Batch scripts between-subject and repeated measures design


Author
Message
inquisituser22
inquisituser22
Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 94, Visits: 336
Dave - 3/7/2022
Dave - 3/7/2022
inquisituser22 - 3/7/2022
sorry I forgot to attach the photos, they are here

You're executing outdated files on that device, none of these are part of the current setup anymore.



(1) Make sure that you haven't accidentally put the experiment into offline mode on the device, i.e. ensure that the offline box on the "Tests" tab is not checked.
(2) If the study is in online mode already, clear the cache. Tap the edit button in the upper left corner on the "Tests" tab. Highlight the experiment's entry in the list. Tap "Delete" and confirm. After that, launch again.

Adding a few other issues as I work my way through the scripts. In "midpoint assessment 2-28-22 final.iqx" you have a mistake.



In the /items attribute above, the opening parenthesis is missing.

In "posttraining assessment 2-28-22 final.iqx"



the above element is missing its </openended> close tag.

Thank you very much for both thes posts and going through our scripts! I am surprised the scripts ran if they had these errors but could have been significant enough to cause problems.
Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 83K
inquisituser22 - 3/8/2022
Dave - 3/7/2022
Dave - 3/7/2022
inquisituser22 - 3/7/2022
sorry I forgot to attach the photos, they are here

You're executing outdated files on that device, none of these are part of the current setup anymore.



(1) Make sure that you haven't accidentally put the experiment into offline mode on the device, i.e. ensure that the offline box on the "Tests" tab is not checked.
(2) If the study is in online mode already, clear the cache. Tap the edit button in the upper left corner on the "Tests" tab. Highlight the experiment's entry in the list. Tap "Delete" and confirm. After that, launch again.

Adding a few other issues as I work my way through the scripts. In "midpoint assessment 2-28-22 final.iqx" you have a mistake.



In the /items attribute above, the opening parenthesis is missing.

In "posttraining assessment 2-28-22 final.iqx"



the above element is missing its </openended> close tag.

Thank you very much for both thes posts and going through our scripts! I am surprised the scripts ran if they had these errors but could have been significant enough to cause problems.

Are you able to run through the study okay on your iOS device now? All seemed to be working okay for me, across multiple platforms, except for the errors in the two scripts detailed in the previous post.

inquisituser22
inquisituser22
Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 94, Visits: 336
Dave - 3/8/2022
inquisituser22 - 3/8/2022
Dave - 3/7/2022
Dave - 3/7/2022
inquisituser22 - 3/7/2022
sorry I forgot to attach the photos, they are here

You're executing outdated files on that device, none of these are part of the current setup anymore.



(1) Make sure that you haven't accidentally put the experiment into offline mode on the device, i.e. ensure that the offline box on the "Tests" tab is not checked.
(2) If the study is in online mode already, clear the cache. Tap the edit button in the upper left corner on the "Tests" tab. Highlight the experiment's entry in the list. Tap "Delete" and confirm. After that, launch again.

Adding a few other issues as I work my way through the scripts. In "midpoint assessment 2-28-22 final.iqx" you have a mistake.



In the /items attribute above, the opening parenthesis is missing.

In "posttraining assessment 2-28-22 final.iqx"



the above element is missing its </openended> close tag.

Thank you very much for both thes posts and going through our scripts! I am surprised the scripts ran if they had these errors but could have been significant enough to cause problems.

Are you able to run through the study okay on your iOS device now? All seemed to be working okay for me, across multiple platforms, except for the errors in the two scripts detailed in the previous post.

We were just trying again and ran into this problem unfortunately at session 3. Thanks for your continued help!
Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 83K
inquisituser22 - 3/9/2022
Dave - 3/8/2022
inquisituser22 - 3/8/2022
Dave - 3/7/2022
Dave - 3/7/2022
inquisituser22 - 3/7/2022
sorry I forgot to attach the photos, they are here

You're executing outdated files on that device, none of these are part of the current setup anymore.



(1) Make sure that you haven't accidentally put the experiment into offline mode on the device, i.e. ensure that the offline box on the "Tests" tab is not checked.
(2) If the study is in online mode already, clear the cache. Tap the edit button in the upper left corner on the "Tests" tab. Highlight the experiment's entry in the list. Tap "Delete" and confirm. After that, launch again.

Adding a few other issues as I work my way through the scripts. In "midpoint assessment 2-28-22 final.iqx" you have a mistake.



In the /items attribute above, the opening parenthesis is missing.

In "posttraining assessment 2-28-22 final.iqx"



the above element is missing its </openended> close tag.

Thank you very much for both thes posts and going through our scripts! I am surprised the scripts ran if they had these errors but could have been significant enough to cause problems.

Are you able to run through the study okay on your iOS device now? All seemed to be working okay for me, across multiple platforms, except for the errors in the two scripts detailed in the previous post.

We were just trying again and ran into this problem unfortunately at session 3. Thanks for your continued help!



No such file has been uploaded to the server -- a file called "cbm training session 3 March8.iqx" does not exist there. That's the cause of the error, the study cannot run something it does not have. The file uploaded to the server is called "cbm training session 3 march4.iqx "



inquisituser22
inquisituser22
Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 94, Visits: 336
Thank you Dave! We had the same test subject continue on after I updated this as we thought that would be a good test of how it works if something goes wrong once a participant has already started. He successfully got past this session this time thanks to you figuring out our error, thank you, and then the following session (session 5 batch), but then somehow ended up back at this training session 3 (session 4 batch) after that. Any idea why this would have occurred? He wasn't sent an error message so I assumed it was a typo again in one of my scripts but I can't find any.
Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 83K
inquisituser22 - 3/10/2022
Thank you Dave! We had the same test subject continue on after I updated this as we thought that would be a good test of how it works if something goes wrong once a participant has already started. He successfully got past this session this time thanks to you figuring out our error, thank you, and then the following session (session 5 batch), but then somehow ended up back at this training session 3 (session 4 batch) after that. Any idea why this would have occurred? He wasn't sent an error message so I assumed it was a typo again in one of my scripts but I can't find any.

How am I supposed to answer that without the participant's ID?
Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 83K
Dave - 3/10/2022
inquisituser22 - 3/10/2022
Thank you Dave! We had the same test subject continue on after I updated this as we thought that would be a good test of how it works if something goes wrong once a participant has already started. He successfully got past this session this time thanks to you figuring out our error, thank you, and then the following session (session 5 batch), but then somehow ended up back at this training session 3 (session 4 batch) after that. Any idea why this would have occurred? He wasn't sent an error message so I assumed it was a typo again in one of my scripts but I can't find any.

How am I supposed to answer that without the participant's ID?

I'm going to guess the ID was "5". Look at your experiment's logs at https://myaccount.millisecond.com/logs/participants?logid=216989 please. Participant "5" (in group 2) so far completed sessions 1, 2, 3, 4, 5, and 6 (midpoint assessment 3-8-22 final.iqx).



And that is where it ends for participant "5" -- there are no further runs under that ID.

After that, there are two runs under a different ID, namely "1", which of course has an entirely different session status. ID "1" picks back up at session number 4, which is the "cbm training session 3 March4.iqx" script:



When your participant with ID "5" returns, they'll continue with session number 7, which will be "cbm training session 5 March4.iqx" script.

inquisituser22
inquisituser22
Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)Esteemed Member (1.9K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 94, Visits: 336
Dave - 3/11/2022
Dave - 3/10/2022
inquisituser22 - 3/10/2022
Thank you Dave! We had the same test subject continue on after I updated this as we thought that would be a good test of how it works if something goes wrong once a participant has already started. He successfully got past this session this time thanks to you figuring out our error, thank you, and then the following session (session 5 batch), but then somehow ended up back at this training session 3 (session 4 batch) after that. Any idea why this would have occurred? He wasn't sent an error message so I assumed it was a typo again in one of my scripts but I can't find any.

How am I supposed to answer that without the participant's ID?

I'm going to guess the ID was "5". Look at your experiment's logs at https://myaccount.millisecond.com/logs/participants?logid=216989 please. Participant "5" (in group 2) so far completed sessions 1, 2, 3, 4, 5, and 6 (midpoint assessment 3-8-22 final.iqx).



And that is where it ends for participant "5" -- there are no further runs under that ID.

After that, there are two runs under a different ID, namely "1", which of course has an entirely different session status. ID "1" picks back up at session number 4, which is the "cbm training session 3 March4.iqx" script: