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;values.OTHER_reward = values.OTHER_reward + 1; // assuming that rest option's reward is 1&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;}&lt;br/&gt;]&lt;br/&gt;&amp;lt;/trial&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order of the 24 trial types -- YOU or OTHER&lt;br/&gt;&amp;lt;list trialTypeList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order in which the effort/reward pairs will be presented in the 12 YOU trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list YOU_eff_rewList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Stores the order in which the effort/reward pairs will be presented in the 12 OTHER trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list OTHER_eff_rewList&amp;gt;&lt;br/&gt;/ selectionMode = sequence&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text effort_option&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.effortCredits%&amp;gt; credits for &amp;lt;%values.effortBoxes%&amp;gt; boxes")&lt;br/&gt;/ hPosition = values.effortX&lt;br/&gt;/ vPosition = 40%&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 12pt)&lt;br/&gt;/ size = (15%, 10%)&lt;br/&gt;/ vJustify = center&lt;br/&gt;/ txBGColor = lightGray&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text rest_option&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("1 credit for Rest")&lt;br/&gt;/ hPosition = values.restX&lt;br/&gt;/ vPosition = 40%&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 12pt)&lt;br/&gt;/ size = (15%, 10%)&lt;br/&gt;/ vJustify = center&lt;br/&gt;/ txBGColor = lightGray&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;text center_label&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("&amp;lt;%values.trialType%&amp;gt;") // this is the label that should be used in the exp!&lt;br/&gt;// items = ("&amp;lt;%values.eff_rew%&amp;gt;") // testing the list selection!&lt;br/&gt;/ position = (50%, 30%)&lt;br/&gt;/ txColor = values.c_colorname&lt;br/&gt;/ fontStyle = ("arial", 16pt, true)&lt;br/&gt;&amp;lt;/text&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list trialType&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("YOU", "OTHER")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// This list contains all effort (4) x reward (3) = 12 combinations for the YOU trials&lt;br/&gt;// It will be used to to sample --once-- all the 12 combinations&lt;br/&gt;&amp;lt;list eff_rew_YOU&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("e1_r1", "e1_r2", "e1_r3", "e2_r1", "e2_r2", "e2_r3", "e3_r1", "e3_r2", "e3_r3", "e4_r1", "e4_r2", "e4_r3")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials/2&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;// Likewise for the OTHER trials&lt;br/&gt;&amp;lt;list eff_rew_OTHER&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = ("e1_r1", "e1_r2", "e1_r3", "e2_r1", "e2_r2", "e2_r3", "e3_r1", "e3_r2", "e3_r3", "e4_r1", "e4_r2", "e4_r3")&lt;br/&gt;/ poolsize = parameters.num_trials/2&lt;br/&gt;/ replace = false&lt;br/&gt;/ selectionmode = random&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&amp;lt;list x&amp;gt;&lt;br/&gt;/ items = (35%, 65%)&lt;br/&gt;/ selectionrate = always&lt;br/&gt;&amp;lt;/list&amp;gt;&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;&lt;a class="if-quote-goto quote-link" href="#" data-id="41306"&gt;&lt;span class="goto"&gt;&lt;/span&gt;&lt;/a&gt;&lt;/div&gt;&lt;/div&gt;&lt;span unselectable="on" class="quote-markup"&gt;[/quote]&lt;/span&gt;&lt;/blockquote&gt;&lt;br/&gt;You need to create a &amp;lt;data&amp;gt; element and define all the things you want logged in its /columns attribute.&lt;br/&gt;&lt;br/&gt;This is all covered in the documentation.&lt;br/&gt;&lt;a href="https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm"&gt;https://www.millisecond.com/support/docs/v6/html/language/attributes/columns.htm&lt;/a&gt;&lt;br/&gt;</description><pubDate>Sat, 05 Jul 2025 11:21:44 GMT</pubDate><dc:creator>Dave</dc:creator></item></channel></rss>