Downloaded tests disappearing (Android)


Author
Message
AKrishna
AKrishna
Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 102, Visits: 337
Dear all,

I'm coordinating a couple of studies that use tablets in classroom surveys (25-30 kids at once). These surveys are conducted in schools where the WiFi isn't always 100% reliable, so we download the scripts to the tablets in advance. However, recently some of the researchers "on the ground" for these surveys have told me that downloaded scripts appear to be disappearing from the tablets at random, sometimes overnight.

Specifically:
- before the survey, each tablet is connected to the internet and the link to the Inquisit Web app is opened (internal names WLLP_Prodi_TL and WLLP_Prodi_NoTL)
- the survey is cancelled straight away (using the z-swipe method)
- the InquisitWebPlayer app is opened and a checkmark is placed next to the appropriate script under "Tests"
- often, the checkmark is initially displayed as a square (presumably indicating running downloads)
- once the checkmark is displaying properly, the tablets are disconnected from the internet (flight mode)
- (optionally) the script is started once more to test functionality; generally, this involves quitting after a few trials

I will note for completeness that the "checkmark-as-square" phase sometimes ends with the box simply turning empty again; however, checking it again generally reinitiates the download and the process completes successfully.

After these steps, the script appears to be working fine. However, in some (but not all) cases, the checkmarks disappear after a while (e.g., overnight). Is there any known possible cause for this and, more importantly, something we can do to stop it? Unfortunately, I'm not myself present at the testing site, so getting more detailed testing feedback may take a little time if more information is required.

Thanks for any assistance!

Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 100K
AKrishna - 6/5/2024
Dear all,

I'm coordinating a couple of studies that use tablets in classroom surveys (25-30 kids at once). These surveys are conducted in schools where the WiFi isn't always 100% reliable, so we download the scripts to the tablets in advance. However, recently some of the researchers "on the ground" for these surveys have told me that downloaded scripts appear to be disappearing from the tablets at random, sometimes overnight.

Specifically:
- before the survey, each tablet is connected to the internet and the link to the Inquisit Web app is opened (internal names WLLP_Prodi_TL and WLLP_Prodi_NoTL)
- the survey is cancelled straight away (using the z-swipe method)
- the InquisitWebPlayer app is opened and a checkmark is placed next to the appropriate script under "Tests"
- often, the checkmark is initially displayed as a square (presumably indicating running downloads)
- once the checkmark is displaying properly, the tablets are disconnected from the internet (flight mode)
- (optionally) the script is started once more to test functionality; generally, this involves quitting after a few trials

I will note for completeness that the "checkmark-as-square" phase sometimes ends with the box simply turning empty again; however, checking it again generally reinitiates the download and the process completes successfully.

After these steps, the script appears to be working fine. However, in some (but not all) cases, the checkmarks disappear after a while (e.g., overnight). Is there any known possible cause for this and, more importantly, something we can do to stop it? Unfortunately, I'm not myself present at the testing site, so getting more detailed testing feedback may take a little time if more information is required.

Thanks for any assistance!

Have you checked the logs on the affected devices?

AKrishna
AKrishna
Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 102, Visits: 337
Dave - 6/5/2024
AKrishna - 6/5/2024
Dear all,

I'm coordinating a couple of studies that use tablets in classroom surveys (25-30 kids at once). These surveys are conducted in schools where the WiFi isn't always 100% reliable, so we download the scripts to the tablets in advance. However, recently some of the researchers "on the ground" for these surveys have told me that downloaded scripts appear to be disappearing from the tablets at random, sometimes overnight.

Specifically:
- before the survey, each tablet is connected to the internet and the link to the Inquisit Web app is opened (internal names WLLP_Prodi_TL and WLLP_Prodi_NoTL)
- the survey is cancelled straight away (using the z-swipe method)
- the InquisitWebPlayer app is opened and a checkmark is placed next to the appropriate script under "Tests"
- often, the checkmark is initially displayed as a square (presumably indicating running downloads)
- once the checkmark is displaying properly, the tablets are disconnected from the internet (flight mode)
- (optionally) the script is started once more to test functionality; generally, this involves quitting after a few trials

I will note for completeness that the "checkmark-as-square" phase sometimes ends with the box simply turning empty again; however, checking it again generally reinitiates the download and the process completes successfully.

After these steps, the script appears to be working fine. However, in some (but not all) cases, the checkmarks disappear after a while (e.g., overnight). Is there any known possible cause for this and, more importantly, something we can do to stop it? Unfortunately, I'm not myself present at the testing site, so getting more detailed testing feedback may take a little time if more information is required.

Thanks for any assistance!

Have you checked the logs on the affected devices?

Here is a sample log (please let me know if important parts are missing, my colleague sent me only a portion):

2024-06-04T10:46:28.298  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cache Start Download  DownloadURL=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/downloadscript?experimentid=71913&accountid=4351&iqversion=6.6.1×tamp=2024-06-04T08:46:28Z&key=xQyJ/Vc9e2jp0qAe6B4KH4DN/Mlc2E4aJUyDT2hkP26YBhV51e/vbo72mMwgc7DPDV6B5hyZxeTZgOwOGiHQipMXVEaMaVEiW85Q7tXOgOuroCiCTQoMpRz5pv10cB1k  ZipFilePath=/data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/tmp/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff.zip  OutputPath=/data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/scripts/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff

2024-06-04T10:46:29.050  InquisitPlayer  6.6.1  6581  Network request redirected url=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/downloadscript?experimentid=71913&accountid=4351&iqversion=6.6.1×tamp=2024-06-04T08:46:28Z&key=xQyJ/Vc9e2jp0qAe6B4KH4DN/Mlc2E4aJUyDT2hkP26YBhV51e/vbo72mMwgc7DPDV6B5hyZxeTZgOwOGiHQipMXVEaMaVEiW85Q7tXOgOuroCiCTQoMpRz5pv10cB1k to new url=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqzip

2024-06-04T10:50:34.293  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cache Completed  /data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/scripts/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff/wllp_prodi_batch_tl.iqx

2024-06-04T11:21:58.230  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Network Reachable Changed  Reachable=0

2024-06-05T09:14:28.277  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cleared cached test files.

Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 100K
AKrishna - 6/6/2024
Dave - 6/5/2024
AKrishna - 6/5/2024
Dear all,

I'm coordinating a couple of studies that use tablets in classroom surveys (25-30 kids at once). These surveys are conducted in schools where the WiFi isn't always 100% reliable, so we download the scripts to the tablets in advance. However, recently some of the researchers "on the ground" for these surveys have told me that downloaded scripts appear to be disappearing from the tablets at random, sometimes overnight.

Specifically:
- before the survey, each tablet is connected to the internet and the link to the Inquisit Web app is opened (internal names WLLP_Prodi_TL and WLLP_Prodi_NoTL)
- the survey is cancelled straight away (using the z-swipe method)
- the InquisitWebPlayer app is opened and a checkmark is placed next to the appropriate script under "Tests"
- often, the checkmark is initially displayed as a square (presumably indicating running downloads)
- once the checkmark is displaying properly, the tablets are disconnected from the internet (flight mode)
- (optionally) the script is started once more to test functionality; generally, this involves quitting after a few trials

I will note for completeness that the "checkmark-as-square" phase sometimes ends with the box simply turning empty again; however, checking it again generally reinitiates the download and the process completes successfully.

After these steps, the script appears to be working fine. However, in some (but not all) cases, the checkmarks disappear after a while (e.g., overnight). Is there any known possible cause for this and, more importantly, something we can do to stop it? Unfortunately, I'm not myself present at the testing site, so getting more detailed testing feedback may take a little time if more information is required.

Thanks for any assistance!

Have you checked the logs on the affected devices?

Here is a sample log (please let me know if important parts are missing, my colleague sent me only a portion):

2024-06-04T10:46:28.298  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cache Start Download  DownloadURL=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/downloadscript?experimentid=71913&accountid=4351&iqversion=6.6.1×tamp=2024-06-04T08:46:28Z&key=xQyJ/Vc9e2jp0qAe6B4KH4DN/Mlc2E4aJUyDT2hkP26YBhV51e/vbo72mMwgc7DPDV6B5hyZxeTZgOwOGiHQipMXVEaMaVEiW85Q7tXOgOuroCiCTQoMpRz5pv10cB1k  ZipFilePath=/data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/tmp/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff.zip  OutputPath=/data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/scripts/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff

2024-06-04T10:46:29.050  InquisitPlayer  6.6.1  6581  Network request redirected url=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/downloadscript?experimentid=71913&accountid=4351&iqversion=6.6.1×tamp=2024-06-04T08:46:28Z&key=xQyJ/Vc9e2jp0qAe6B4KH4DN/Mlc2E4aJUyDT2hkP26YBhV51e/vbo72mMwgc7DPDV6B5hyZxeTZgOwOGiHQipMXVEaMaVEiW85Q7tXOgOuroCiCTQoMpRz5pv10cB1k to new url=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqzip

2024-06-04T10:50:34.293  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cache Completed  /data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/scripts/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff/wllp_prodi_batch_tl.iqx

2024-06-04T11:21:58.230  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Network Reachable Changed  Reachable=0

2024-06-05T09:14:28.277  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cleared cached test files.

Yeah, lots of relevant parts missing. There's no indication in the excerpt that the test was ever run offline on the device (the final optional step in the process you described in your original post).

Also there's an indication that offline mode was reverted on June 5 by user action (Test Manager Cleared cached test files).

Dave
Dave
Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)Supreme Being (1M reputation)
Group: Administrators
Posts: 12K, Visits: 100K
Dave - 6/6/2024
AKrishna - 6/6/2024
Dave - 6/5/2024
AKrishna - 6/5/2024
Dear all,

I'm coordinating a couple of studies that use tablets in classroom surveys (25-30 kids at once). These surveys are conducted in schools where the WiFi isn't always 100% reliable, so we download the scripts to the tablets in advance. However, recently some of the researchers "on the ground" for these surveys have told me that downloaded scripts appear to be disappearing from the tablets at random, sometimes overnight.

Specifically:
- before the survey, each tablet is connected to the internet and the link to the Inquisit Web app is opened (internal names WLLP_Prodi_TL and WLLP_Prodi_NoTL)
- the survey is cancelled straight away (using the z-swipe method)
- the InquisitWebPlayer app is opened and a checkmark is placed next to the appropriate script under "Tests"
- often, the checkmark is initially displayed as a square (presumably indicating running downloads)
- once the checkmark is displaying properly, the tablets are disconnected from the internet (flight mode)
- (optionally) the script is started once more to test functionality; generally, this involves quitting after a few trials

I will note for completeness that the "checkmark-as-square" phase sometimes ends with the box simply turning empty again; however, checking it again generally reinitiates the download and the process completes successfully.

After these steps, the script appears to be working fine. However, in some (but not all) cases, the checkmarks disappear after a while (e.g., overnight). Is there any known possible cause for this and, more importantly, something we can do to stop it? Unfortunately, I'm not myself present at the testing site, so getting more detailed testing feedback may take a little time if more information is required.

Thanks for any assistance!

Have you checked the logs on the affected devices?

Here is a sample log (please let me know if important parts are missing, my colleague sent me only a portion):

2024-06-04T10:46:28.298  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cache Start Download  DownloadURL=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/downloadscript?experimentid=71913&accountid=4351&iqversion=6.6.1×tamp=2024-06-04T08:46:28Z&key=xQyJ/Vc9e2jp0qAe6B4KH4DN/Mlc2E4aJUyDT2hkP26YBhV51e/vbo72mMwgc7DPDV6B5hyZxeTZgOwOGiHQipMXVEaMaVEiW85Q7tXOgOuroCiCTQoMpRz5pv10cB1k  ZipFilePath=/data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/tmp/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff.zip  OutputPath=/data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/scripts/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff

2024-06-04T10:46:29.050  InquisitPlayer  6.6.1  6581  Network request redirected url=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/downloadscript?experimentid=71913&accountid=4351&iqversion=6.6.1×tamp=2024-06-04T08:46:28Z&key=xQyJ/Vc9e2jp0qAe6B4KH4DN/Mlc2E4aJUyDT2hkP26YBhV51e/vbo72mMwgc7DPDV6B5hyZxeTZgOwOGiHQipMXVEaMaVEiW85Q7tXOgOuroCiCTQoMpRz5pv10cB1k to new url=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqzip

2024-06-04T10:50:34.293  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cache Completed  /data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/scripts/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff/wllp_prodi_batch_tl.iqx

2024-06-04T11:21:58.230  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Network Reachable Changed  Reachable=0

2024-06-05T09:14:28.277  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cleared cached test files.

Yeah, lots of relevant parts missing. There's no indication in the excerpt that the test was ever run offline on the device (the final optional step in the process you described in your original post).

Also there's an indication that offline mode was reverted on June 5 by user action (Test Manager Cleared cached test files).

I can't see  any scenario where this would happen automatically, so I would suspect user error, i.e. having inadvertently hit the checkbox (and thereby removing the checkmark and reverting the test to online mode) when navigating the Tests tab / trying to select the test's entry.

AKrishna
AKrishna
Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 102, Visits: 337
Dave - 6/6/2024
Dave - 6/6/2024
AKrishna - 6/6/2024
Dave - 6/5/2024
AKrishna - 6/5/2024
Dear all,

I'm coordinating a couple of studies that use tablets in classroom surveys (25-30 kids at once). These surveys are conducted in schools where the WiFi isn't always 100% reliable, so we download the scripts to the tablets in advance. However, recently some of the researchers "on the ground" for these surveys have told me that downloaded scripts appear to be disappearing from the tablets at random, sometimes overnight.

Specifically:
- before the survey, each tablet is connected to the internet and the link to the Inquisit Web app is opened (internal names WLLP_Prodi_TL and WLLP_Prodi_NoTL)
- the survey is cancelled straight away (using the z-swipe method)
- the InquisitWebPlayer app is opened and a checkmark is placed next to the appropriate script under "Tests"
- often, the checkmark is initially displayed as a square (presumably indicating running downloads)
- once the checkmark is displaying properly, the tablets are disconnected from the internet (flight mode)
- (optionally) the script is started once more to test functionality; generally, this involves quitting after a few trials

I will note for completeness that the "checkmark-as-square" phase sometimes ends with the box simply turning empty again; however, checking it again generally reinitiates the download and the process completes successfully.

After these steps, the script appears to be working fine. However, in some (but not all) cases, the checkmarks disappear after a while (e.g., overnight). Is there any known possible cause for this and, more importantly, something we can do to stop it? Unfortunately, I'm not myself present at the testing site, so getting more detailed testing feedback may take a little time if more information is required.

Thanks for any assistance!

Have you checked the logs on the affected devices?

Here is a sample log (please let me know if important parts are missing, my colleague sent me only a portion):

2024-06-04T10:46:28.298  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cache Start Download  DownloadURL=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/downloadscript?experimentid=71913&accountid=4351&iqversion=6.6.1×tamp=2024-06-04T08:46:28Z&key=xQyJ/Vc9e2jp0qAe6B4KH4DN/Mlc2E4aJUyDT2hkP26YBhV51e/vbo72mMwgc7DPDV6B5hyZxeTZgOwOGiHQipMXVEaMaVEiW85Q7tXOgOuroCiCTQoMpRz5pv10cB1k  ZipFilePath=/data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/tmp/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff.zip  OutputPath=/data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/scripts/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff

2024-06-04T10:46:29.050  InquisitPlayer  6.6.1  6581  Network request redirected url=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/downloadscript?experimentid=71913&accountid=4351&iqversion=6.6.1×tamp=2024-06-04T08:46:28Z&key=xQyJ/Vc9e2jp0qAe6B4KH4DN/Mlc2E4aJUyDT2hkP26YBhV51e/vbo72mMwgc7DPDV6B5hyZxeTZgOwOGiHQipMXVEaMaVEiW85Q7tXOgOuroCiCTQoMpRz5pv10cB1k to new url=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqzip

2024-06-04T10:50:34.293  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cache Completed  /data/user/0/com.millisecond.InquisitPlayer/cache/scripts/71913_5edff38fef926e27c602d1f3ecead5ff/wllp_prodi_batch_tl.iqx

2024-06-04T11:21:58.230  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Network Reachable Changed  Reachable=0

2024-06-05T09:14:28.277  InquisitPlayer  6.6.1  6581  InquisitPlayer  Script='WLLP_Prodi_TL'  Account=4351  ScriptPath=https://scripts.millisecond.eu/elkehoffmann/wllp_prodi_tl/wllp_prodi_batch_tl.iqx  HomeServer=eu.mili2nd.net  DataUrl=''  FinishPage=https://eu.mili2nd.net/inquisit6/finish  Monkey=human  Test Manager  Cleared cached test files.

Yeah, lots of relevant parts missing. There's no indication in the excerpt that the test was ever run offline on the device (the final optional step in the process you described in your original post).

Also there's an indication that offline mode was reverted on June 5 by user action (Test Manager Cleared cached test files).

I can't see  any scenario where this would happen automatically, so I would suspect user error, i.e. having inadvertently hit the checkbox (and thereby removing the checkmark and reverting the test to online mode) when navigating the Tests tab / trying to select the test's entry.

I would assume the same. I've requested a full log of an affected tablet just in case and will post it here when it arrives; I'll also pass on that we need to eliminate user error as the cause and get full logs of verified non-user-caused cases if they exist. Thanks!

AKrishna
AKrishna
Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)Distinguished Member (3.2K reputation)
Group: Forum Members
Posts: 102, Visits: 337
So, one example log file is attached, including events from the initial download (on May 31) onwards. Apparently, a new download was required on this tablet on June 4.

My colleague who is coordinating the research assistants responsible for collecting data believes it is quite plausible that there was user error involved; certainly there was no such error today (Monday). Still uploading, just in case, but I feel fairly confident the matter is closed.

Thanks for all the help!

Attachments
Logfile - Offline Tablet.txt (10 views, 61.00 KB)
GO

Merge Selected

Merge into selected topic...



Merge into merge target...



Merge into a specific topic ID...




Reading This Topic

Explore
Messages
Mentions
Search