Passing inquisit IDs to qualtrics


Author
Message
jbi
jbi
jbi
posted 4 Years Ago HOT
Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 7, Visits: 20
Hi,

I am again having an issue passing my inquisit ID number to qualtrics. In the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1). I believe I have set up everything correctly, but just for your knowledge in the qualtrics file there is embedded data called "subjectid". The inquisit finish url is as follows: https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp?subjectid=<%script.subjectid%>
In addition, I have attached my inquisit scripts to this email.

Thanks for your help!

Attachments
1. Experiment.iqx (400 views, 847 bytes)
AMP_PleasantUnpleasant.iqx (400 views, 14.00 KB)
SMP_RichPoor.iqx (375 views, 15.00 KB)
Welcome.iqx (361 views, 311 bytes)
Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 84K
jbi - Thursday, November 1, 2018
Hi,

I am again having an issue passing my inquisit ID number to qualtrics. In the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1). I believe I have set up everything correctly, but just for your knowledge in the qualtrics file there is embedded data called "subjectid". The inquisit finish url is as follows: https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp?subjectid=<%script.subjectid%>
In addition, I have attached my inquisit scripts to this email.

Thanks for your help!

To say whether things are set up correctly or determine where the issue is, I would need the link to your Inquisit Web experiment's start page, the individual scripts are not sufficient. Could you please provide that link. Also, it's unclear from your description whether your participants start with Inquisit or with another Qualtrics survey, i.e. is it

(1) Qualtrics -> Inquisit -> Qualtrics

or just

(2) Inquisit -> Qualtrics

?

If (1), then  "in the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1")" is the result you should desire, the random letters and numbers would be the Qualtrics ID from the 1st (pre-Inquisit) Qualtrics survey, and you would want subject IDs to remain intact across all three parts.

bisocpsy
bisocpsy
Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 14, Visits: 30
Dave - Thursday, November 1, 2018
jbi - Thursday, November 1, 2018
Hi,

I am again having an issue passing my inquisit ID number to qualtrics. In the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1). I believe I have set up everything correctly, but just for your knowledge in the qualtrics file there is embedded data called "subjectid". The inquisit finish url is as follows: https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp?subjectid=<%script.subjectid%>
In addition, I have attached my inquisit scripts to this email.

Thanks for your help!

To say whether things are set up correctly or determine where the issue is, I would need the link to your Inquisit Web experiment's start page, the individual scripts are not sufficient. Could you please provide that link. Also, it's unclear from your description whether your participants start with Inquisit or with another Qualtrics survey, i.e. is it

(1) Qualtrics -> Inquisit -> Qualtrics

or just

(2) Inquisit -> Qualtrics

?

If (1), then  "in the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1")" is the result you should desire, the random letters and numbers would be the Qualtrics ID from the 1st (pre-Inquisit) Qualtrics survey, and you would want subject IDs to remain intact across all three parts.

Hi Dave,

So sorry about that! Here is the inquisit launch page address: https://mili2nd.co/wtkb

And, participants start with inquisit and then go to qualtrics (Inquisit -> Qualtrics).

Thanks!
Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 84K
bisocpsy - Thursday, November 1, 2018
Dave - Thursday, November 1, 2018
jbi - Thursday, November 1, 2018
Hi,

I am again having an issue passing my inquisit ID number to qualtrics. In the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1). I believe I have set up everything correctly, but just for your knowledge in the qualtrics file there is embedded data called "subjectid". The inquisit finish url is as follows: https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp?subjectid=<%script.subjectid%>
In addition, I have attached my inquisit scripts to this email.

Thanks for your help!

To say whether things are set up correctly or determine where the issue is, I would need the link to your Inquisit Web experiment's start page, the individual scripts are not sufficient. Could you please provide that link. Also, it's unclear from your description whether your participants start with Inquisit or with another Qualtrics survey, i.e. is it

(1) Qualtrics -> Inquisit -> Qualtrics

or just

(2) Inquisit -> Qualtrics

?

If (1), then  "in the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1")" is the result you should desire, the random letters and numbers would be the Qualtrics ID from the 1st (pre-Inquisit) Qualtrics survey, and you would want subject IDs to remain intact across all three parts.

Hi Dave,

So sorry about that! Here is the inquisit launch page address: https://mili2nd.co/wtkb

And, participants start with inquisit and then go to qualtrics (Inquisit -> Qualtrics).

Thanks!

Thank you for the link -- in your <batch> script, you override the URL you've specified in the settings. In the settings you have



with the subject id configured to be forwarded via query parameter.

But then, in your <batch> you replace that with merely

<values>
/ finishurl = "https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp"
</values>

<parameters>
/ finishurl = "https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp"
</parameters>

<batch condition01>
/ subjects = (1 of 2)
/ file = "Welcome.iqx"
/ file = "AMP_PleasantUnpleasant.iqx"
/ file = "SMP_Richpoor.iqx"
/ onscriptend = [if(batch.condition01.currentscript == "smp_richpoor.iqx")
{
parameters.finishurl = values.finishurl;
defaults.finishpage = parameters.finishurl;

}
]
</batch>

without the subject id query parameter. This takes precedence over / replaces what you have in the web experiment settings, so no ID is sent over to Qualtrics.

Is there a reason for this or is it a mistake?

Moreover, in the 2nd <batch> condition, the /onscriptend logic

<batch condition02>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "welcome.iqx"
/ file = "smp_richpoor.iqx"
/ file = "amp_pleasantunpleasant.iqx"
/ onscriptend = [if(batch.condition02.currentscript == "explicit.iqx")
{
parameters.finishurl = values.finishurl;
defaults.finishpage = parameters.finishurl;
}
]
</batch>

references a script that is not run by the <batch> at all. Here, too, I'm wondering whether that's a mistake and should read

<batch condition02>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "welcome.iqx"
/ file = "smp_richpoor.iqx"
/ file = "amp_pleasantunpleasant.iqx"
/ onscriptend = [if(batch.condition02.currentscript == "amp_pleasantunpleasant.iqx")
{
parameters.finishurl = values.finishurl;
defaults.finishpage = parameters.finishurl;
}
]
</batch>

or whether "explicit.iqx" has been omitted from the batch by mistake.

Edited 4 Years Ago by Dave
Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 84K
Dave - Thursday, November 1, 2018
bisocpsy - Thursday, November 1, 2018
Dave - Thursday, November 1, 2018
jbi - Thursday, November 1, 2018
Hi,

I am again having an issue passing my inquisit ID number to qualtrics. In the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1). I believe I have set up everything correctly, but just for your knowledge in the qualtrics file there is embedded data called "subjectid". The inquisit finish url is as follows: https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp?subjectid=<%script.subjectid%>
In addition, I have attached my inquisit scripts to this email.

Thanks for your help!

To say whether things are set up correctly or determine where the issue is, I would need the link to your Inquisit Web experiment's start page, the individual scripts are not sufficient. Could you please provide that link. Also, it's unclear from your description whether your participants start with Inquisit or with another Qualtrics survey, i.e. is it

(1) Qualtrics -> Inquisit -> Qualtrics

or just

(2) Inquisit -> Qualtrics

?

If (1), then  "in the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1")" is the result you should desire, the random letters and numbers would be the Qualtrics ID from the 1st (pre-Inquisit) Qualtrics survey, and you would want subject IDs to remain intact across all three parts.

Hi Dave,

So sorry about that! Here is the inquisit launch page address: https://mili2nd.co/wtkb

And, participants start with inquisit and then go to qualtrics (Inquisit -> Qualtrics).

Thanks!

Thank you for the link -- in your <batch> script, you override the URL you've specified in the settings. In the settings you have



with the subject id configured to be forwarded via query parameter.

But then, in your <batch> you replace that with merely

<values>
/ finishurl = "https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp"
</values>

<parameters>
/ finishurl = "https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp"
</parameters>

<batch condition01>
/ subjects = (1 of 2)
/ file = "Welcome.iqx"
/ file = "AMP_PleasantUnpleasant.iqx"
/ file = "SMP_Richpoor.iqx"
/ onscriptend = [if(batch.condition01.currentscript == "smp_richpoor.iqx")
{
parameters.finishurl = values.finishurl;
defaults.finishpage = parameters.finishurl;

}
]
</batch>

without the subject id query parameter. This takes precedence over / replaces what you have in the web experiment settings, so no ID is sent over to Qualtrics.

Is there a reason for this or is it a mistake?

Moreover, in the 2nd <batch> condition, the /onscriptend logic

<batch condition02>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "welcome.iqx"
/ file = "smp_richpoor.iqx"
/ file = "amp_pleasantunpleasant.iqx"
/ onscriptend = [if(batch.condition02.currentscript == "explicit.iqx")
{
parameters.finishurl = values.finishurl;
defaults.finishpage = parameters.finishurl;
}
]
</batch>

references a script that is not run by the <batch> at all. Here, too, I'm wondering whether that's a mistake and should read

<batch condition02>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "welcome.iqx"
/ file = "smp_richpoor.iqx"
/ file = "amp_pleasantunpleasant.iqx"
/ onscriptend = [if(batch.condition02.currentscript == "amp_pleasantunpleasant.iqx")
{
parameters.finishurl = values.finishurl;
defaults.finishpage = parameters.finishurl;
}
]
</batch>

or whether "explicit.iqx" has been omitted from the batch by mistake.

I've put up a copy of your experiment for testing purposes here, with the above issues fixed per my best guesses:

https://mili2nd.co/4tkb

Could you let me know if this redirects as intended for you? I'm attaching the two modified files below for reference. Note that part of the logic that actually sets the finish URL resides in welcome.iqx.

Attachments
1. experiment.iqx (409 views, 748 bytes)
welcome.iqx (412 views, 547 bytes)
jbi
jbi
Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)Partner Member (522 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 7, Visits: 20
Dave - Thursday, November 1, 2018
Dave - Thursday, November 1, 2018
bisocpsy - Thursday, November 1, 2018
Dave - Thursday, November 1, 2018
jbi - Thursday, November 1, 2018
Hi,

I am again having an issue passing my inquisit ID number to qualtrics. In the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1). I believe I have set up everything correctly, but just for your knowledge in the qualtrics file there is embedded data called "subjectid". The inquisit finish url is as follows: https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp?subjectid=<%script.subjectid%>
In addition, I have attached my inquisit scripts to this email.

Thanks for your help!

To say whether things are set up correctly or determine where the issue is, I would need the link to your Inquisit Web experiment's start page, the individual scripts are not sufficient. Could you please provide that link. Also, it's unclear from your description whether your participants start with Inquisit or with another Qualtrics survey, i.e. is it

(1) Qualtrics -> Inquisit -> Qualtrics

or just

(2) Inquisit -> Qualtrics

?

If (1), then  "in the qualtrics data file, the subjectid column is being filled with a series of random letters and numbers (e.g., R_TjGmNZYzXVnohq1")" is the result you should desire, the random letters and numbers would be the Qualtrics ID from the 1st (pre-Inquisit) Qualtrics survey, and you would want subject IDs to remain intact across all three parts.

Hi Dave,

So sorry about that! Here is the inquisit launch page address: https://mili2nd.co/wtkb

And, participants start with inquisit and then go to qualtrics (Inquisit -> Qualtrics).

Thanks!

Thank you for the link -- in your <batch> script, you override the URL you've specified in the settings. In the settings you have



with the subject id configured to be forwarded via query parameter.

But then, in your <batch> you replace that with merely

<values>
/ finishurl = "https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp"
</values>

<parameters>
/ finishurl = "https://uky.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_eSdT2HVQ578jLQp"
</parameters>

<batch condition01>
/ subjects = (1 of 2)
/ file = "Welcome.iqx"
/ file = "AMP_PleasantUnpleasant.iqx"
/ file = "SMP_Richpoor.iqx"
/ onscriptend = [if(batch.condition01.currentscript == "smp_richpoor.iqx")
{
parameters.finishurl = values.finishurl;
defaults.finishpage = parameters.finishurl;

}
]
</batch>

without the subject id query parameter. This takes precedence over / replaces what you have in the web experiment settings, so no ID is sent over to Qualtrics.

Is there a reason for this or is it a mistake?

Moreover, in the 2nd <batch> condition, the /onscriptend logic

<batch condition02>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "welcome.iqx"
/ file = "smp_richpoor.iqx"
/ file = "amp_pleasantunpleasant.iqx"
/ onscriptend = [if(batch.condition02.currentscript == "explicit.iqx")
{
parameters.finishurl = values.finishurl;
defaults.finishpage = parameters.finishurl;
}
]
</batch>

references a script that is not run by the <batch> at all. Here, too, I'm wondering whether that's a mistake and should read

<batch condition02>
/ subjects = (2 of 2)
/ file = "welcome.iqx"
/ file = "smp_richpoor.iqx"
/ file = "amp_pleasantunpleasant.iqx"
/ onscriptend = [if(batch.condition02.currentscript == "amp_pleasantunpleasant.iqx")
{
parameters.finishurl = values.finishurl;
defaults.finishpage = parameters.finishurl;
}
]
</batch>

or whether "explicit.iqx" has been omitted from the batch by mistake.

I've put up a copy of your experiment for testing purposes here, with the above issues fixed per my best guesses:

https://mili2nd.co/4tkb

Could you let me know if this redirects as intended for you? I'm attaching the two modified files below for reference. Note that part of the logic that actually sets the finish URL resides in welcome.iqx.

Hi Dave,

I just ran through the test (ose test: https://mili2nd.co/4tkb) and the fix did not work. It seems that qualtrics is still recording a random set of letters and numbers as the subjectid value ("R_2fKeIn4FhrzcpkO"). Just in case there is something wrong with my qualtrics embedded data, I've pasted an image of the survey flow here. 

Thanks for your continued help on this!!!


Attachments
qualtrics survey flow.JPG (396 views, 67.00 KB)
Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 84K
jbi - Friday, November 2, 2018

Hi Dave,

I just ran through the test (ose test: https://mili2nd.co/4tkb) and the fix did not work. It seems that qualtrics is still recording a random set of letters and numbers as the subjectid value ("R_2fKeIn4FhrzcpkO"). Just in case there is something wrong with my qualtrics embedded data, I've pasted an image of the survey flow here. 

Thanks for your continued help on this!!!


The survey flow looks okay, but I think you may be looking at the wrong field in your Qualtrics data. The respondent ID field will always have the qualtrics code, there should be an *additional* field called subjectid that contains the numerical value forwarded by Inquisit. If the forwarding didn't work, that field would be empty, it would not contain Qualtrics' respondent ID.

The important thing, from the Inquisit end, is this: When you go through the study per the link I posted, is the subjectid parameter present and filled with a numerical value in your browser's address bar when the redirection to the Qualtrics survey occurs. It is for me. If it is for you too, then everything works on the Inquisit end, the rest is a matter of Qualtrics.

Here's what I mean, the result of a test run via the above link conducted just now:



Edited 4 Years Ago by Dave
bisocpsy
bisocpsy
Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)Partner Member (986 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 14, Visits: 30
Dave - Friday, November 2, 2018
jbi - Friday, November 2, 2018

Hi Dave,

I just ran through the test (ose test: https://mili2nd.co/4tkb) and the fix did not work. It seems that qualtrics is still recording a random set of letters and numbers as the subjectid value ("R_2fKeIn4FhrzcpkO"). Just in case there is something wrong with my qualtrics embedded data, I've pasted an image of the survey flow here. 

Thanks for your continued help on this!!!


The survey flow looks okay, but I think you may be looking at the wrong field in your Qualtrics data. The respondent ID field will always have the qualtrics code, there should be an *additional* field called subjectid that contains the numerical value forwarded by Inquisit. If the forwarding didn't work, that field would be empty, it would not contain Qualtrics' respondent ID.

The important thing, from the Inquisit end, is this: When you go through the study per the link I posted, is the subjectid parameter present and filled with a numerical value in your browser's address bar when the redirection to the Qualtrics survey occurs. It is for me. If it is for you too, then everything works on the Inquisit end, the rest is a matter of Qualtrics.

Here's what I mean, the result of a test run via the above link conducted just now:


Dave - Friday, November 2, 2018
jbi - Friday, November 2, 2018

Hi Dave,

I just ran through the test (ose test: https://mili2nd.co/4tkb) and the fix did not work. It seems that qualtrics is still recording a random set of letters and numbers as the subjectid value ("R_2fKeIn4FhrzcpkO"). Just in case there is something wrong with my qualtrics embedded data, I've pasted an image of the survey flow here. 

Thanks for your continued help on this!!!


The survey flow looks okay, but I think you may be looking at the wrong field in your Qualtrics data. The respondent ID field will always have the qualtrics code, there should be an *additional* field called subjectid that contains the numerical value forwarded by Inquisit. If the forwarding didn't work, that field would be empty, it would not contain Qualtrics' respondent ID.

The important thing, from the Inquisit end, is this: When you go through the study per the link I posted, is the subjectid parameter present and filled with a numerical value in your browser's address bar when the redirection to the Qualtrics survey occurs. It is for me. If it is for you too, then everything works on the Inquisit end, the rest is a matter of Qualtrics.

Here's what I mean, the result of a test run via the above link conducted just now:



Hi Dave,

It's working! It was actually an issue on my end, I did not publish the qualtrics survey with the fix, so qualtrics was "blocking" the ids from getting passed through. Thank you so much for your help on this!!! 
Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 84K
bisocpsy - Friday, November 2, 2018
Dave - Friday, November 2, 2018
jbi - Friday, November 2, 2018

Hi Dave,

I just ran through the test (ose test: https://mili2nd.co/4tkb) and the fix did not work. It seems that qualtrics is still recording a random set of letters and numbers as the subjectid value ("R_2fKeIn4FhrzcpkO"). Just in case there is something wrong with my qualtrics embedded data, I've pasted an image of the survey flow here. 

Thanks for your continued help on this!!!


The survey flow looks okay, but I think you may be looking at the wrong field in your Qualtrics data. The respondent ID field will always have the qualtrics code, there should be an *additional* field called subjectid that contains the numerical value forwarded by Inquisit. If the forwarding didn't work, that field would be empty, it would not contain Qualtrics' respondent ID.

The important thing, from the Inquisit end, is this: When you go through the study per the link I posted, is the subjectid parameter present and filled with a numerical value in your browser's address bar when the redirection to the Qualtrics survey occurs. It is for me. If it is for you too, then everything works on the Inquisit end, the rest is a matter of Qualtrics.

Here's what I mean, the result of a test run via the above link conducted just now:


Dave - Friday, November 2, 2018
jbi - Friday, November 2, 2018

Hi Dave,

I just ran through the test (ose test: https://mili2nd.co/4tkb) and the fix did not work. It seems that qualtrics is still recording a random set of letters and numbers as the subjectid value ("R_2fKeIn4FhrzcpkO"). Just in case there is something wrong with my qualtrics embedded data, I've pasted an image of the survey flow here. 

Thanks for your continued help on this!!!


The survey flow looks okay, but I think you may be looking at the wrong field in your Qualtrics data. The respondent ID field will always have the qualtrics code, there should be an *additional* field called subjectid that contains the numerical value forwarded by Inquisit. If the forwarding didn't work, that field would be empty, it would not contain Qualtrics' respondent ID.

The important thing, from the Inquisit end, is this: When you go through the study per the link I posted, is the subjectid parameter present and filled with a numerical value in your browser's address bar when the redirection to the Qualtrics survey occurs. It is for me. If it is for you too, then everything works on the Inquisit end, the rest is a matter of Qualtrics.

Here's what I mean, the result of a test run via the above link conducted just now:



Hi Dave,

It's working! It was actually an issue on my end, I did not publish the qualtrics survey with the fix, so qualtrics was "blocking" the ids from getting passed through. Thank you so much for your help on this!!! 

Awesome, thanks for letting me know!

chenxyu
chenxyu
New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)New Member (32 reputation)
Group: Forum Members
Posts: 13, Visits: 119
Hello Dave,
I have a similar question. I'm trying to pass Qualtrics ID to Inquisit following this source: https://www.millisecond.com/support/docs/current/html/howto/interopsurveys.htm

However, it did not seem to work. It looks like Inquisit still generated its own ID, which did not match the Qualtrics ID. Could you help me find out which step I did wrong? 

Attached below are my Inquisit 5 Web setup and my Qualtrics setup

Thanks in advance!
 



GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search